Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-11 από 11.

• Mi Band 4

akpe - - Mi Band

Μήνυμα

Από όσο ξέρω, στο Android 9 η ενεργοποίηση της τοποθεσίας είναι απαραίτητη ώστε η εφαρμογή να μπορεί να έχει πρόσβαση στην αναζήτηση συσκευών Bluetooth, για να μπορεί πχ να συνδεθεί με το band Το ίδιο ισχύει και για το mi fit αλλά και με άλλες εφαρμογές Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi Band 4

akpe - - Mi Band

Μήνυμα

Χαιρετώ παίδες, Νέος κάτοχος του 4, και προσπαθώ να συγχρονίσω τις δραστηριότητες μου με το Google Fit, αλλά δεν τα καταφέρνω. Έχω συνδεθεί εννοείται από τις ρυθμίσεις, και ξεκινάω από το band μια δοκιμαστική δραστηριότητα, πχ περπάτημα. Την σταματάω μετά από λίγη ώρα, συγχρονίζει κανονικά με το Mi Fit, αλλά στο Google Fit δεν φαίνεται καθόλου. Ο καρδιακός ρυθμός από την άλλη συγχρονίζεται κανονικά κάθε 5-10 λεπτά. Είναι κάτι άλλο που πρέπει να κάνω, ή μήπως το Mi Fit συγχρονίζει στο Google μόνο…

• Android 10 bugs/προβλήματα

akpe - - Mi-A2 (Jasmine)

Μήνυμα

Eίχα κάποια θεματάκια με απανωτά reboots. Το έπιανε και έκανε επανεκκινήσεις συνέχεια. Warm reboots που λέμε, δεν έκανε πλήρως η συσκευή, μόνο το software, αλλά και πάλι σπαστικό ήταν. Από σπόντα δοκίμασα επαναφορά επιλογών δικτύου, και για κάποιο λόγο εδώ και ώρα όλα οκ. Ίσως κάτι που είχα ρυθμίσει επί Pie τα προκαλούσε. Περιέργως, χάθηκε το HD πάνω δεξιά, που δηλώνει ενεργό VoLTE, αλλά στις κλήσεις δουλεύει κανονικά.

akpe - - Mi-A2 (Jasmine)

Μήνυμα

Εντελώς στοκ είμαι Το περίεργο είναι πως η ευθυγράμμιση στο dark mode είναι όπως πρέπει, τουλάχιστον στον launcher.

akpe - - Mi-A2 (Jasmine)

Μήνυμα

Σήμερα κυκλοφόρησε και επίσημα η ενημέρωση με το Android 10. Όλα πήγαν καλά, περάστηκε σε εντελώς stock συσκευή (Android One). Αν και ενεργοποίησα το oem unlocking από τα developer options καλού κακού σε περίπτωση που είχα θέμα. Δεν χρειάστηκε όμως. Τα μόνα «προβλήματα» που αντιμετωπίζω προσωπικά είναι κάποια bugs στο UI. Στις ρυθμίσεις η ειδοποίηση για παραμετροποίηση της συσκευής δεν φεύγει με τίποτα. Στην αρχική οθόνη όταν ενεργοποιήσω τα gestures το κάτω dock αλλά και η μπάρα αναζήτησης στο …

• VoWifi?

akpe - - Mi-A2 (Jasmine)

Μήνυμα

Σωστά Το WiFi Calling είναι ενεργοποιημένο στον πάροχο (cosmote - ενεργοποιείται μαζί με το VoLTE) με τη μέθοδο που δίνω στο quote. Συσκευή έχω εντελώς stock, Android One, ενημερωμένη σε Android 10.

• VoWifi?

akpe - - Mi-A2 (Jasmine)

Μήνυμα

Παιδιά, αφού αναβάθμισα σε Android 10 (δεν ξέρω αν έχει σχέση) κατάφερα να δουλέψω το VoWiFi κανονικά. Στα γρήγορα για όσους έχουν Cosmote, συγγνώμη για το crosspost αλλά δεν έχω τον χρόνο να τα «καθαρογράψω» Αρχικά, να θυμίσω πως η ενεργοποίηση της υπηρεσίας VoLTE/WiFi Calling θέλει «κολπάκι» μιας και δεν υποστηρίζεται επίσημα στη συσκευή μας: Παράθεση: “γράφοντας *#*#86583#*#* στον dialer απενεργοποιείς το volte carrier check. Μετά στις ρυθμίσεις, Δίκτυο και διαδίκτυο, Δίκτυο κινητής τηλεφωνία…

• Χαιρετώ παίδες! Αντιμετωπίζω το συγκεκριμένο πρόβλημα, μάλλον δεν είναι του Pie αλλά της Google. Έχω τη συσκευή στα Ελληνικά και βέβαια δεν έχω Βοηθό Google (δεν έχει ενεργοποιηθεί στη γλώσσα μας) αλλά απλά φωνητική Αναζήτηση. Αν τυχόν πατήσω το εικονίδιο του καιρού στην αρχική οθόνη, στο at a glance widget, ανοίγει ο καιρός Google, αλλά στα Αγγλικά (ZzIB0yo.png). Και ξαφνικά όλη η εφαρμογή Google γυρίζει στα Αγγλικά: στα αριστερά της κεντρικής οθόνης εμφανίζονται άρθρα στα Αγγλικά, αλλάζει η μο…

• Χαιρετώ παίδες, Όπως είχα γράψει σε άλλο θέμα, σκοπεύω να χρησιμοποιήσω το Band 3 για συγκεκριμένο σκοπό (sleep tracking) οπότε τα Ελληνικά δεν είναι κάτι που χρειάζομαι. Καθαρά πληροφοριακά όμως, μήπως υπάρχει κάποιος που να το χρησιμοποιεί με το Ελληνικό firmware/Mi Fit app και την εφαρμογή Sleep as Android να μας πει αν έχει παρατηρήσει κάποια διαφορά με το stock; Για να μην παρεξηγηθώ, δεν αμφιβάλλω για τη δουλειά που γίνεται! Από όσο φαντάζομαι το firmware αφορά απλά τη μετάφραση (και τους …

• ερωτησεις/αποριες για mi band 2/3

akpe - - Mi Band

Μήνυμα

Ναι το ξέρω αυτό. Αν και νομίζω (αν θυμάμαι από καλά από το 2) πως μπορεί να καταγράψει και το μεσημέρι, αλλά έχει θέμα όταν έχεις δύο sleep sessions σε μια ημέρα. Έτσι κι αλλιώς χρησιμοποιώ το Sleep as Android για αυτή τη δουλειά

• ερωτησεις/αποριες για mi band 2/3

akpe - - Mi Band

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά! Μιας και το smartwatch μου κάνει κόλπα (2 ετών, η μπαταρία του πια δεν τραβάει) καλοβλέπω το Mi Band 3. Είχα και το 2 παλιότερα και ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος για όσα προσέφερε. Ξέρω πως έχει θέμα με την ελληνική γλώσσα, αλλά προσωπικά δεν με απασχολούν οι ειδοποιήσεις. Σκοπεύω να το χρησιμοποιώ ως ρολόι εννοείται, για fitness tracking μέσω του Mi Fit ή/και του Google Fit και για sleep tracking μέσω Sleep as Android (χρειάζομαι περισσότερα στατιστικά από του Mi Fit app εδώ) κ…