Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-3 από 3.
-
wifi spot σε Xiaomi mi4
ΜήνυμαΣε ευχαριστω για την απαντηση φιλε. Το δοκιμασα και αυτο και τζιφος. Οπως επισης δοκιμασα να βαλω manually και τις IP και παλι τζιφος. Μεχρι και σε καταστημα Vodafone πηγα, οπου ο υπαληλος ηταν 100% σιγουρος οτι παιζει μια χαρα το Hot Spot στις CU. Δοκιμασε να το κανει με το xperia μου, δοκιμασε να το κανει με δικια του συσκευη και δε μπορουσε με τιποτα. Τρελαθηκε ο τυπος αφου οπως μου ειπε το χρησιμοποιουσε ο ιδιος παλιοτερα και πριν καμια 15αρια μερες το εφτιαξε και σε εναν πελατη. Τρελα πραγμ…
-
wifi spot σε Xiaomi mi4
ΜήνυμαΠαιδια sorry που "ξεθαβω" αυτο το θεμα, αλλα ειναι το πιο σχετικο που βρηκα στο internet ψαχνοντας για λυση στο προβλημα μου. Θελω να κανω hot spot ενα Sony Xperia E1 και να δινω internet στο laptop. Στο Sony εχω μια καρτα Vodafone CU. Στο κινητο εχω internet κανονικα... Δημιουργω το Hot Spot... Συνδεομαι με το laptop στο Hot Spot... Αλλα το laptop δεν εχει internet. Το τρελο ειναι οτι κανω ΑΚΡΙΒΩΣ την ιδια διαδικασια με καρτες SIM της Cosmote και της Q Telecom και εχω Internet κανονικα στο lapt…