Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-27 από 27.
-
Επανέρχομαι πλέον με το κινητό στο χέρι. Το πήρα απο Κωτσόβολο τελικά στα 249€ για να έχω και 2 χρόνια εγγύηση και 4G έτσι ώστε να το σπρώξω αργότερα πιο εύκολα. Εντυπώσεις μετά απο 2 μέρες έχω πολύ καλές, πολύ γρήγορο, καλή κάμερα και δυνατή μπαταρία. Είμαι στην φάση που προσπαθώ να το φέρω στα "μέτρα" μου και ψάχνω λύσεις σε κάποια προβληματάκια μου. Αρχικά έβαλα ένα theme Galaxy Note και άρχισα να βάζω σε φάκελο τις "άχρηστες" εφαρμογές. Μπορώ να πω οτι μου κάνει αρκετά αυτό το theme, βασανίσ…
-
Παράθεση από vaskef69: “Το eshop το δίνει με 1 χρόνο εγγύηση και δεν έχει ελληνικά (όχι ότι αυτό είναι πρόβλημα βέβαια) Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Θα πάρω τηλ να ρωτήσω και για την Β20, έκανα βέβαια την παραγγελία για να το καβατζώσω αλλά θα βεβαιωθώ πρώτα. Γενικα για την εγγύηση προτιμώ να είναι 1 χρόνο απο e-shop που είναι δίπλα στο σπίτι μου, παρά απο κάποιο άλλο σκρουτζομάγαζο που θα είναι αθήνα και θα πρέπει να το στέλνω με κούριερ κλπ. Γενικά το κινητό θα …
-
Και εγώ πιστεύω δεν θα έχει, αλλά τα 60€ λιγότερα είναι αρκετά δελεαστικά, αν σκεφτείς οτι απο το 2014 είμαι με το Samsung Note 2 που είναι 3G και δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα, πιστεύω δεν θα με ενοχλεί. Μετά το κινητό προορίζεται για τον πατέρα μου, που μόνο κανα mail, fb κλπ θα το θέλει το mobile internet.
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Πρέπει να τους ρωτήσεις εκ των προτέρων αν η συσκευή είναι αυτή => 2016101 ή αυτή =>2016102. Τους κωδικούς αυτούς τους γράφει πίσω από το κουτί. Η πρώτη είναι το Redmi Note 4x χωρίς B20 Η δεύτερη είναι το Redmi Note 4 Global Edition με B20 O Κωτσόβολος φέρνει το 2ο. ” Γενικά δεν με "καίει" το 4G, εκεί που δουλεύω (Κοζάνη) η wind που έχω σαν κύριο νούμερο πιάνει μόνο 2g οπότε τσίμπησα μια έξτρα Frog που πιάνει καμπάνα 3g και είμαι ευχαριστημένος με την ταχύτητα. Θ…
-
Ρε παιδιά βοηθήστε με λίγο, θέλω να πάρω το συγκεκριμένο. Είδα τώρα στο e-shop το έχει προσφορά στα 195 ευρώ Κινητο Xiaomi Redmi Note 4X 32gb 3GB Dual SIM LTE Grey - Κινητο τηλεφωνο (TEL.090836) τι διαφορά έχει απο ένα απο τον Κωτσόβολο? Γενικά δεν σκοπεύω να το κρατήσω καιρό, απλά θέλω ένα φτηνό και καλούτσικο μέχρι να βγεί το νέο Samsung Note. Να πάρω αυτό ή να πάω σε αυτό του Κωτσόβολου με 249€?
-
Καλησπέρα παιδιά, καινούργιος στο forum και έχω να κάνω 1-2 ερωτήσεις. Είμαι κάτοχος Samsung Note 2, είχα σκοπό μόλις άρχιζε να πέφτει η τιμή του Note 7 να το τσιμπούσα αλλά υπολόγιζα χωρίς τον ξενοδόχο και τελικά βγήκαν μπόμπες. Επειδή πλέον δεν θέλω να δώσω πολλά λεφτά για κινητό αν δεν είναι samsung note (έχω κόλλημα με την συγκεκριμένη κατηγορία), σχεδιάζω να πάρω κάποιο Xiaomi που έχω διαβάσει πάρα πολύ καλά σχόλια και είναι αρκετά κοντά σε αυτό που θέλω. Η απορία μου είναι, επειδή έχω μπερ…