Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 64.

• Παράθεση από psilos: “τοσο πολυ? σε samsung που ειχα πριν δεν ειχα τοσο μεγαλη καταναλωση μπαταριας... ” κάνε wipe cache και wipe davlik cache και εγώ το είχα το πρόβλημα και μετά ηρέμησε. βέβαια συνεχίζω και έχω γενικά μεγάλη κατανάλωση αλλά όχι 2% σε 2λεπτά.

• Παράθεση από iAmLiakos: “Παράθεση από aggelosd: “Παράθεση από iAmLiakos: “Παράθεση από aggelosd: “καλησπέρα. Επανέρχομαι με το θέμα μπαταρίας και θέλω να αναφέρω τις εξελίξεις μου μήπως βοηθήσω κανένα. Έπειτα από wipe cache wipe davlik cache το έβγαλα σήμερα από την φόρτιση 8:30 το πρωί και έπειτα από αρκετά κανονική χρήση χωρίς όμως παιχνίδι είμαι τώρα στο 40%. Κυρίως σερφαρισμα και ομιλία (Ναι μιλάω που και που στο κινητό). Μάλλον ήθελε wipe Μετά το φλασαρισμα που δεν το είχα κάνει. Το θετικοτ…

• Παράθεση από iAmLiakos: “Παράθεση από aggelosd: “καλησπέρα. Επανέρχομαι με το θέμα μπαταρίας και θέλω να αναφέρω τις εξελίξεις μου μήπως βοηθήσω κανένα. Έπειτα από wipe cache wipe davlik cache το έβγαλα σήμερα από την φόρτιση 8:30 το πρωί και έπειτα από αρκετά κανονική χρήση χωρίς όμως παιχνίδι είμαι τώρα στο 40%. Κυρίως σερφαρισμα και ομιλία (Ναι μιλάω που και που στο κινητό). Μάλλον ήθελε wipe Μετά το φλασαρισμα που δεν το είχα κάνει. Το θετικοτερο είναι ότι δεν πέφτει η μπαταρία όταν δεν το δ…

• καλησπέρα. Επανέρχομαι με το θέμα μπαταρίας και θέλω να αναφέρω τις εξελίξεις μου μήπως βοηθήσω κανένα. Έπειτα από wipe cache wipe davlik cache το έβγαλα σήμερα από την φόρτιση 8:30 το πρωί και έπειτα από αρκετά κανονική χρήση χωρίς όμως παιχνίδι είμαι τώρα στο 40%. Κυρίως σερφαρισμα και ομιλία (Ναι μιλάω που και που στο κινητό). Μάλλον ήθελε wipe Μετά το φλασαρισμα που δεν το είχα κάνει. Το θετικοτερο είναι ότι δεν πέφτει η μπαταρία όταν δεν το δουλεύω πράγμα που γινόταν μέχρι χτες.

• Παράθεση από flowin_through: “Παράθεση από aggelosd: “Παράθεση από aggelosd: “Έχω την 5.12.31 Έχω τρομερό πρόβλημα μπαταρίας. Το έβγαλα από την φόρτιση πριν πέντε λεπτά και ήδη πήγε 86%. Υπάρχουν φορές που Μετά την φόρτιση η συμπεριφορά του είναι Καλή και βγάζει μέρα ολόκληρη. Έχω battery stats και wakelock δεν βρήκα κάτι περίεργο. Κάποια πρόταση;;;; μίας εβδομάδας κινητό είναι ” Όλοι σας είστε εντάξει από μπαταρία; μόνο εγώ είμαι το θύμα; ” Ειπαμε, θα το φορτιζεις 1,5 ωρα μετα το 100% ” δεν είν…

• Παράθεση από aggelosd: “Έχω την 5.12.31 Έχω τρομερό πρόβλημα μπαταρίας. Το έβγαλα από την φόρτιση πριν πέντε λεπτά και ήδη πήγε 86%. Υπάρχουν φορές που Μετά την φόρτιση η συμπεριφορά του είναι Καλή και βγάζει μέρα ολόκληρη. Έχω battery stats και wakelock δεν βρήκα κάτι περίεργο. Κάποια πρόταση;;;; μίας εβδομάδας κινητό είναι ” Όλοι σας είστε εντάξει από μπαταρία; μόνο εγώ είμαι το θύμα;

• Έχω την 5.12.31 Έχω τρομερό πρόβλημα μπαταρίας. Το έβγαλα από την φόρτιση πριν πέντε λεπτά και ήδη πήγε 86%. Υπάρχουν φορές που Μετά την φόρτιση η συμπεριφορά του είναι Καλή και βγάζει μέρα ολόκληρη. Έχω battery stats και wakelock δεν βρήκα κάτι περίεργο. Κάποια πρόταση;;;; μίας εβδομάδας κινητό είναι

• Παρατηρώ σήμερα ότι δεν κάνει αναβάθμιση το Facebook ενώ άλλες εφαρμογές έκαναν αναβάθμιση. Έχει κάνεις κάτι παρόμοιο;;;

• Παράθεση από baiosss: “Παράθεση από aggelosd: “ ” Οχι το wifi επελεξα να το κρατησω ενεργο ακομα και στον υπνο. Την σαρωση ομως την εκανα uncheck και ειδα επιτελους 3,5 σχεδον ωρες οθονη με 30% μπαταρια.Πιο πριν τοσες ωρες οθονη εβλεπα μονο αν ειχα φτασει στο 5% της μπαταριας. Τουλαχιστον σε εμενα το θεμα της υψηλης καταναλωσης εδειχνε να προκαλειται απο το wifi που ετρεχε διαρκως στο παρασκηνιο χωρις να το χρησιμοποιω και η σαρωση κατ εμε δεν παιζει και καποιο βασικο ρολο να την εχει κανεις ενε…

• Παράθεση από baiosss: “Εγώ τελικά εκλεισα από τις προχωρημένες ρυθμισεις του wifi την σάρωση και είδα το φως το αληθινό. Όπως έδειξαν και στα screenshot πιο πάνω το wifi πιθανότατα έκανε την κατανάλωση. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” η σάρωση είναι κλειστή αλλά είδα ότι το wifi ειναι ενεργό πάντα και στον ύπνο. εκεί το άλλαξα περιμένω εξελίξεις

• Σχετικά με την μπαταρία και πάλι είχα περίεργο περιστατικό. ενώ χτες από τις 8:30 το πρωί που βγήκε από την πρίζα με αρκετή χρήση όλη μέρα χρειάστηκε το βράδυ στις 22:30 φόρτιση, σήμερα κάποια στιγμή που το φόρτισα μερικώς μόλις έφτασε στο 75% μετά από μισή ώρα και μόνο ραδιόφωνο και ένα τηλεφώνημα ήταν στο 50%. Σαν να μην μπορεί να κρατήσει την ενέργεια της μερικής φόρτισης... δεν βγάζω νόημα.. ψιλοδιορθώνει με μια επανεκκίνηση αλλά όχι απόλυτα

• Το φορτισα ως το 78% το έβγαλα και πήγε σε ένα λεπτό στο 71 το άφησα στο standby και σε τρία λεπτά πήγε 61. Μετά όσο το σκαλιζα να βρω τι τρέχει έβλεπα την μπαταρία να πέφτει διαρκώς. Έκανα reboot δείχνει καλύτερη συμπεριφορά. Το πήρα χτες στα χέρια μου Και Έχω κάνει καθαρή εγκατάσταση σύμφωνα με τον οδηγό. Παράξενο δεν είναι;;;

• αν βγει νέα ρομ για αναβάθμιση απλώς πάμε και μέσω ota κάνουμε την αναβάθμιση;;;

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από aggelosd: “Παράθεση από NasDriver: “ναι, πρέπει να έχει δικαιώματα root.Πήγαινε : Κέντρο Ασφαλείας ---> Δικαιώματα ---> Προνόμια Root ” δεν Έχω τέτοιο μενού. Μέσα στα δικαιώματα δεν έχει προνόμια root. ” τότε μάλλον δεν έχει γίνει κάτι σωστά με την εγκατάσταση της developed rom ” Το βρήκα. Δεν είχα καταλάβει ότι μιλούσες για το πρόγραμμα Ασφάλεια πήγαινα στις ρυθμίσεις εγώ. Ευχαριστώ

• Το βρήκα το πρόγραμμα της ασφάλειας. Ευχαριστώ βρέθηκε το root access

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από aggelosd: “Έχω την 5.12.31 , developed δεν είναι;;; ” ναι, πρέπει να έχει δικαιώματα root.Πήγαινε : Κέντρο Ασφαλείας ---> Δικαιώματα ---> Προνόμια Root ” δεν Έχω τέτοιο μενού. Μέσα στα δικαιώματα δεν έχει προνόμια root.

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από aggelosd: “μπορώ να βάλω superuser;; ” Δεν συνεργάζεται καλά με τα xiaomi, έχει δημιουργήσει μέχρι και hard brick, αν θέλεις δικαιώματα root καλύτερα να βάλεις developed rom ” Έχω την 5.12.31 , developed δεν είναι;;;

• μπορώ να βάλω superuser;;

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από aggelosd: “να κάνω μια σπαστική ερώτηση αλλά δεν μπορώ να βρω απάντηση τόση ώρα. root μπορώ να κάνω και ναι πως;;; χάθηκα λίγο ” Πηγαινε Security Center ενεργοποίησε το Permissions Manager και μετα θα δίνεις root ανα εφαρμογή που το ζητάει.. ” ευχαριστώ πολύ...

• να κάνω μια σπαστική ερώτηση αλλά δεν μπορώ να βρω απάντηση τόση ώρα. root μπορώ να κάνω και ναι πως;;; χάθηκα λίγο