Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 194.
-
θα προσπαθήσω σε λίγο και θα σας πω.. Ευχαριστώ πολύ παιδιά! =============== Ιαν 29th 2017, 10:31pm =============== Όλα εντάξει δουλεψε κανονικά είχα κατεβάσει το sdk 21 kai xposed alpha 3.0. Έβαλα το miui 8 module. Ευχαριστώ παίδες.Κάτι που πρέπει να προσέξω? Ίσως κάποιο booltloop κανενα Module?
-
και ποιο apk ?
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/28979/
-
Παράθεση από Panos Makos: “φλασαρες και το zip και εβαλες το app? μια χαρα μου δουλευει εμενα....οσα δουλευουν τεσπα οχι ολα! ” ποιο έχεις kenzo ή kate? Ποια rom δουλευεις?Και ποιο Xposed έχεις βάλει ? Μπορείς να μου στείλεις κάποιο link?
-
Παίδες έβαλα αυτο απο kenzo!Δεν έχω κάποιο πρόβλημα δεν έιδα οτι έχει και για kate! Λες να έχει πρόβλημα στο μέλλον? Τι κάνουμε τώρα? Παιρνάω απο πάνω για Kate? ZCX with Chinese Menu forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/28946/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/28947/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/28948/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/28949/ =============== Ιαν 29th 2017, 7:18pm =============== @George Kaggelaris ξερεις γιατί στο xposed δεν μπορω να κατεβασω …
-
@emmstra σκεφτόμουνα και εγώ για ZCX διότι παίρνει και ΟΤΑ updates.Διάβασα οτι είναι πολύ καλό. =============== Ιαν 29th 2017, 4:17pm =============== Πολύ γρήγορα!So fast and Smooth!! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/28942/ =============== Ιαν 29th 2017, 4:18pm =============== @emmstra αυτό είδα και εγώ. παίζει οκ? Διαβασα είναι για kenζο, έχω kate! =============== Ιαν 29th 2017, 4:36pm =============== Ρεεεε LOL!!! είναι κινέζικα στο menu του ZCX!!! Δεν καταλαβαίνει ....
-
Τελικά έλαβα μνμ εχτές το βράδυ στις 3:00 η άδεια εγκίθηκε για unlock αλλά δεν είχα κουράγιο να σηκωθώ να το ξεκινησω Οπότε προχωράμε... =============== Ιαν 29th 2017, 2:44pm ============== Εκτός του ότι θα βάλω Ελληνική ασυζητητή υπάρχει κάπου να κατεβάσω root και TWRP για την global stable.? Θέλω να δοκιμάσω κάποια πραγματάκια .
-
Εμενα κάτι δε πάει καλά με το Bluetooth..Καμία φορά αποσυνδέεται ίσως και 2-3 φορές συνεχομενα!
-
Και περιμένω για unlock να βάλω την Ελληνική με τα μπούνια!!!!
-
Πως να ξεκλειδώσουμε τον Bootloader του Redmi Note 3 Pro (Special Edition)(KATE) με τον Official τρόπο
RockHead - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από emavro: “Μόλις το ξεκλείδωσα με τη βοήθειά σας. Ευχαριστώ πολύ ” Επίσημα?
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Περιμένω κάποια κομμάτια από αλί αλλά δυστυχώς έχουν κολλήσει στην κίνηση! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” και εμένα..Τα υπόλοιπα έχουν φτάσει μία βδομάδα τωρα
-
Έχω και εγώ συγκεκριμένο θεματάκι...περιμένω και εγώ ξεκλείδωμα του bootloader.Εγώ το γύρισα στα Ελληνικά έσβησα επαφές τις ξαναέβαλα αλλά τίποτα.Κοιτα να δείς που θα είνα κάτι απλό τελικά!
-
Πως να ξεκλειδώσουμε τον Bootloader του Redmi Note 3 Pro (Special Edition)(KATE) με τον Official τρόπο
Μήνυμακαμια αναμπουμπούλα... περιμένω το ξεκλείδωμα!
-
ΜήνυμαΔε το λέει στον οδηγό.... οπότε τα έσβησα ολα και περασα dev...και μετα παλι πέρασα stable! Mια τρύπα στο νερό δλδ...... Να γίνει αλλάγη παρακαλώ στον οδηγό, τουλάχιστον..........
-
Τσίμπα καινουργιό κινητό, δεν ξέρω αν υπάρχει οικονομικη δυνατότητα πάντως δε θα επετρεπα σε κανεναν να το ανοίξει δε θα είναι το ίδιο πια.Πούλησε το όπως είναι. Αποψή μου πάντα.
-
Παράθεση από Antretng: “Παιζει. Εγώ πρώτα το έστησα - διάλεξα γλώσσα και μετά έκανα συγχρονισμό των επαφών ” true!!! =============== Ιαν 27th 2017, 2:59am =============== Καλησπέρα πάω να περάσω απο developer official σε stable και ενώ την πρώτη φορά όλα οκ πάτησα cancel. Και πηγα να το κανω δευτερη φορά και μου λεεί "cant verify update" "its not allowed to upgrade to unofficial rom package!" WTF!!!!! Τι κάνουμε? ασε απαντάω μόνος μου μιας και το βρήκα. Πάμε στις τελίτσες δεξια πάνω πατάμε εκεί …
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα.Γράφει στο οδηγό οτι φτιάχνουμε ενα φάκελο στον αποθηκευτικό χώρο του κινητού (downloaded_rom) μήπως ενοείτε fw_downloaded? (Firmware Download)? αυτόν έχει το κινητό ήδη . To ρωτάω μη φτιάχνω άλλο φάκελο και δε δουλεύει. =============== Ιαν 26th 2017, 12:50am =============== Παράθεση από nutrialex: “Παιδιά για root-άρισμα έχουμε κάτι? Θέλω μόνο να βάλω το AdAway. Δεν υποφέρεται αλλιώς η κατάσταση. ” Δε θα πρότεινα Adway.. καλύτερα ΜΟΑΒ mother of all block..βάζει διευθύνσεις στο host με…
-
Παράθεση από linuxilakis: “Γιατί Γιώργο αναποφάσιστε δεν παίρνεις ένα note 3 από το you να τελειώνεις...Μια χαρά κινητό είναι...Αλλιώς σβουντουρα το και ότι γίνει...Έτσι και αλλιώς τον μήνα τον έχεις σίγουρο μέχρι να έρθει Sent from my Redmi 3S using Tapatalk ” Αυτο του έλεγα και εγώ.Θα γλιτώσει πολλλα και θα έχει και το κεφάλι του ήσυχο!