Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 182.
-
εγω ειχα προβλημα με το τελειωμα του setup δεν το κανει poco f3 επειδη καθε φορα κανω clean install δεν το εκανε παει μεχρι ενα σημειο και μετα σε πεταει απο την αρχη
-
Poco f3 μια χαρά Να ρωτήσω τα gesture λειτουργούν μόνο με το launcher τον default με το poco launcher με πετάει στα κουμπιά.
-
Παράθεση από cacau: “Λες? ... Θα το ξαναπροσπαθήσω... edit: αυτό ήταν, ευχαριστώ! Μετά από έναν χρόνο σχεδόν με stable είχα σκουριάσει λίγο (έως αρκετά). ” εχουμε ενα προβληματακι με το poco f3 στην εγκατασταση το twrp αν το κανεις με fastboot flash recovery ονομα.img απλος δεν το κανει λεει no such partition αν το κανεις με fastboot boot ονομα.img το κανει βαζει το twrp αλλα δεν το κραταει.εγω εκανα το εξης μπηκα σε fastboot εβαλα το twrp μεσα στο κινητο μετα φλασαρα με εντολη fastboot boot ονο…
-
Έτσι το έκανα το γράφω ποιο πάνω poco f3 και για το συγκεκριμένο έχει και μια μέθοδο ακόμα πειράζεις το script xml όπως κάνεις εγκατάσταση την official rom και αντί να βάλεις την official μπαίνει η custom.
-
Ναι ναι recovery είναι το κανονικό όνομα ο ίδιος μου το μετανομασα δεν το έκανε με τίποτα. Εντάξει δεν είμαι αρχάριος το έκανα 1000 φορές δεν ξέρω γιατί δεν το εκανε έτσι.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από CHEVROLET SPARK: “καλημερα παιδια εκανα το unlock μια χαρα εγω κανει τοσα πολλα xiaomi κινητα ολα μια χαρα ηταν μολις παω να φλασαρω το twrp λεει failed no such partition τι μπορω να κανω ? ΣΟΡΡΥ εχω το poco f3 ” Μπορείς να γράψεις εδώ την σύνταξη της εντολής που δίνεις ?Προφανώς κάνεις κάποιο λάθος στην εντολή που δίνεις ” Η εντολή που βάζω είναι fastboot flash recovery recovery.img Αλλα δεν λειτουργεί άλλο Μέτα εβλαγα το recovery έβαλα boot πέρασε το recove…
-
καλημερα παιδια εκανα το unlock μια χαρα εγω κανει τοσα πολλα xiaomi κινητα ολα μια χαρα ηταν μολις παω να φλασαρω το twrp λεει failed no such partition τι μπορω να κανω ? ΣΟΡΡΥ εχω το poco f3
-
αξιζει και με το παραπανω 3 μερες το εχω και με εχει σπασει τα νευρα η global δεν μπορω να στειλω μυνημα πεταγονται διαφημισεις απο παντου ενω εκανα καποιον οδηγο να μην πεταγονται μειωθηκαν αλλα και παλι δεν εχει ποιο καλη απο αυτην την custom εχω κανει διαδικασια ξεκληδωματος δεν μπορω το μονο καλο ηταν το xiaomi mi mix 2 γιατι πηρα την κινεζικη εκδοση το γυρισα στα αγγλικα και επερνα την καλη ρομ με ολα τα καλουδια που βγαινανε.τωρα τα σκατωσαν καλα που εχουμε και σιτε miui hellas και ειμαστε…
-
εχω το m10t lite 5g περασα το twrp αλλα λεει οτι ειναι unmodifed κατι τετοιο τι πρεπει να κανω?εκανα φορματ data τιποτα στην ρομ δεν ειχε μοτιβο ουτε κωδικο,
-
Παράθεση από giannisatsi: “@CHEVROLET SPARK τι προβλήματα σου έβγαζε; εμένα μόνο το mi connect είχε θέμα όπως και στις προηγούμενες rom ” δεν ανοιγει xiaomi cloud δεν κανει επαναφορα απο αντιγραφο ασφαλειας λεει εκτος συνδεσης αδυναμια να συνδεθει στο ιντερνετ ενω ειναι συνδεμενο το κινητο κανονικα και ανοιγω τα παντα. το mi connect ειναι οκ σε εμενα δεν εχει θεμα κανει καποιες αποσυνδεσεις το wifi που ποτε δεν ειχα τετοια προβληματα. καθαρη εγκατασταση κανω παντα σε ολες τις εκδοσεις που βγαινο…
-
γυρισα στην προηγουμενη εκδοση πολυ χαλια σε mi9t pro
-
mi9t pro προβλημα με xiaomi cloud δεν κανει επαναφορα απο αντιγραφο ασφαλειας λεει εκτος συνδεσης αδυναμια να συνδεθει στο ιντερνετ ενω ειναι συνδεμενο το κινητο κανονικα και ανοιγω τα παντα
-
τωρα για ενεργοποιηση των σιμ σημερα πηγα στις εφαρμογες συστηματος και επειδη εχω δυο σιμ η μια ειναι κλησεις δεδομενα και η αλλη ειναι μονο δεδομενα πηγα στην εφαρμογη ενεργοποιηση τις xiaomi και ξετσεκαρα την σιμ 2 που ειναι μονο τα δεδομενα εκανα επανεκινηση και αμεσως εκανε ενεργοποιηση την σιμ.
-
Παράθεση από miltosdelis: “Ακόμα L3 όμως και με android 115b2dd43463f028a85dec3a2fc38b49da.jpg Στάλθηκε από το MDRN8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” εμενα στο mi9t pro λεει security level L1 αν πας εκει στις ρυθμισεις> κωδικοι&ασφαλεια> κλειδωμα με δακτυλικο > πληρωμες δακτυλικου > και κανε μια ενημερωση και στο FIDO ΚΑΙ ΣΤΟ IFAA μηπως αλλαξει κατι.
-
και οι δυο sims ειναι καινουργιες 6 μηνων.
-
mi9t pro βγαζει προβλημα στην αρχη δηλαδη βαζω wifi ξεκλειδωνω συσκευη με το mi account γλωσσα και μετα οταν φτανουμε στις sims βγαζει σφαλμα και μου λεει να στειλω αναφορα εκεινη την ωρα σκεφτηκα για να βγαλω τις sims και ναι προχωρησε κανονικα μετα απο την ολοκληρωση των ρυθμισεων εβαλα παλι τις sims και ολα καλα ακομα και με επαννεκινηση ολα καλα.παλι δεν κανει ενεργοποιηση της σιμ μου.τα υπολοιπα καλα τα βλεπω.
-
Επιτέλους συγχρονισμός κλήσεων μηνυμάτων ηχογραφήσεις και όλα τα σχετικά είχα πριν το μι 9τ προ είχα το μ9 όπου με το κλέψανε και έτσι αχρηστεύτηκε και η προηγούμενη SIM που είχα είπα να πάρω το μι 9 τα προ και πήρα καινούργια sim όπου δεν έγινε ποτέ ενεργοποιήσεις τη SIM από τότε που το πήρα καινούργιο δεν έφτιαχνε δοκίμασα τα πάντα ότι Fix υπήρχε το διάβασα στο Google είτε εδώ στο φόρουμ Δεν έγινε τίποτα τώρα βλέπω ότι έκανα ένα manual χειροκίνητο δηλαδή συγχρονισμό και βλέπω ότι σύγχρονισταν …
-
Εμένα η παλιά μου σιμ ήταν οκ μόλις άλλαξα και πήρα καινούρια σιμ με τον ίδιο αριθμό γιατί το mi9 που είχα με το κλέψανε μετά έκανα απομακρυσνενο σβήσιμο τα πάντα. Με την καινούρια σιμ δεν ενεργοποιει την σιμ με τίποτα δοκίμασα τα πάντα. Από τοτε που πήρα το mi9t pro εδώ και 1 χρόνο και κάτι δεν μπορεί να ενεργοποιηθει και να γίνει συγχρονισμός κλήσεων sms κλπ