Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-194 από 194.
-
Καλή σας μέρα, οι θήκες σιλικονης κάνουν λένε οπότε έψαξα και βρήκα στο Σύνταγμα θήκη πορτοφόλι με σιλικόνη, ήταν να φτιάξω όπως έλεγα προσσαρμόσω σιλικόνη σε μια που είχα αλλά είπα να αγοράσω μια, αφού υπάρχει. η θήκη ειναι αυτη όπως βλεπετε στη φωτογραφία. θα τραβήξω μια φωτογραφία με το κινητό μέσα να δούμε πως κάθεται και θα ενημερώσω να βολευτούμε όποιος θέλει μέχρι να δούμε τι θα κάνουμε και με αυτό. θεωρητικά θα κάτσει χωρίς πρόβλημα να το δούμε όμως στη πράξη...
-
Η αλήθεια είναι πως έχω το Nova και με βολεύει αρκετά στο LG G3.((.Έίχα βάλει ΜIUI στο G3 το οποιο ήταν άπαιχτο) Πολλές παραμετροποιήσεις και εφφέ.Τώρα που έχω το RN3 αυτό που αναζητούσα είναι το app drawer το έχω συνηθίσει και μου αρέσει.Θα δοκιμάσω και το Eivie πάντως. Ευχαρστώ.
-
Παράθεση από Chaos: “εγω εβαλα τον nova launcher..καλο ειναι αλλα μετα βαρεθηκα και επεστρεψα στο κλασικο MIUI Launcher...πλεον τον εχω συνηθισει ” Κολάει στο RN3; ειναι smooth; Και εγω nova εχω στο αλλο κινητό...ειναι καλός. Αλλά στο carousel ας πουμε καμιά φορα κολάει..
-
Να βάλω launcher η δεν αξίζει; Μου λειπει το παλιο καλο κεντρικο κουμπάκι που εβλεπες όλα τα apps.
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Έχει τύχει σε κανέναν να αργεί να κάνει επανεκκίνηση με την δική μας Stable 8.1.1.0 και να βγάζει κυκλάκι κινούμενο; ” Αν και το εχω ανοιγοκλείσει αρκετές φορές λογω του οτι το εχω φυλαγμένο γιατι δεν εχω θηκη ακομα, το εχω ετοιμο φορτωμένο με αρκετά apps δεν εχει τύχει κατι τετοιο.. Ποιο app εγκατεστησες τελευταίο; Εισαι. Root;
-
Παράθεση από Damned: “Παράθεση από RockHead: “Παράθεση από George Kaggelaris: “@RockHead από που κάνει 2-3 ημέρες να έρθει το tempered για kate; ” Ειναι απο protectionfilms24.com. ” Φίλε μην το πάρεις είναι μάπα το πήρα εγώ και δεν καθόταν καλά στις γωνίες και επίσης είναι πολύ λεπτό κι ευαίσθητο οπότε θέλει προσοχή όταν το τοποθέτησής.Exω ένα κουπόνι για protectionfilms24 για 15% έκπτωση και δωρεάν μεταφορικά εαν το θέλει κάποιος. ” Ειναι 9H tempered glass; ειδα εχει 6-7 διαφορετικά.. . Σε ευχα…
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “@RockHead από που κάνει 2-3 ημέρες να έρθει το tempered για kate; ” Ειναι απο protectionfilms24
-
Μπηκε με δυσκολία ή μπηκε γαντι; Υπάρχει μαλακή; θα παραγγείλω temper απο εξωτερικό 2-3 μέρες κάνει..
-
Παρήγγειλα και μολις ήρθανε απογοητεύτηκα.. Πειρα τηλέφωνο και μου ειπαν μονο στης σιλικονης μπαίνει "κάπως" και τα temper αφηνουν κενο απο το κατω μερος.. και επίσης οτι κακως η info quest δεν ενημερώνει σχετικά, λες και η info τις πουλάει. Τελος παντων, κρατησα τις θήκες γιατι θελω να κάνω την μετατροπη μιας και θηκες πορτοφόλι δε βρίσκω και φαίνεται καλή ποιότητα. Οταν το κανω τις επόμενες μερες και αν ειναι εντάξει θα ενημερώσω.
-
Παράθεση από vaggelis xania: “Εσείς που ψάχνετε θήκες κλπ. Κοιτάξτε στο www stucky gr Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν εχει για το RN3 SE...
-
Παράθεση από Krasdimi: “φιλος πήρε από τον Αλή μία flip μαύρη...Genuine leather πολύ καλή...Τι ζηλεψα 6-7 γιουρο ” Καλησπέρα και Καλή Χρονιά, ποια θήκη πείρε με genuine leather και flip. Με την Rom απο Σκωτσόβολο τι λέτε να την αλλάξω, μπορώ να κανω root σε αυτή? Xposed υπάρχει?
-
Καλησπέρα. Για ομαδική παραγγελία θήκης flip είμαι μέσα απλά δε μου αρέσει και πολύ της lenuo... Μάλλον θα παω στη περπτωση προσαρμογής.. H θήκη απο kenzo ειναι οκ στις τρύπες της, σε μια μαυρη flip που εχω απλα θα ξεκολήσω το πλαστικό case και θα βαλω το σιλικόνης μεσα, με βενζινοκολα και ραφές..Αν ειναι εντάξει η θήκη που θα κανω θα φτιάξω και άλλες να στείλω σε μέλη που ενδιαφέρονται.Προς το παρών εχω βγάλει τη πλαστικη θηκη σχετικά εύκολα και ετοιμάζομαι να πάρω σιλικονης, μιας και απ' οτι π…
-
Θα προσαρμόσω/κολήσω σιλικονένια θήκη μεσα στο flip αφου βέβαια ξεκολήσω τη πλαστική θηκούλα προσεκτικά που έχει μεσα το flip cover, νομίζω η βενζινόκολα θα κάνει, το flip είναι απο το standard edition... και επίσης η σιλικονένια να είναι μαύρη για να μη φαίνεται η κόλα άσχημα.Απο οτι πληροφορήθηκα μετά απο επικοινωνία απο ένα ηλκτρονικό κατάστημα έχουνε σιλικονένια λέει για το (SE). Αν πετύχει.. καλώς .. θα ανέβασω φωτογραφίες.Πάντως η αλήθεια είναι οτι ο εισαγωγέας ας πούμε επρέπε να πληροφορή…
-
Καλημέρα και Χρόνια πολλά.Είμαι και εγώ κάτοχος του Redmi note 3 (SE) και άλλο ένα το οποίο έκανα δωρο ... αν είχα διαβάσει καλύτερα δε θα τα έπαιρνα, θα επάιρνα τη κινέζικη έκδοση.Αγοράσα και θήκες και tempered glass τα οποία βεβαίως δεν κάνανε και απογοητέυτηκα.... Είδα και απο εξωτερικό μια που υπάρχει σε flip αλλα δε... μονο tempered θα επαιρνα... Τι κάνουμε?????