Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 104.

• getrom.php?r=346&m=yes&app=false Κατεβάζεις από εδώ Mi 8 global Dev και κάνεις install μέσα από τις ρυθμίσεις. Κάνε backup πρώτα γιατί στα διαγράφει ολα.

• Παράθεση από Maniataros: “Παρεπιπτόντως σήμερα έφαγε την πρώτη Τούμπα το κινητό ,μου έπεσε όπως πήγα να μπω στο αμάξι κάτω στον δρόμο . Και σήμερα για κακή μου τύχη το είχα εντελώς γυμνό από θήκες και τέτοια, το κινητό σας πληροφορω δεν έπαθε τίποτα ούτε από μπρος ούτε από πίσω μόνο δύο γρατσουνιές στο πλαϊνό πλαίσιο που πρέπει να είναι από αλουμίνιο το υλικό. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καλά πέρα από κατασκευή που είναι πολυ καλη,στο πέσιμο ο παράγοντας τύχη παίζει μεγάλ…

• Παράθεση από Octaviastikos: “Μονο αυτό υπάρχει.... Για την ώρα... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/60878/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/60879/ ” XTRV?

• P20 pro και mate 20 pro πήρανε Widevine L1 Εμείς ακόμα στην αναμονή... Huawei Mate 20 Pro, P20 Pro Get Netflix HDR and Widevine L1 Support | Technology News

• Παράθεση από geozn8: “Καλημέρα. Στο τελευταίο update έχει τα χρωματιστά ρολόγια στην οθόνη του always και αν ναι σε ποια? ” Στην 9.1.10 δεν υπάρχει δυνατότητα ρύθμισης του AOD.

• Παράθεση από chrisnik: “Παράθεση από Octaviastikos: “Αολσ για την αλλαγή τώρα θέλω...μάλλον για το Pro πιο πολύ με βλέπω... ” Το ιδιο κινητο θα παρεις????? Mix 3 δαγκωτο!!! @Deadcpu πρεπει να παρακολουθεις το επισημο φορουμ κ μολις βγαλουν ανακοινωση για beta testers να κανεις αιτηση. Μετα προσευχεσαι να σε εγκρινουν. Νομιζω ομως πρεπει να εχεις κ καποια ποστ... ” Σ'ευχαριστώ πολύ!!!

• Παράθεση από scorpio3: “Παράθεση από Deadcpu: “Έχω μια απορία. Μπορούμε να έχουμε πρόσβαση με κάποιο τρόπο στη closed beta? Η είναι μόνο για συγκεκριμένους testers? ” Τι είναι η closed beta?? ” Πρίν βγει κάθε global Dev υπάρχει closed beta που προορίζεται για συγκεκριμένα άτομα (testers) και ρωτάω αν ξέρει κάποιος πως γίνεται να συμμετέχεις.

• Έχω μια απορία. Μπορούμε να έχουμε πρόσβαση με κάποιο τρόπο στη closed beta? Η είναι μόνο για συγκεκριμένους testers?

• Παράθεση από sakis112: “Αυτό πέρασε τελωνείο, ?προσωπικά περιμένω να πληρώσω, κανα 50€.. ” Δε βλέπω κάνα τελωνείο. Μια χαρά είσαι,πέρασε.

• Παράθεση από pados1002: “Παιδιά παρήγγειλα αυτό Baseus wireless pad... Έχετε δοκιμάσει κάτι παρόμοιο? Δουλεύει καλά? ” Το Μi 8 δυστυχώς δεν υποστηρίζει wireless charging. Edit: Άκυρο τώρα που το είπε ο φίλος είδα ότι είναι με receiver και βύσμα.

• Παράθεση από sakis112: “Παράθεση από Deadcpu: “Παράθεση από sakis112: “Περασα την ΟΤΑ, πάλι έχει.. διαφημίσεις. ” Revoke access MSA app δοκίμασες? ” Αν θέλεις, δώσε το link, για το app. ” Δεν είναι app.Πας settings->additional settings->Authorization & Revocation και απενεργοποιείς το msa

• Παράθεση από sakis112: “Περασα την ΟΤΑ, πάλι έχει.. διαφημίσεις. ” Revoke access MSA app δοκίμασες?

• Η 8.12.20 global Dev είναι η τελευταία που έχει βγει λόγω εορτών.

• Παράθεση από chrisnik: “Ναι στους closed beta. Δεν εχει κατι καινουργιο. Μην περιμενεις κ πολλα γιατι τα παιδια της xiaomi ασχολούνται με το popcornfone... Μαλλον στις επομενες θα βαλουν κ το dark mode που μπηκε στην china beta... ” Ναι κάτι έχω καταλάβει.Αν και απ'ότι βλέπω ό,τι fix δίνουν στο Poco τα παίρνουμε και εμείς. ΕΊδα πριν λίγο για το dark mode και μου άρεσε πολύ. Απ'ότι είδα είναι suspended η open beta οπότε μάλλον από Δευτέρα θα πάρουμε εμείς οι κοινοί θνητοι.

• Παράθεση από chrisnik: “Λογικα θα παρεις!!! Εμεις την πήραμε χθες μεσημερι κ δεν εχει καποιο σοβαρο λογο να την παρουν πισω... ” Αδερφέ όταν λες εσείς εννοείς closed beta? Αν δε σου κάνει κόπο μπορείς να μου πεις please τι αλλαγές έχει εκτός από την επιλογή hide notch που επανέφεραν?

• Παράθεση από georgex72: “Το ρολόι πάντως στο always on display παίζει μια χαρά τώρα!!! Στάλθηκε από το Mi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Κι'εγω το παρατήρησα αυτό. Ενω πριν μπορεί να κολλαγε και να συνέχιζε μετά από 2-3 λεπτά. Να ήταν πχ 19:43 και να έμενε στο 19:40.

• Παιδια πλέον γίνεται από 10.0.3.0 σε pie. Δε χρειάζεται downgrade η κάτι. Το έκανα χτες και μετά πήγα και σε global dev. Από 10.0.3.0 stable σε 10.1.1 stable δε κάνει factory reset.

• Παράθεση από gfilip: “Παράθεση από Deadcpu: “Από σήμερα είπανε ότι μπορείς. Αν δε γίνεται πρέπει να κάνεις downgrade σε 10.0.2.0 και μετά update σε pie. ” Να δοκιμάσω πρώτα μέσω update να βάλω μια παλιότερη(πχ global Dev 8.9.6); Η Ρόμ θα είναι zip ή tgz; Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Όπα άκυρο. Τώρα είδα οτι είπες για Global Dev. Θα βάλεις την τελευταία Αndroid Oreo Global Dev και μετα θα κάνεις OTA update στην τελευταία (Pie) Dev που βγήκε χτές. Προφανώς θα κάνει wipe ο…

• Από σήμερα είπανε ότι μπορείς. Αν δε γίνεται πρέπει να κάνεις downgrade σε 10.0.2.0 και μετά update σε pie.

• Αυτο είναι το δικό μου.