Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 194.
-
Παράθεση από Antretng: “Παράθεση από thanos485: “Αν δεν θες να παιδευτείς άλλο να μας το στείλεις βάλε μόνο τα μεταφορικά. Σου στέλνω τα στοιχεία σε ΠΜ ” Δεν περιμενα τοσο εξυπηρετικη κοινοτητα. Πολλα like!!! ” Είναι πολύ εξυπηρετικοί όλοι και πρόθυμοι να βοηθήσουν. - =============== Ιαν 9th 2017, 4:10pm =============== Παράθεση από c.zormpas: “@RockHead κ γω ξεκλείδωσα φίλε. αλλά δε μπήκα στη διαδικασία για twrp, root, και κοκοψοψαρα... και η official μια χαρά είναι , οπως κ η developed έκδοση.…
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “@RockHead δε νομίζω μωρέ σιγά! Δεν είναι προϊόντα υψηλής αξίας! ” Και εγώ έτσι πιστευω φιλε μου George αλλά λόγω κρίσης έχουν σφίξει τα πράγματα θέλουν να παίρνουν απο παντού,Και απο τη μύγα ξιγκι... αν έχει παραγείλει κάποιος άλλος και το εχουν στείλει με standard alliexpress shipping μήπως έχει τύχει να του παρουσιαστεί θέμα μικτοαγορές εώς 30 ευρώ ασ πουμε.
-
Καλησπέρα. Χωρίς να θέλω να θειξω τους δημιουργους και όσους στηρίζουν την Ελληνικη Rom custom, θα μπορούσε κάποιος να μου πει γιατι να βαλω την custom και να μην μείνω στη global official. Ειναι καλητερη η custom ποιο σταθερή? Υπάρχει κάποιο σημείο στο forum για να διαβασω για την ελληνικη προσπάθεια?
-
Συμφωνώ ισως και να ειναι και ενα + στην μπαταρία και το κεφάλι μας να μην ζορίζεται να βρει σήμα.. Πάντως σιγουρα θα μου χρησιμεύει. Όσο για το root ναι ειναι ενας λογος και πολυ σημαντικος διοτι θελω να διωξω καποια apps. Καλη συνέχεια.
-
Άψογο μπράβο. Εκανα επανεκκίνηση τη συσκευή μου και δε δούλευε μετα μπηκα στο mi fit εκει που λεει ειδοποίηση για εισερχόμενες κλήσεις το απενεργοποίησα και το ενεργοποίησα πάλι.Μετα γυρισα τη γλώσσα στα αγγλικά. Δουλέυει κανονικά. Ευχαριστώ. Θεωρω οτι είναι ποιο ελαφρύ αυτο το app απο original.
-
Παράθεση από babalou25: “Είμαι πολύ ευχαριστημένος το πρώτο αυτό πενθήμερο που το χρησιμοποιώ. Το έχω φορτίσει δυο φορές με πολύ έντονη χρήση όμως (ταξίδι με συνεχές άνοιξε-κλείσε, ανοιχτά δεδομένα, διαδικτυακό ράδιο, 3d παιχνίδια και ίντερνετ σχεδόν ταυτόχρονα όλο το Σάββατο, ανοιχτό ίντερνετ με δεδομένα και wifi και συνεχές άνοιξε-κλείσε με δοκιμές στις εφαρμογές κλπ την Κυριακή και εν τέλει ΣΧΕΔΟΝ χρειάστηκε φόρτιση την Κυριακή το βράδυ -είχε πέσει στο 20%). Σήμερα το βράδυ θα το ξαναφορτίσω!…
-
Παράθεση από The_Kostas: “Συγκριτικα με αλλα λειτουργικα το βλεπω πιο ελαφρυ. Συμφωνω οτι τα specs του κινητου δινουν την απαραιτητη ωθηση, αλλα δεν ισχυει και αυτο; Εκτος αν το λειτουργικο ειναι βαρυ κι εγω ειμαι κεφτες που το καταλαβαινω λαθος ” Εχεις ένα δίκιο.Ας πάρουμε παράδειγμα τα iphone έχουν ένα iOS που αναβαθμίζεται και όχι 500 όπως το Android.
-
ok κάτσε να τσεκαρω..Pro prime?? SE έχω.. Όντως έχει κάποιες και μέσα σε αυτές αυτή που θελω.Πωωω φρίκη καθήσανε και βγάλανε νέες παρτίδες για 2,5mm.. Παρήγγειλα θήκες και screen protector, στα screen protector η αποστολή ξεκινάει αύριο, στα υπόλοιπα να δούμε. Πάντως και πάλι συμφέρει ομαδική παραγγελία διότι πχ αν η dhl ζητάει 40 ευρω για 4-10 μέρες θα μοιραστούμε το ποσό και θα τις έχουμε γρήγορα.Πάντως σε πολύ σύντομο σχετικά διάστημα βλέπω πλούσια ποικιλία σε θήκες και screen protector. Δε κ…
-
Κάπου διάβασα για να μην έχεις θέμα με το launcher πρέπει να κάνεις στο developer options , το MIUI optimization disable...Ισχύει; βασικά το έκανα και βλέπω ακόμα καλύτερη απόκριση στο άνοιγμα εφαρμογών. Οπως επίσης και το memory optimization.Δεν έχω εγκαταστήσει ακόμη launchers.
-
Καλημέρα λογικά οταν θα κάνει update θα χάνει το root.Αλλά αυτη την απάντηση περιμένω και εγώ.Λογικά γίνετε.Ας μας πει κάποιος που ξέρει 100% αν και μάλλον θα αποφυγω το root εκτός αν πω οτι θα βάλω και xposed αν υπάρχει.