Έχω το xiaomi note 4 kai εχει unofficial rom....το ξεκλείδωσα και δεν μπορώ να περάσω ελληνική ρομ με την παραπάνω διαδικασία......μια βοήθεια καποιος.....ευχαριστώ.....
Ναι είναι ιδια οπως την εικόνα....απλά δεν εχω το κινητό μαζί μου.....είναι εύκολος τρόπος να το κάνω ??? Προχτες το παρελαβα το κινητό απο alliexpress.....Ευχαριστω φίλε μου για την απαντησή σου......
Υπάρχουν οι παραπάνω οδηγίες για την εγκατάσταση της ρομ με βίντεο ??? Για να περάσω την ελληνική ρομ πρέπει να περάσω την official ρομ με αγγλικά και κινέζικα ??? Screenshot_20161008085413.png
Ναι έχει πάρα πολλές....χαχαχα.....Απλά έχει αρκετες ριθμίσεις σε αγγλικά..... Απο εδώ το αγόρασα Online-Shop Ursprüngliche Xiaomi Redmi Hinweis 4 Pro MIUI 8 Handy 3 GB RAM 64 GB ROM MTK Helio X20 Deca Core 5,5-zoll 1080 P 13.0mp Fingerprint| Aliexpress Mobil
Xiaomi Redmi Note 3 Pro 5.5 Inch FHD 3GB 32GB Smartphone Qualcomm Snapdragon 650 Hexa Core MIUI V7 16.0MP TOUCH ID - Silvery White ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙ ΕΠΙΛΕΓΩ 3+32 Η OFFICIAL INTERNATIONAL ? ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ???