Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-57 από 57.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από annag: “κάπως πουδραριστα ” Προσπαθεί να μας ομορφαίνει γι αυτό.. Η μπροστινή έχει επιλογή που βγάζει την πούδρα και χρησιμοποιεί λιγάκι μεικ απ μόνο.” Απενεργοποιημένα τα έχω..Αν εννοείς πάνω δεξιά τα αστέρακια..Κ χωρις εφέ..Κ πάλι δείχνει σαν να έιναι κακής ποιότητας λήψη..Τι να πω... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: δεν εχω πληκτρολογιο
ΜήνυμαΠαράθεση από mpez: “καλησπερα σημερα παρελαβα το redmi note 4 και δεν εχω πληκτρολογιο μπορειτε να βοηθησετε?” . Καλησπέρα.ευχαριστως αν μπορώ.. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα παιδιά!2 ερωτήσεις έχω..Έχω το rn4 εδώ κ 2 μήνες περίπου έχω βάλει τη rom Τhunder και δεν μου έχει κάνει ποτέ αναβάθμιση..Πατάω τη λήψη κ πάντα γραφει ενημερωμένο εβδομαδιαία χωρίς να κατεβάζει κάτι.. Πρέπει να κάνει αναβάθμιση η είναι οκ όπως είναι??? Κ δεύτερον η κάμερα όταν τραβάω φώτο βγάζει κάπως πουδραριστα όχι τόσο καθαρά ..Κ περισσότερο η μπροστινή..Κάποια λύση? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ψηφισα ως annag καλή επιτυχία!!
-
ψηφισα με το όνομα annag.καλη επιτυχία!!!
-
????? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πρόβλημα με τα ακουστικά
ΜήνυμαΚαλησπέρα κ γω έχω έχω το ίδιο πρόβλημα..Έχω αλλαξει τη ρομ βέβαια αλλά κ πάλι δεν είδα διάφορα..Θα δοκιμάσω να αγοράσω τη δική του μάρκα.. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω σε redmi note 4 πως ανταποκρίνεται η καινούργια rom?την έχει δοκιμάσει κάποιος?Έχω περασμένη την thunder nikel 6.0 αυτή τη στιγμή Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
καλησπερα!εχω το redmi note 4 και μολις χθες περασα την ελληνικη rom Nikel THUNDER MiUi8-6.10.27 πρεπει να την αλλαξω τωρα?επισης να πω οτι εχει μεσα και το SUPER USER που δεν εχω ιδεα τι ειναι αλλα απο οτι καταλαβα απο τα παραπανω δεν ειναι καλο...λοιπον τι κανω? να σημειωσω οτι παρατηρησα οτι δεν με ακουν καλα με handsfree ..
-
redmi note 4
Μήνυμαολα τα πατησα!
-
redmi note 4
Μήνυμαοταν μου ζηταει αποσυμπιεση εχει κι αλλο ναι =============== Νοε 30th 2016, 11:42pm =============== ανοιξα και τον δευτερο φακελο μεσα στον πρωτο και μου επετρεψε να γραψω,,εφρασα μεχρι το fastboot devices το οποιο δεν βγαζει κανενα αριθμο διπλα
-
redmi note 4
ΜήνυμαSOSSSSSSSSS παιδια κολλησα στο cmd δεν μπορω να το κανω..τι κανω λαθος..?κατεβαζω το αρχειο το αποθηκευω στον c σε ενα φακελο ααα που εχω δεν με αφηνει πουθενα αλλου ανοιγω με δεξι κλικ σαν διαχειριστης το cmd γραφω cd C:\adb και μου λεει οτι το συστημα δεν ειναι διαθεσιμο να αναγνωρισει την καθορισμενη θεση τι κανω???
-
redmi note 4
Μήνυμαabout phone
-
redmi note 4
Μήνυμακαλησπερα μολις παρελαβα το redmi note 4 εκανα miui account και εστειλα ετοιμα να το ξεκλειδώσω..τωρα ποια ειναι η ελληνικη rom να εγκαταστησω?