Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 79.
-
οκ............. στο πληκτρολογιο του κινητου υπηρχαν 2 διαφορετικα αγγλικα ερωτιματικα τα οποια δεν φαινοντουσαν διαφορετικα... εγω στον κωδικο εχω ερωτιματικα, και απλα δεν τον δεχοταν διοτι ηταν λαθος τα ερωτιματικα.. τελος παντων βρεθηκε η λυση, απλως το πληκτρολογιο ειναι β@@@@ και μου εχει παρει τα μυαλα το κινητο παιδια.. μου ερχεται να το σπασω ειλικριναα............
-
καλησπερα και παλι.. αυτη η συσκευη θα μου παρει τα μυαλα δεν υπαρχει. να μην πολυλογο φλασαρα μεσω miflash μια dev rom και ζηταει εναν κωδικο απο το mi.com.. τον βαζω και λεει ειναι λαθος.. αποκλειεται ομως, συνδεθηκα στο σιτε τς με εκεινον τον κωδικο.. και τον αλλαξα παλι το ιδιο κανει.................................
-
να προσθεσω πως καποιος εαν δεν τα καταφερει να μπει σε recovery mode με τα καταλληλα πληκτρα τοτε μπορει απλα να κατεβασει την εφαρμογη απο το playstore ονοματι quick boot, και να δωσει δικαιωματα root και να ησελθει σε recovery mode. ενας αλλος τροπος ειναι με μια απλη εντολη απο το adb. ( adb.exe/adb reboot recovery) ελπιζω να βοηθησα!!
-
καλησπερα παιδια, εχω αγορασει εδω και 1 εβδομαδα ακριβως σαν και σημερα απο μια αγγελια απο εναν τυπο ο οποιος ειχε παραγγελει το redmi note 3 pro 16gb απο το mi.com.... το προβλημα ειναι οτι η συσκευη ζεστενεται υπερβολικα πολυ σε σημειο που πιστευω οτι μπορει να καψει καποια επαφη στην πλακετα.. πραγματικα ειναι υπερβολικα ζεστη.. ειτε το φορτιζω ειτε δεν το φορτιζω καιγεται.. εχω περασει grenify για να κλεινω τις εφαρμογες δεν αλλαζει κατι.. μπαινω σε λειτουργεια πτησης παλι δεν αλλαζει κατι…
-
Παράθεση από tarnanas: “Παω να την φλασαρω και δεν μου βγαζει αυτο το μηνυμα γνωριζει κανεις? ” συγγνωμη, ποιος σου ειπε να φλασαρεις την ρομ μεσω του mi flash ;
-
καλησπερα εγω πανω στο redmi note 3 pro kenzo εχω την ελληνικα 7.3.2 αν θυμαμαι καλα, μπορω απλα να μπω recovery να κανω φορματ κλπ και να περασω την miui 8;επισης εγω που θελω το supersu μεσα, απλα θα πατησω do not install, αλλα θα ειναι μεσα η οχι;
-
Παράθεση από NasDriver: “ή ενεργοποιείς τα δεδομένα από την κάρτα sim για να συνδεθείς στο ίντερνετ και να ενεργοποιήσεις το mi account και εγκατάσταση της ελληνικής ρομ πάντα με επιλογή αγγλικής γλώσσας για τις πρώτες ρυθμίσεις ” σωστος, αλλα δεν εχεις την επιλογη να ανοιξεις τα δεδομενα, δυστυχως. τουλαχιστον εγω δεν την ειχα.
-
για να περασω την ελληνικη ρομ πρεπει να το ροοταρω πρωτα; το εκανα επιτυχως unlock bootloader. επιτελουςς!!
-
το βρηκα, λοιπον για οσους αντιμετωπισουν το ιδιο προβλημα θα κανουν το εξης 1. λογικα δεν θα συνδεθηκατε σε καποιο wifi το οποιο ειναι απαραιτητο για να γινει η συνδεση τουλαχιστον σε dev rom απο οτι καταλαβα.. 2. θα πρεπει να περασετε ξανα την dev rom με οποιο προγραμμα χρησιμοποιειται, ειτε αυτο ειναι το mi flash ειτε το spflash tool. 3. οταν φλασαρηστει με επιτυχια θα πρεπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να κανετε log in σε καποιο δικτυο.. 4. ο κωδικος που ζητουσε ειναι αυτος που βαζετε για να μπειτε στο κεντρ…
-
περασα με την βοηθεια ενως παιδιου απο εδω μια dev rom, αι ειναι κομπλε το κινητο ,ανοιξε, τωρα ζηταει κωδικο απο το mi.. τον βαζω και λεει couldn't verify mi account ID. Can't connect to network... γιατι; πως να το διορθωσω αυτο; ενω βαζω τον κωδικο πεταει το ερρορ αυτο.