Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-79 από 79.

• Παράθεση από gkalen: “Παράθεση από gianniscfa: “Παράθεση από NasDriver: “κάνε αυτά που λέει εδώ: Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος ανέβασε μία φώτο εδώ (print screen) με τα αποτελέσματα ” ανοιξε, μπηκα σε edl και ολα ειναι κομπλε, απλως θελω να μου πεις οπως ρωτησα και ενα αλλο παιδι εδω στο φορουμ... τωρα τρεχω την rom με ανοιχτο το bootloader.. να παω για την ελληνικη η να περασω dev rom πρωτα...; δεν θελω να ξανα brickarei η συσκευη μου... τα εκανα ολα πενα δεν ξε…

• Παράθεση από MIUI_ART: “Πιθανότατα... Βάλτο σε φόρτιση και θα σου δείξει στην οθόνη σε πια στάθμη είναι η μπαταρία. Άστο κανένα 2ωρο και δες αν ανέβηκε πάνω από 60 % ” εαν δεν φτιαξει αυτο, τι προτεινεις να κανω;

• Παράθεση από MIUI_ART: “Θα το αφήσεις για φόρτισμα κανάνα 2ωρο... ” αυτο φταιει λες;

• Παράθεση από lallasgr: “Παίζει να τα έχει φτύσει η μπαταρία? Πόσο είχε όταν ξεκίνησες την διαδικασία με το twrp από νωρίτερα? Τώρα ανοίγει καθόλου? Μπαίνει fastboot? Μπαίνει download mode? ” δεν νομιζω να μην εχει μπαταρια, δεν ανοιγει οχι, σβηνει κατευθειαν, θα το αφησω βεβαια 20 λεπτα αλλαδεν νομιζω να αλλαξει κατι.. τι προτεινεις να κανω; σε fastboot μπαινει. το download mode εαν ειναι το edl μπαινει ναι μεσω του αρχειου που εδωσες παραπανω.το βαζω για φορτιση στον τοιχο και αναβοσβηνει το κο…

• Παράθεση από lallasgr: “Ναι ναι αυτό εννοούσα οπότε όλα καλά. Φαντάζομαι τώρα έχει επανέλθει το κινητό και έχει ανοίξει. Τώρα το κινητό θα έχει πάλι κλειδωμένο bootloader. Τα βήματα είναι ως εξής: 1) Βάζεις στο κινητό μία official developer rom (αν ήδη πέρασες developer το παραβλέπεις αυτό) 2) Συνδέεσαι με το mi account σου που έχει έγκριση στο κινητό (στο APP "Mi Account") 3) Ενεργοποιείς Usb debuggind και oem unlock από τα developer options (το usb debugging ενεργοποίησέ το έχοντας συνδεδεμένο…

• Παράθεση από NasDriver: “κάνε αυτά που λέει εδώ: Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος ανέβασε μία φώτο εδώ (print screen) με τα αποτελέσματα ” ανοιξε, μπηκα σε edl και ολα ειναι κομπλε, απλως θελω να μου πεις οπως ρωτησα και ενα αλλο παιδι εδω στο φορουμ... τωρα τρεχω την rom με ανοιχτο το bootloader.. να παω για την ελληνικη η να περασω dev rom πρωτα...; δεν θελω να ξανα brickarei η συσκευη μου... τα εκανα ολα πενα δεν ξερω γιατι κολλησε ετσι.........

• Παράθεση από lallasgr: “Χαίρομαι φίλε μου. Ελπίζω να έχεις απενεργοποιήσει signature drivers κλπ για να μην φάει κάνα error το MiFlash!! ” εαν λεμε το ιδιο εχω windows 8 64bit και ειναι σε test mode, βρηκα τα βηματα σε ενα αρθρο για το πως το κανω αυτο, λοιπον, θελω να μου πεις κατι, πως μπορω να περασω ελληνικη ρομ χωρις να γινει παλι ολο αυτο; (γιατι εγινε ομως; ακολουθω ακριβως τα βημματα που λεει σε καθε ρομ.. φορματ κλπ κλπ).. να συνεχισω το ξεκλειδωμα του bootloader για να περασω ελληνικη …

• κατα 90% πετυχε, ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ ΦΙΛΕ.!! ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΛΙΝΚ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ. Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ!!!! ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΠΟΣΟ ΒΟΗΘΗΣΕΣ!! τωρα τρεχει το mi flash!! ομως ποια ρομ επρεπε να περασω ; αυτην με το bootloader για να παω σε ελληνικη μετα;

• δεν αλλαζει κατι φιλε.

• Παράθεση από lallasgr: “Φίλε μου τώρα είδα ότι ακολούθησες τον Unofficial οδηγό για να ξεκλειδώσεις το κινητό (πολύ κακώς) οπότε τώρα απλά κατάφερες να το brickάρεις! Ο bootloader τώρα απλά έχει ξανακλειδώσει και πρέπει να το ξεbrickάρεις με κάποιον τρόπο! Δοκίμασε πρώτα αυτόν εδώ: Ελληνικός οδηγός αλλαγής Rom από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) Και μετά αν δεν σου δουλέψει θα πρέπει να πας σε κάποιον από τους παρακάτω τρόπους: Brick / Unbrick - Redmi Note 3 Pro (Snapdrago…

• θα μπω κατευθειαν στο θεμα.. ειχα περασει μια dev rom η οποια ηταν unlocked bootloader.. μετα φλασαρα με επιτυχια το twrp και το ρουταρα.. μπηκα σε recovery για να περασω ελληνικη ρομ (εκανα φορματ κλπ) και μετα οταν πηγα να το ανοιξω και εμφανιζε για 2 δευτερα το λογοτυπο του MI και μετα εσβηνε το κινητο.. δοκιμασα να περασω την ιδια και μια αλλη ρομ μεσα απο το mi flash 2015 αλλα εβγαζε ερρορ οτι δεν μπορει να φλασαρει images διοτι ειναι locked.. παρακαλω βοηθηστε με.. δεν θελω να το πεταξω...…

• ειχα το twrp κανονικα, εκανα φορματ και τα παντα ολα.. τωρα δεν μπορω να μπω σε recovery μεσω του mi flash 2015 λεει remote device is locked, cant flash images.. .

• ελεος.. με την ελληνικη κολλησε το κινητοο... ανοιγει και κανει reboot πριν μπει στο συστημα, πως το φτιαχνω αυτο;

• μετα απο την ρομ που περασα δεν ανοιγει το wifi.. δεν ειναι σιγουρα θεμα hardware.. τι μπορω να κανω; δεν ενεργοποιειται καθολου..οχι την ελληνικη ρομ, μια global stable.

• youtube.com/*********4v0z0 βοηθησε πολυ το βιντεακι, τωρα θα τσεκαρω ενα ξεκλειδωθηκε με επιτυχια. θελω να μου πεις ποια ειναι η καλυτερη ελληνικη ρομ διοτι βλεπω οτι υπαρχουν 3... το κινητο ειναι redmi note 3 pro 16gb με snapdragon. προτεινεται την καλυτερη.

• φιλε δυστυχως δεν αλλαξε κατι, δεν το βλεπει ως NEXUS εμενα.. θα δοκιμασω με την dev rom να το ξεκλειδωσω, υστερα θα το ροοταρω και θα του περασω ελληνικη ρομ, συμφωνεις; γινεται ξεκλειδωμα με την dev rom σιγουρα;

• και εφοσον τους εκανες απεγκατασταση μετα τι εκανες; επισης οταν το συνδεεις σε fastboot mode το εβρισε ως NEXUS?

• Παράθεση από pavlidisc: “Νομίζω πρέπει να πάς στο προφίλ σου (miui account) και να το κάνεις 100%. Να βάλεις δηλαδή recovery phone και security question. Τότε το προφίλ σου θα πάει στο 100% και θα μπορείς να προχωρήσεις κανονικά. ” δεν σε καταλαβαινω.. τι εννοεις να το κανω 100%; δεν καταλαβα τι λες φιλε καθολου.... αν θελεις εξηγησε μου....

• καλησπερα πριν λιγες ημερες πηρα απο κινα το redmi note 3 pro 16gb με snapdragon.. εκανα αιτηση για να ανοιξω το bootloader και ηρθε σημερα το πρωι.. κατεβασα την τελευταια εκδοση του προγραμματος που ελεγε στο μηνυμα το οποιο μου ηρθε, και κολλαει στο 50% οπως σε πολλους αλλους.. εχω μπει κανονικα σε fastboot και εχω περασει τς απαραιτητους drivers.. τι μπορω να κανω για να το φτιαξω; δοκιμασα να κανω update μεσα απο το κινητο στην τελευταια εκδοση που μου ηρθε σημερα και δεν προχωραει.. λες κα…