Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-25 από 25.
-
Πρόβλημα μετά το flash twrp
dancaer69 - - Recoveries
ΜήνυμαΚατέβασα από εδώ: TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI Τις 3 διαθέσιμες twrp για το Redmi 4A(rolex). Ενώ και οι 3 εγκαθίστανται επιτυχώς μέσω της εντολής "fastboot flash recovery recovery.img", όταν προσπαθώ να μπω σε recovery δίνοντας την εντολή "fastboot reboot" κρατώντας πατημένο το vol+, αντί για να εμφανιστεί το UI της twrp εμφανίζεται μια μαύρη οθόνη με μια κόκκινη στήλη στη μέση. Αγγίζοντας την οθόνη σε κάποιο σημείο δονείται, που σημαίνει ότι λειτουργεί αλλά υπάρχει πρόβλημα στο γραφικό περι…
-
Ευχαριστώ, Τελικά κατάφερα να το κατεβάσω σήμερα χωρίς χρήση download manager. Η εγκατάσταση της recovery και της ρομ μπορεί να γίνει και από linux φαντάζομαι. Δε χρησιμοποιώ τα windows και ειδικά σε ότι έχει να κάνει με φλασάρισμα σε android συσκευές προτιμώ linux μιας και η αναγνώριση γίνεται συνήθως αυτόματα, ενώ στα windows συχνά υπάρχουν θέματα. Βέβαια για το ξεκλείδωμα του bootloader αναγκαστικά μπαίνω σε windows, αλλά ελπίζω να μην ξαναχρειαστεί για όλες τις άλλες επεμβάσεις.
-
Όχι, δε χρησιμοποιώ κάποιον. Θα δοκιμάσω κι έτσι πάντως.
-
Καλησπέρα, Προσπαθώ να κατεβάσω την "xiaomi-miui-hellas-7.1_rolex_arΩma_Stable_V9.5.4.0" και η λήψη σταματάει μετά από λίγο και εμφανίζεται το σφάλμα Source Code (1 line)Έχω δοκιμάσει από 2 διαφορετικά mirrors. Κάνω κάτι λάθος?
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΜάλλον το ίδιο "πρόβλημα" έχω κι εγώ. Είμαι από χθες κάτοχος ενός Redmi 4A, στο οποίο βέβαια δεν έχω εγκαταστήσει ή αναβαθμίσει σε miui 9, μιας και προτιμώ(προς το παρόν τουλάχιστον) να δοκιμάσω την επίσημη marsmallow έκδοση "ΜIUI Global stable 8.5.5.0 MCCMIED". Βέβαια έχω ακολουθήσει τις οδηγίες για 100% ξεκλείδωμα bootloader και με σταθερή έκδοση, από το αγγλικό φόρουμ, έχω ενεργοποιήσει το ξεκλείδωμα ΟΕΜ και έχω κάνει και προσθήκη λογαριασμού mi επιτυχώς από τη συσκευή. Χθες λοιπόν που δοκίμα…