Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-50 από 50.
-
Εντάξει τα κατάφερα απλά φοβήθηκα να το πατήσω δυνατά μήπως σπάσει...δουλεύει κανονικα... και κάτι ακόμη θέλω να ρωτήσω για οποιον γνωρίζει. Στο mi home οι αισθητήρες της xiaomi είναι στα αγγλικά ενώ οι αισθητήρες της Aqara είναι στα κινεζικά.... πως το αντιμετωπίζουμε αυτό; Θα μάθουμε κινεζικά; Έχει κάνει κάτι κάποιος για να είναι στα αγγλικά;
-
Ναι κατάλαβα... γενικά ήθελα να την εντάξω στους αυτοματισμούς αλλά επειδή είμαι ευχαριστημένος δν θέλω να την δώσω. Να ρωτήσω σε περίπτωση που κολλήσει το hub υπάρχει κάποιος τρόπος να κανεις απομακρυσμένη επανεκκίνηση από την εφαρμογή του mi home? Και κάτι ακόμη είναι ασφαλές το getaway Γτ θέλω να το βάλω σ έναν χώρο που δν επισκέπτομαι συχνά μν πάθει καμία βραχυκύκλωση καμία φορά....
-
Καλησπέρα στην παρέα, Παρακολουθώ και εγώ με τη σειρά του τις ενδιαφέρουσες συζητήσεις και αυτοματισμούς. Είμαι καινούργιος σε όλα αυτά και έχω να κάνω μια ερώτηση. Προσπαθώ να συνδέσω τη κάμερα yi home2 μετο getaway 2 και μ βγάζει invalid code. Δοκίμασα διαφορά πράγματα αλλά δν τα κατάφερα. Αν έχει κανεις κάποια ιδέα καλοδεχούμενη.