Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 79.
-
σπασμενη οθονη σε xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από makisfz: “Μην πάρεις αυτές που γράφει oem κοίτα και στο aliexpess για μεταφορική σήμερα ήρθε με Singapore post σε 12 μέρες Redmi note3 pro ” εχεις δικιο αλλα δεν εχουν ολες frame, βρηκα μια μονο οπου λενε πως η αναλυση της ειναι χαλια.. η πρωτη και καλυτερη στο ali, με τις περισσοτερες παραγγελιες
-
σπασμενη οθονη σε xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από makisfz: “Καλύτερα να πάρεις και το touch γιατί μόνο το γυαλί είναι δύσκολο να το αλλάξεις και μπορεί να κάνεις ζημιά το touch. Εγώ που πήρα οθόνη για το redmi note 2 για το φίλο μου πήρα την φτηνή γιατί είναι η 3 που σπάει. Αν δεις τιμές την ίδια οθόνη υπάρχει 2 τιμές αν πάρεις την ακριβή δεν υπάρχει πρόβλημα αν πάρεις την φτηνή θα έχεις πρόβλημα στα χρωματα Redmi note3 pro ” επειδη δεν πολυ καταλαβα, μπορειται να μου προτεινεται μια; απο το dragon και ποια μεταφορικη ειναι ταχυτερ…
-
σπασμενη οθονη σε xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από makisfz: “Δεν ξέρω λιγο δύσκολο να βρεις εδώ. Μπορεί κάποια άλλα παιδιά εδώ να ξέρουν να σου απαντησουν Redmi note3 pro ” να ρωτησω κατι, εφοσον το touch λειτουργει, θα πρεπει να παρω μονο το γυαλι(οθονη) σωστα; εφοσον παρω μονο οθονη ,υπαρχει περιπτωση τα χρωματα να ειναι διαφορατικα η ηταν μπουρδες αυτα που διαβασα περι τα χρωμματα ηταν σκωτεινα κλπ κλπ .. αλλα λογικα αυτο ειναι θεμα οθονης =============== Μαρ 4th 2017, 12:27am =============== Παράθεση από makisfz: “Δεν ξέρω λιγο …
-
σπασμενη οθονη σε xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από makisfz: “Από 15 μέχρι 25 Redmi note3 pro ” δεν μπορω να περιμενω τοσες μερες.. μπορεις να μου προτεινεις καποια αξιοπιστη οθονη την οποια να την πουλανε στην Ελλαδα; προτιμω Αθηνα
-
σπασμενη οθονη σε xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από makisfz: “Κοίταξε στο Dragon- tt Redmi note3 pro ” δυστυχως δεν μπορω να περιμενω μεχρι να ερθει απο εξωτερικο, ειτε να το στειλω καπου να το φτιαξουν, παρα μονο να παρω μια οθονη απο Ελλαδα η οποια να ερθει εως και τεραρτη .. =============== Μαρ 3rd 2017, 11:51pm =============== Παράθεση από makisfz: “Κοίταξε στο Dragon- tt Redmi note3 pro ” ξερεις περιπου ποσες μερες κανει να ερθει ελλαδα;
-
σπασμενη οθονη σε xiaomi
Μήνυμακαλησπερα εχω ενα xiaomi mi max 6'44, το κινητο επεσε σε αποσταση ενος μετρου με την οθονη στο σπιτι και στην ουσια ραγισε η οθονη, το touch λειτουργει κανονικα σε ολα τα σημεια, το τεσταρα με μερικες εφαρμογες.. το θεμα ειναι τι κοστος εχει η οθονη , θα προσπαθησω να το φτιαξω βλεποντας καποια βιντεακια που ειδα στο Youtube και παρατηρησα οτι δεν ειναι δυσκολο.. θα ηθελα να μου προτεινεται καποια οθονη, επισης διαβασα πως μερικες αναφερονται σαν αυθεντικες αλλα τα χρωμματα ειναι χαλια.. δεν ειν…
-
Παράθεση από NasDriver: “Λογικό ήταν, βάλε ξανά TWRP και πέρνα την ελληνική ρομ (stable or dev) Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi Max 32GB (Για πρώτη φορά) Σε official rom δεν παίζει το κλασικό TWRP. ” αφου τοσα site ακομα και στο σιτε της χιαομι το ανεβασαν. ([Mi Max] Flash Official TWRP Recovery v3.0.2 On Your Mi Max Using This Guide! - Xiaomi Mi Max/Prime - Xiaomi MIUI Official Forum) γιατι να μην παιζει σε official rom ; επισης εχω ακουσει πως εχει πολλα bugs η ελληνικη ρομ αυτη
-
Παράθεση από NasDriver: “Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος Δεν ξεκλειδώνει με εντολές, αλλά μπορεί να κλειδώσει αν είναι ξεκλείδωτος ” το BL παρεμεινε ξεκλειδωτο, το θεμα ειναι πως προσπαθησα να περασω το TWRP και υστερα να φλασαρω το Supersu αλλα μολις μπηκα στο recovery, δεν φαινοταν τιποτε μεσα στην συσκευη, δεν εβλεπα φακελους. Τσεκαρα μηπως ειχε επιλεγει η sd card αλλα οχι. Υστερα κανω επαναφορα στο Recovery και το κινητο επαθε bootloop .. περασα τωρα ξανα την g…
-
Παράθεση από NasDriver: “Για να γυρίσεις σε official θα κάνεις χρήση του miflash tool και fastboot rom. Αφού περάσεις την ρομ που θες κάνεις έλεγχο του bootloader να δεις εάν κλείδωσε. Αν είναι ξεκλείδωτος δώσε από adb cmd την εντολή fastboot oem lock και δες εάν κλείδωσε ” πως κανω ελεγχο δηλαδη; μεσω του cmd υπαρχει περιπτωση να τον ξεκλειδωσω;
-
Καλησπερα παιδια και καλη χρονια απο εμενα. Ειμαι κατοχος του mi max, προσπαθουσα να ξεκλειδωσω το BL αλλα καθε φορα εβγαζε ερρορ, ενω ειχα λαβει μηνυμα απο την χιαομι οτι εχω την αδεια τους να το ξεκλειδωσω κλπ κλπ .. λοιπον περασα σημερα μια dev rom οπου απο εκει καταφερα να ξεκλειδωσω το κινητο μου. το θεμα ειναι τωρα εαν γυρισω σε Global Stable MIUI 8, το bootloader θα ειναι ανοιχτο η κλειστο; μεσω fastboot θα γινει το flash .. περιμενω απαντησεις !
-
Συγχαρητηρια και παλι, ποτε θα ειναι διαθεσιμη η Rom για το redmi note 3 sd ( kenzo ) ;
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Καταρχήν καλωσήρθες στην παρέα μας. Η παρέα μας όμως εδώ δεν κάνει τέτοιου είδους μαγικά που είδες στο youtube. Ο λόγος είναι ότι υπάρχει ο επίσημος και ασφαλής τρόπος. Εσύ πας να κάνεις μαγικά συνδυασμένα από διαφορετικούς μάγους και αυτό έχει συνήθως ως αποτέλεσμα, αντί να βγάλεις λαγό από το καπέλο, να βγάλεις ένα τούβλο και αυτό θα είναι το τηλέφωνό σου. Θα σε συμβούλευα να ξεκινήσεις από το παρακάτω πριν κάνεις κάτι άλλο στο κινητό σου. Νέος στη Xiaomi; Διάβασε εδώ…
-
καλησπερα τρεχω την beta global miui 8 6.7.5 την οποια θα ηθελα να την ρουταρω, ειναι περασμενη μεσω fastboot. ξερω πρεπει να εγκαταστησω πρωτα το twrp recovery. αλλα τις τελευταιες φορες που εκανα εγκατασταση το supersu.zip μεσω twrp το κινητο δεν ανοιγε και κολλουσε στο λογοτυπο της mi. τι προτεινεται; Οσο για το bootloader, ειναι ξεκλειδωτω, ειχα περασει στον φακελο της fastboot rom αυτο το αρχειο emmc_appsboot.mbn ( αντικατασταση ) το οποιο βρηκα σε ενα πολυ καλο βιντεακι στο youtube οπου ελ…
-
καλησπερα να ρωτησω, η ρομ που υπαρχει στο πρωτο ποστ για το redmi note 3 pro kenzo ειναι ιδια με αυτην εδω ; RedmiNote3Pro Kenzo MiUi8-6.6.23
-
Παράθεση από NasDriver: “@gianniscfa μην ανοίγεις διαφορετικό θέμα για κάθε ερώτηση που θες να κάνεις, κράτα σε ένα θέμα όλα τα ποστ σου. Μεταφέρθηκαν όλα τα ερωτήματα σε αυτό το θέμα ” έγινε έχετε δίκιο δικό μου λάθος, είχα ανοίξει άλλο ένα πόστ το οποίο έχει μέσα φωτογραφίες από το CPU-Z, αν είναι εύκολο να τις μεταφέρετε και αυτές εδώ.
-
Παράθεση από Souits: “@gianniscfa Βρε Γιάννη αφού δεν τόχεις πες από που είσαι να στο κάνει κάνα παιδί που έχει εμπειρία, αμάν ποια μεσανατολικό κατάντησε, εχεις μια κινητήρα κι εσύ θες να την σπάσεις επειδή δεν έχεις γνώσεις ε δεν πάει έτσι..... ” εχω γνωσεις πανω σε αυτα, απλως με το κινητο αυτο το συγκεκριμενο σπαστικα. ειναι μεχρι να βρω τον τροπο τους, πχ ειχα ενα lg g3 παλαια το οποιο δεν ηθελε τετοια τεραστια διαδικασια για να φλασαρεις μια ρομ. σιγα σιγα το μαθαινω και θα ειμαι κομπλε.