Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-31 από 31.

• About Mi Note Pro...

MikeTheMechanic - - Mi Note Pro (Leo)

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από MikeTheMechanic: “Υπάρχει κάποιος τρόπος να επιβεβαιώσω αν είναι κλειδωμένος ή όχι; ” Όποια εντολή πάεις να περάσεις για flash μέσω ADB ή FastBoot πέρνεις ως απάντηση "Device is Locked". ” Ευχαριστώ πολύ σύνομε. Συγνώμη για τις συνεχόμενες ερωτήσεις απλά τώρα είμαι στη φάση που κατανοώ κάποιες έννοιες. Ψάχνω 3 μέρες τώρα γιατί πέρνω το μήνυμα dtb not found και πως θα ξαναπεράσω το twrp αλλά μέχρι στιγμής τζίφος.

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από MikeTheMechanic: “Οπότε από τη στιγμή που μπορώ με το adb να ξεκινήσω το fastboot ο bootloader είναι ξεκλείδωτος; ” Οχι κατ' ανάγκη. Αυτο που κάνεις με το adb (σε απλά λόγια) δινεις εντολή στην συσκευη να ξεκινησει με τον συγκεκριμένο τρόπο λειτουργίας και μέχρι εκει.. ” Υπάρχει κάποιος τρόπος να επιβεβαιώσω αν είναι κλειδωμένος ή όχι; Με αγχώσατε ομολογώ με το θέμα αυτό. Στο μυαλό μου έχω να περιμένω να βάλω τη καινούρια stable με το κλάσικό τρόπο από adb. Φίλο…

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Άρα δεν έχεις κλειδώσει το bootloader. Bootloader = Fastboot Fastboot κλειδωμένο = δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Ούτε φλασάρισμα ελληνικής. ” Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από MikeTheMechanic: “Τι ακριβώς είναι ο bootloader στο τηλέφωνο; ” Είναι εκείνο το κομμάτι του κώδικα που αναλαμβάνει (μετά το πάτημα του Power) και αναλαμβάνει να ξεκινησει το λειτουργικο. Υπάρχει σε όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές που έχουν λειτουργικό.. ” Οπότε από τη στιγμή που μπορώ με το adb ν…

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από MikeTheMechanic: “Εδώ θα πρέπει αν θέλεις να με βοηθήσεις. Δε γνωρίζω αν έχω ξεκλείδωτο bootloader. Η διαδικασία που έχω κάνει εξαρχής ήταν με το abd και το twrp και στη συνέχεια χρησιμοποιώντας μόνο το twrp έκανα update σβήνοντας απλά τη cache και τα dalvin. Μέχρι που έβαλα την 7.2 stable (πριν 3 μέρες) και σκάλωσα με το γιατί έχασα το twrp από το τηλέφωνο. ” Έχω την αίσθηση ότι με την 7.2 Stable κλείδωσες στο bootloader, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Ποιά 7.2 Stab…

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από MikeTheMechanic: “Μέχρι τώρα όλοι προτείνουν λύσεις οι οποίες εν τέλει δεν έχουν δουλέψει σε κάνενα, όπως και αυτές οι οποίες πρότεινε ο φίλος caesar. ” Και μια ερώτηση: H συσκευή σου έχει κλειδωμένο ή ξεκλείδωτο bootloader? ” Εδώ θα πρέπει αν θέλεις να με βοηθήσεις. Δε γνωρίζω αν έχω ξεκλείδωτο bootloader. Η διαδικασία που έχω κάνει εξαρχής ήταν με το abd και το twrp και στη συνέχεια χρησιμοποιώντας μόνο το twrp έκανα update σβήνοντας απλά τη cache και τα dalv…

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Πάντως βρίσκω αρκετές πηγές οι οποίες αναφέρουν ότι έχει δημιουργήθεί το ίδιο πρόβλημα με τη τελευταία stable rom .eu. Μέχρι τώρα όλοι προτείνουν λύσεις οι οποίες εν τέλει δεν έχουν δουλέψει σε κάνενα, όπως και αυτές οι οποίες πρότεινε ο φίλος caesar. Παραθέτω link με το ίδιο θέμα: Can't flash TWRP cause it bootloops (Unlocked bootloader) - Mi Note/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum WARN! Locked bootloader & BRICK coming on 7.2 stable roms for MiNote/Pro - Mi Note/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum …

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από MeddlingMageGR: “Παιδιά ερώτηση κρίσιμη : Σε stable ROM πως επαναφέρω το recovery χωρίς root και χωρίς flashify ? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ακολούθησε ΑΥΤΟΝ τον οδηγό μέχρι του σημείου που περιγράφει την εγκατάσταση του TWRP με την διαφορά ότι αντί να πληκρολογήσεις την εντολή "fastboot boot twrp_recovery_leo.img", πρέπει να πληκτρολογήσεις την εντολή "fastboot flash recovery twrp_recovery_leo.img", όπου όμως, τα κόκκινα γράμματ…

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από MikeTheMechanic: “Καλησπέρα και από μένα. Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και εγώ με Mi NotePro και φίλος με την ίδια συσκευή. Υπάρχει τρόπος να εγκατασταθεί ξανά το TWRP χωρίς να γίνει flash η rom και να χρειάζεται εγκατάσταση όλων από την αρχή; Ουσιαστικά τα τηλέφωνα δεν έχουν πια recovery. Έτσι δε μπορούμε να περάσουμε άλλη stable rom ενώ ταυτόχρονα το Mi PCSuite δε μπορεί να πάρει backup. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια. ” Αν κάνεις flash τη rom, …

• Παράθεση από MeddlingMageGR: “Ξαναγράφω το μήνυμά μου απο την 3η σελίδα... Παιδιά SOS. Μετά την τελευταία αναβάθμιση, δε μπορώ να μπω στο TWRP. Πατάω Volume Up και Power, ανάβει το logo της Xiaomi, και μετά σβήνει η οθόνη και το τηλέφωνο. Ξαναπατάω και τα ίδια. Κατά τα άλλα το τηλέφωνο λειτουργεί σούπερ. Απλά θέλω να πάρω και κάνα backup. Τί μπορώ να κάνω ? ” Καλησπέρα και από μένα. Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και εγώ με Mi NotePro και φίλος με την ίδια συσκευή. Υπάρχει τρόπος να εγκατασταθεί ξ…

• Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από MikeTheMechanic: “Καλησπέρα στη παρέα! Καινούριος εδώ. Πρόσφατα αγόρασα ένα Xiaomi Mi Note Pro στο οποίο φοράω τώρα τη rom MIUI7, 5.10.16 . 3 θεματάκια νομίζω ότι έχω. 1) Δε μπορώ να κάνω update μέσα από τον updater. 2) Υπάρχει κάποιο θέμα με τις ενημερώσεις και τα notifications. Για παράδειγμα ενώ έχω διαβάσει τα μηνύματα μου στο skype ή το messenger από το pc μου εμφανίζονται στο κινητό σαν αδιάβαστα. Το ίδιο συμβαίνει και με το εταιρικό mail και αλλάζει τ…

• Καλησπέρα στη παρέα! Καινούριος εδώ. Πρόσφατα αγόρασα ένα Xiaomi Mi Note Pro στο οποίο φοράω τώρα τη rom MIUI7, 5.10.16 . 3 θεματάκια νομίζω ότι έχω. 1) Δε μπορώ να κάνω update μέσα από τον updater. 2) Υπάρχει κάποιο θέμα με τις ενημερώσεις και τα notifications. Για παράδειγμα ενώ έχω διαβάσει τα μηνύματα μου στο skype ή το messenger από το pc μου εμφανίζονται στο κινητό σαν αδιάβαστα. Το ίδιο συμβαίνει και με το εταιρικό mail και αλλάζει το status των mail σε διαβασμένα μόνο όταν λάβω ένα νέο m…