Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 104.

• Παράθεση από shinig: “Καλησπέρα!!θα ήθελα μια απάντηση απ όσα παιδιά χρησιμοποιούν θηκη Spigen original με γυαλί nillkin cp+ 3D? οταν εφαρμόζει η θηξη σηκώνει το γυαλί?η πρέπει να ταιριάξει με το αντίστοιχο της Spigen?Με ενα no name full frame που εχω το σηκώνει και κανει κενα.. ρωτώ για να προβώ αν ειναι σε αγορά αναγκαστικά γυαλιου Spigen (15€ το άτιμο!) ” Είχα κι εγω φουλ γυαλι (με μαυρα περιθωρια) και η spigen rugged armor μου το ξεκόλλαγε. Ήθελα να κρατήσω τη spigen οπότε έπρεπε να αλλάξω γ…

• Mi8 πρόβλημα με την φόρτιση

Deadcpu - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Δοκίμασε αυτό! I went to "Developer Options" menu and de-selected "Activate MIUI optimization". It requires a reboot. After it, select that option again and reboot. At this point the issue was solved for me.

• Mi8 πρόβλημα με την φόρτιση

Deadcpu - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Δοκίμασες factory reset η προσπαθείς να το αποφύγεις?

• Παράθεση από spideman3: “Ναι γιατί είμαι στην beta team της global rom. Ίσως δοθεί την Δευτέρα. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Είχε κάποια σημαντική αλλαγή η 9.3.7?

• Ξεκλειδώνω σήμερα BL. Υπάρχει κάποιος οδηγός για twrp κλπ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• Είμαι σε global Dev 9.3.1 και σε 3 μέρες ξεκλειδώνω Έχω καποιες απορίες αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος. Μπορώ να μείνω όπως είναι με την 9.3.1 απλά ξεκλείδωτος? Παίρνω κανονικά OTA updates? Μπορώ να εγκαταστήσω twrp και να μείνω με τη global Dev? Αυτά προς το παρόν

• Οι υπόλοιποι θα πάρουμε update λογικά τη Δευτέρα

• Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από Deadcpu: “Έκανα ξανά login και έφτιαξε ” Το σχόλιο δεν είχε σχέση με εσένα να ξέρεις. Για αλλού πηγαίνει ” Το φαντάστηκα απλά έγραψα τη λύση σε περίπτωση που έχει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα :Ρ

• Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από demakhs: “Πήγαινε στις επιλογές για προγραμματιστές , mi unlock status ” Εγώ είμαι άσχετος, το μόνο σίγουρο. Αλλά στο Mi Unlock Status τι θα κάνει ο άνθρωπος? Να φάει λουκουμάκη με πασπαλισμένη σκόνη, κουραμπιέ ή μελομακάρονο? ” Έσβησα mi account Έκανα ξανά login και έφτιαξε

• Παράθεση από demakhs: “Πήγαινε στις επιλογές για προγραμματιστές , mi unlock status ” Εκεί ακριβώς είμαι και όταν το πατάω μου βγάζει αυτό το μήνυμα.

• Κάνω τα βήματα για ξεκλείδωμα bootloader καί μου βγάζει αυτό. Έχω το account μουυ κανονικά και κάνουν όλα sync. Έχουμε κάποια λύση?

• Παράθεση από papaflessas: “Θα συμφωνήσω γενικός η xiaomi έχει ελλείψεις σε θέματα ασφάλειας σε θέματα δυνατοτήτων λειτουργικού εφαρμογών της παντού και είναι λογικό γιατί χρειάζεται εξιδηκευση και συνεχής βελτίωση αλλά τι να γίνει δεν μπορείς να τα έχεις και όλα όταν οι τιμές των κινητών της είναι τόσο χαμηλές συμβιβαζεσαι αλλιώς πας σε άλλη εταιρεία εάν δεν νιώθεις ότι σε καλύπτει γενικός.σε σχέση με τον ανταγωνισμό που έχει περάσει από τα στάδια ανάπτυξης και δοκιμής Η xiaomi είναι νέα μπροστά…

• Παράθεση από SoNik+: “@Deadcpu Παντως στην δικιά μας rom - china rom δεν βγαίνει η μπαρα ετσι! @komatoza Σιγουρεψου οτι ειναι off αυτο ετσι forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/61702/ ” Ευτυχώς! Αυτό σημαίνει ότι στις China το έχουν διορθώσει

• Παράθεση από papaflessas: “Στην global stable 10.2.2.0 παρατήρησα ότι έβαλαν την ρυθμίση ώστε να μην εμφανίζεται η μπάρα ειδοποιήσεων-ρυθμισεων στην οθόνη κλειδώματος θετικό σαν βήμα ασφαλείας.εαν το έχετε παρατηρήσει νωρίτερα και το έχετε γράφει συγχωρείστε με γιατί εγώ δεν το είχα δεί Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μπορεις να δοκιμάσεις κάτι? Με κλειδωμενη συσκευή ενεργοποίησε την οθόνη και δοκίμασε αυτό που λες.Δε θα ανοίξει η μπάρα ειδοποιήσεων-ρυθμίσεων προφανώς για λόγ…

• Φίλε θες να δοκιμάσεις αν έχει καποιο θέμα το digitizer στο πανω μερος της οθόνης και δεν διαβάζει την αφή? Γράψε touch test στο play store και δοκίμασε κάποια απο τις εφαρμογές.

• Παράθεση από geozn8: “Παράθεση από Deadcpu: “Καμια ουσιαστική αλλαγή και το ambient display δε δουλεύει μετά το update.Ίσως να υπάρχει μόνο σε μένα αυτό το θέμα και να θέλει clean install. ” Βλακεία αν η νέα αναβάθμιση έχει ακόμη ζωτικά θέματα..Τόσο καιρό είχαν χρόνο μέχρι να βγει.. Αμαν ” Διακοπές είχανε τα παιδία.Μη βιάζεσαι Τώρα που βγαίνει το Mi 9 ελπίζω να μη μας ξεχάσουν εντελώς..

• Παράθεση από coxy13: “Παράθεση από Deadcpu: “Απογοήτευση σκέτη η 9.2.15 global dev ” Δηλαδή?? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καμια ουσιαστική αλλαγή και το ambient display δε δουλεύει μετά το update.Ίσως να υπάρχει μόνο σε μένα αυτό το θέμα και να θέλει clean install.

• Απογοήτευση σκέτη η 9.2.15 global dev

• Παράθεση από spideman3: “Νομίζω στην xtrv με ενεργοποίηση του dark mode περιμετρικά τις οθόνης άναβε όταν ερχόταν ειδοποίηση. Τώρα γύρισα σε global dev που δεν έχει αυτό το χαρακτηριστικό ακόμη. ” Κλασσικά XTRV China based έχει όλα τα καλούδια πρώτα από global (AOD customisations κλπ.) Αν έχει κάποιος βίντεο από το χαρακτηριστικό που αναφέρουν τα παιδιά η κάποιο λινκ θα το επιθυμούσα γιατί έχω περιέργεια να δω πως είναι.

• Παράθεση από Tasos12koufales: “Παιδιά καλησπέρα πρώτη φορά το βλέπω αυτό στο mi8 όταν μου έρχεται ειδοποίηση και το κινητό είναι κλειστό μου φωτίζει την οθόνη γύρω γύρω είναι καινούργιο αυτό το feature; Είναι σε όλα τα xiaomi ή μόνο στο mi8; ” Στην τελευταία global Dev που είμαι εγώ δεν υπάρχει τέτοιο feature. Wake Lock screen for notifications έχω ενεργοποιημένο αλλά ανάβει κανονικά ολόκληρη η οθόνη.