Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 87.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Παράθεση από Thracia: “@jazzu4iaΣε είχα ξαναρωτησει αλλά δεν θυμάμαι.Κάνεις ασφαλή κατάργηση απο το PC ?Σε εμένα δεν με αφήνει αν δεν σταματήσω το adb.exe απο το device manager.Ανοίγει με το που συνδέω το τηλ με το PC . ” ...δεν κάνω ποτέ... ...αλλά δεν το χρησιμοποιώ το adb... ...είναι ξετικαρισμένες οι επιλογές στα developers options, και έτσι δεν εμφανίζεται η διεργασία adb.exe στον task manager...

• Παράθεση από NasDriver: “@jazzu4ia Οι ελληνικές developer έχουν από μόνες τους δικαιώματα root, δεν χρειάζεσαι να ενεργοποιήσεις και το SU. Κατά την εγκατάσταση της rom δεν πρέπει να εγκαταστήσεις το SU όταν και εφόσον σου κάνει την σχετική ερώτηση εγκατάστασης. ” ...το γνωρίζω...ξαναλέω : ...κάνω αναβάθμιση με TWRP στην 6.4.21... ...βλέπω το νέο πορτοκαλί TWRP by mic, μου άρεσε πολύ... ...βεβαιώνομαι γιά το root, εγκαθιστώ το adaway, όλα καλά...

• Παράθεση από Project_P: “Επισης οταν τελειωσεις το flash της ελληνικης θα σε ρωτησει απο μονο του αν θελεις να κανεις root το κινητο, απλα το θεμα ειναι οτι αν δεν κανω λαθος το root προκαλει battery leaks επειδη δουλευει συνεχεια το shell (εκει νομιζω κατεληξαν οσοι ειχαν το θεμα). ” Παράθεση από alexironaek: “αχα. οποτε μπορούμε να περάσουμε root. να τρέξουμε τις εφαρμογές που θέλουμε δίνοντας τους δικαιώματα και μετά να απεγκαταστήσουμε απλά το supersu και όταν το θελήσουμε πάλι να το ξαναπερ…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! easteregg_red.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! easteregg_red.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835

• Παράθεση από Project_P: “Οποτε λιγο υπομονη θελει και καποια στιγμη στο κοντινο μελλον θα εχουμε και marshmellow για τις συσκευες μας Δεν ξερω αν αξιζει ο κοπος για πειραματα εφοσον θα βγει και απο official καναλι. ” ...που το ξέρεις ; ...ήδη έχει παλιώσει η mm, κι ακόμα δεν μας την έχουν δώσει... ...κανονικά έπρεπε η xiaomi, να την κυκλοφορήσει με mm την συσκευή μας, εφόσον κάμποσες φτηνοκινεζιές όπως η umi έχουν ήδη κυκλοφορήσει μ' αυτή... ...anyway, περιμένω ότι η CM 13, θα είναι καλύτερη από…

• Παράθεση από manik: “... λοιπόν το Mobizen θα χρησιμοποιήσω τελικά. Ο λόγος είναι ότι για τη δουλειά που το θέλω στο σχολείο σε σύνδεση με usb καλώδιο έχει καλύτερη κ πιο γρηγορη ανταπόκριση στην οθόνη... ” ...με καλώδιο, ακαριαία απόκριση, έχει το Mi PC Suite... ...κάτω αριστερά θα δείς screencast... ...check it out...

• ...mm...

jazzu4ia - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

...και η CM 13 που ετοιμάζεται, πάνω στην ΜΜ είναι...

• Περίεργο Factory Reset - Shell

jazzu4ia - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Παράθεση από giasoy: “Παράθεση από jazzu4ia: “...δουλεύει !!! ...το κινητό φορτίζει & παραμένει κρύο... ...thnx...! ” Είδα σε προηγούμενα ποστ σου οτι σε εξυπηρετεί πολύ το MiPcSuite, δοκίμασε και το MyphoneExplorer το οποίο κάνει και συγχρονισμό των επαφών με το MS outlook... πράγμα που δεν γνωρίζει το MiPcSuite.. (ούτε extract δεν μπορεί να τις κάνει) ” ...τη σουίτα τη χρειάζομαι μόνο, επειδή μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ιντερνέτ του σταθερού... ...όταν δεν έχεις ασύρματο ιντερνέτ, αλλά έχεις…

• Παράθεση από Project_P: “Χρησιμοποιει κανει το adaway με την Ελληνικη Stable? Σκεφτομαι να το βαλω μπας και γλυτωσω απο καμια διαφημιση, αλλα απο την αλλη ειμαι εποφυλακτικος γιατι δεν ξερω το κατα ποσο θα τα παει καλα με την ROM. Επισης δεν ξερω τι θα γινει οταν καποια στιγμη κανω update σε νεα stable μιας και απο οτι διαβασα δεν θα ειναι pre-rooted. ” ...το πέρασα και εγώ ένα φεγγάρι, όταν δοκίμαζα τα πάντα κι έκανα πειράματα... ...ακριβώς όπως τα λέει ο λάλλας...

Μήνυμα

Παράθεση από jazzu4ia: “Παράθεση από giasoy: “Παράθεση από Souits: “@giasoy Το Mount namespace separation από που το απενεργοποιείς;;;; ” Ανοίγεις το superSU πας ρυθμίσεις, σκρολ προς τα κάτω και το ξετικάρεις. Μετά επανεκκίνηση φυσικά.Και με αυτό διορθώνεται και το titanium backup που αλλιώς δεν δουλεύει.Για δοκιμάστε να δούμε.. ” ...ευχαριστούμε γιά την βοήθεια......δοκιμάζω οσονούπω, και αναφέρω... ” ...δουλεύει !!! ...το κινητό φορτίζει & παραμένει κρύο... ...thnx...!

• Παράθεση από Thracia: “@jazzu4ia Μπορεις να δεις στο task manager οταν το συνδεεις στο pc μηπως σου ανοιγει το adb.exe? ” ...αρνητικόν ! ...το έχω τσεκάρει επανειλημένως... ...όμως τη λύση την έδωσε ο giasoy στο άλλο νήμα... ...απενεργοποίηση του Mount namespace separation από τις ρυθμίσεις του SU... ...και όλα καλά...

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από Stoni90: “to άφησα άδειασε τελείως... ” Όταν λέμε τελείως εννοούμε να κλείσει από μπαταρία και να το ανοίγεις μέχρι να μη μπορεί ούτε MI να γράψει ” ...αυτό να ξέρετε απαγορεύεται διά ροπάλου σε αυτού του τύπου τις μπαταρίες... ...ποτέ μην το κάνετε, αν αγαπάτε τη ζωή της μπαταρίας σας...

Μήνυμα

Παράθεση από giasoy: “Παράθεση από Souits: “@giasoy Το Mount namespace separation από που το απενεργοποιείς;;;; ” Ανοίγεις το superSU πας ρυθμίσεις, σκρολ προς τα κάτω και το ξετικάρεις. Μετά επανεκκίνηση φυσικά.Και με αυτό διορθώνεται και το titanium backup που αλλιώς δεν δουλεύει. Για δοκιμάστε να δούμε.. ” ...ευχαριστούμε γιά την βοήθεια... ...δοκιμάζω οσονούπω, και αναφέρω...

• Παράθεση από mixaliscy: “Δοκίμασε μία πλήρη αποφόρτωση μπαταρίας και θα στρώσει λογικά Σε πολλούς έστρωσε. Βασικά δεν εμφανίστηκε ο πρώτος που Δεν... ” ...μα και σε μένα έστρωσε με πλήρη αποφόρτιση, και εξαφανίστηκε το shell...μέχρι που... ...το ξανασύνδεσα στο pc, και ξανά τα ίδια: φυσσαλίδες, υπερθέρμανση, αποφόρτιση αντί γιά φόρτιση, τρελλό battery drain, και φυσικά επανήλθε δριμύτερο το shell στο battery use...

• Παράθεση από Project_P: “Παράθεση από jazzu4ia: “ ” ...μερικες ακακες δοκιμες δεν πιστευω να δημιουργησουν προβλημα... ” ...thnx...αλλά... ...θα είναι πρόβλημα γιά μένα η απουσία της μί πί σί σουίτ, στη δουλειά, όπου δεν υπάρχει wi-fi... ...άρα, πρέπει να το λύσω, χωρίς να αποχωριστώ τη σουίτα + το adb...

Μήνυμα

...παιδιά μου κάνει τρομερό battery draining, αμέσως μόλις το συνδέω στο pc... ... με τις φυσσαλλίδες στην εφαρμογή power των settings που το πιστοποιούν... ...μέσω του τασκ μάνατζερ των windows, δεν βλέπω κάποια διεργασία του mi pc suite να τρέχει, μόλις το συνδέω...

• Παράθεση από Project_P: “Παντως με μια γρηγορη αναγνωση που του εκανα (αν και δεν εχει εμφανιστει ποτε σε εμενα αυτο το θεμα) ια ελεγα αν εχεις στον υπολογιστη που το συνδεεις Mi PC Suite να το απεγκαταστησεις εντελως και να ξαναδοκιμασεις γιατι οπως φαινεται παιζει αυτο να δημιουργει το θεμα (σημειωση¨εγω δεν εχω κανει εγκατασταση το pc suite.) ” ...σόρρυ φίλε μου αλλά είναι λίγο αστείο έτσι όπως το θέτεις με την απεγκατάσταση... ...ασχολούμαι πολλά χρόνια με τους υπολογιστές, και έχω φροντίσει…

• Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από jazzu4ia: “.αμέσως έκλεισα το USB debugging, όλες τις άλλες επιλογές αλλά και συνολικά τα developer options... ...τίποτα...η εικόνα ίδια... ” Να ξεκαθαρίσω κάτι Το Shell εμφανίζεται στα ποσοστά και σου λέει. Εγώ μέχρι αυτή τη στιγμή είμαι ο υπαίτιος για το 40% της μπαταρίας που σου λείπει Ότι και να κάνεις αν δεν περάσει ώρα και να δεις αν πέσει το στατιστικό, δεν θα φύγει. Καταλμαβαίνεις τι εννοώ? Και να το φτιάξεις... Θα πρέπει να περιμένεις να αλλάξουν τα…