Καλησπέρα παιδιά, έχω αγοράσει από Κίνα την κάμερα Xiaomi 360 και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Δεν μπορώ να τη ελέγξω από τα δεδομένα. Μόνο από WiFi και αν το σήμα είναι πολύ δυνατό. Ξέρει κανείς τπτ; Μπορεί να βοηθήσει;
Καλησπέρα σε όλους, Όσοι χρησιμοποιείτε τις yeelight τι γνώμη έχετε ως προς την κατανάλωση; Αξίζει να επενδύσουμε ώστε να αντικαταστήσουμε τις λάμπες του εμπορίου ή αγοράζουμε 2-3 και βλέπουμε;
Καλησπέρα στην ομάδα, πριν κανα μήνα μου είχε έρθει το ηλεκτρ κατσαβίδι 1F μαζί με τα παρελκόμενα της xiaomi. Μόλις το έβαλα στη πρίζα να το φορτίσω δεν άναψε κάποια ένδειξη που να φαίνεται ότι φορτίζει. Ξέρει κανεις αν είναι ελαττωματικό; Αν υπάρχει θέμα με τη φόρτιση; Θα έπρεπε να ανάβει κάποια λυχνία ως ένδειξη φόρτισης; Αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει.
Καλησπέρα στην ομάδα, Μια ερώτηση γιατί μου έχει διαφύγει, σε εξωτερικό χώρο έχετε βάλει αισθητήρα κίνησης π.χ. Βεράντα; Αν ναι ποια; Να υποθέσω ότι οι αισθητήρες της xiaomi είναι μόνο για εσωτερικό χώρο. Έχει και για εξωτερικό;
Καλησπέρα παιδιά, Κάποιες ερωτήσεις για γεφυροποιηση aqara και Mi. Έχω κάνει τη γεφυροποιηση των 2 και στο aqara αν μπω στην εφαρμογή μου δείχνει τους σενσορες. Υπάρχει κάποια ρύθμιση να φαίνεται στην οικία; Η πρέπει να να περάσω τους αισθητήρες από την αρχή;
Καλησπέρα σε όλους, Να πω κι εγώ με τη σειρά την εμπειρία μου για το Aqara hub. Γενικά απογοητεύτηκα γιατί περίμενα να είναι πιο λειτουργικό. Δυσκολεύτηκα με την εγκατάσταση, το έκανα εγκατάσταση μέσω του iPad. Έπειτα οι αυτοματισμοί κάπως δυσλειτουργικοι-κουραστικοί. Καμία σχέση με το Mi και την εφαρμογή του. Τελικά αφού το χρησιμοποίησα μια δυο μέρες το σταμάτησα, ούτε καν σαν γέφυρα δν το χρησιμοποιώ. Συγκριτικά το Mi είναι πιο εύκολο στη χρήση και στους αυτοματισμούς.
Καλησπέρα σε όλους και καλή χρόνια να έχουμε, Προσπαθώ να συνδέσω το aqara getaway στην εφαρμογή και δεν μπορώ να το κάνω. Φτάνω στο σημείο που σκανάρει τον κωδικό και μετά δεν συνδέεται. Έχει κανεις καμία ιδέα; Αντιμετώπισε κανεις το ίδιο πρόβλημα;
Καλησπέρα παιδιά, Θα ήθελα να πω κο εγώ την εμπειρία μου σχετικά με τα έξυπνα προϊόντα. Εμπειρία μιας εβδομάδας περίπου τα aqara είναι κατά κράτος πιο ποιοτικά από τα mi. Οι αισθητήρες λειτουργούν όλοι στην εντέλεια. Περιμένω και το hub της aqara για να έχω ολοκληρωμένη αποψη. Αυτά από μένα καλές γιορτες!
Καλησπέρα παιδιά να ρωτήσω κάτι κ εγώ σχετικά με πρίζες, διαβασα ότι η έξυπνη πρίζα της xiaomi δεν συνδέεται με το Aqara. Ενδέχεται να αλλάξει αυτό μ κάποια αναβάθμιση ή όχι; Υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε Aqara;
Να ρωτήσω κάτι για το AQARA επειδή το χει περίπου 50% να περιμένω Black Friday η να το πάρω τι λέτε; Επίσης θέλω κ μια έξυπνη πρίζα της xiaomi... ποια η γνώμη σας;