Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 53.
-
Επειδη είμαι δουλειά και σχολάω το βράδυ τα λέμε αν είναι αύριο καλύτερα και σε βολεύει......Να ξέρεις ότι όταν πάω να το φορτισω ανοίγει μόνο του το κινητό και συνεχώς κάνει επανεκκινήσεις......
-
Στο πίσω μέρος του κουτιού είναι ο 2015112
-
Σε fastboot δεν κάνει επανεκκίνηση.....Τι να πω ξέρω και εγώ.....σε 5-6 μήνες να χαλάσει έτσι η συσκευή δεν το περίμενα.....
-
Οχι δεν δοκίμασα.....Γιατί δεν προλαβαίνω να το βάλω κιόλας.....Έχω ένα mi account αχρησιμοποίητο
-
Κάνει συνεχώς και με το φορτιστή συνδεμένο.....
-
Είχε unofficial και του πέρασα την miui 7.6.5.12.BETA. Αν θα βγάλω άκρη καλώς,απο το εξωτερικό που το αγόρασα minideal στις 13-06-2016
-
Του εγκατέστησα official rom αλλά ξανακάνει συνεχώς επανεκκινήσεις.....ανοίγει το κινητό περίπου 40-50 δευτερόλεπτα και ξανά τα ίδια.....μάλλον εχει πρόβλημα το κινητό
-
Δεν το έχω τσεκάρει αν ειναι κλειδωμένος.....το κινήτο το είχα αγοράσει για μία φιλη μου
-
Aν εγκατασταθούν σωστά οι drivers θα εχω δυνατότητα να σώσω τα αρχεία ???
-
Θα σου απαντήσω αύριο γιατί τώρα είδα το μύνημα.....Απλά δουλεύω και λείπω αυτή την στιγμη.....Σε ευχαριστώ =============== Ιαν 17th 2017, 5:08pm =============== Παράθεση από lallasgr: “Παράθεση από Romios: “(Hidden Content) ” Όταν μπαίνεις fastboot πως στο αναγνωρίζει στο Device Manager στον υπολογιστή? ” Στην διαχείρηση συσκευών σε fastboot αναγνωρίζετε σαν android με το κίτρινο θαυμαστικό.....
-
Σε fastboot δεν κάνει restart.....Απλά δεν αναγνωρίζει την συσκευή
-
Ξαφνικά το κινητό κόλησε.....Κάνει συνεχώς επανεκκινήσεις το οποιο μπαίνει στο μενού για περίπου 15-20 δευτερόλεπτα και μετά ξανά απο την αρχή.....Μπαίνω στο recovery ( Παρακάτω φωτογραφία ) αλλά και εκεί ότι πατήσω δεν κάνει κάτι.....Το κινητό φοράει unofficial rom και δεν γνωρίζω αν ειναι κλειδωμένο.....Στο fastboot δεν μου αναγνωρίζει την συσκευή.........Δεν ξέρω τι να κάνω,δεν μπορώ να βρω λύση.....
-
Καποιος να με βοηθήσει......Πέρασα την 6.10.27.....δεν μου αναγνώριζε την σιμ......επέστρεψα στην προηγούμενη ρομ 6.10.20 και δεν μου ανοίγει τα μυνήματα.....ξαναπέρασα την official rom και δεν μου εμφανίστηκαν τα εικονίδια όπως την πρώτη φορά......Υπαρχει καμία λύση τι να κάνω ώστε να περάσω την official rom σωστά και την ελληνική πάλι ??? Μου εμφανίζει και συνεχώς ενα μύνημα για αναφορά σφάλματος.......
-
Γύρισα πίσω στην 6.10.20 και μου αναγνώρισε την κάρτα σιμ......
-
Μόλις εγκατέστησα την ρομ και μου βγάζει ένδειξη οτι δεν υπάρχει κάρτα σιμ.....
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΚαι πάτησα 4-5 φορές με τα windows 10 αλλά τίποτα.....με τα windows 7 με την πρώτη ξεκλείδωσε !!!!!
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠήγα να ξεκλειδώσω με windows 10 και σταματούσε στο 50%.....μόλις εγκατέστησα στο λάπτοπ windows 7 ξεκλείδωσε κατευθείαν.....τελικά με windows 10 ξεκλείδωνει η έκανα κάτι λαθος ???