Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 67.
-
Καλημερα, εγω που εβαλα αγγλικη , τωρα με update δεν μπαινει ελληνικη ε?
-
Αποριες για Mi3 - Miui 6
ΜήνυμαΟπωσ το καταλαβαινω εγω που δεν ειμαι προγραμματιστης , η miui ειναι ρομ βασισμενη σε android. Επισης οι ελληνικες εκδοσεισ ειναι με root.
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΠαράθεση από georgeth50: “Μήπως κάποιο καλό παλικάρι θα μπορούσε να μου πει πως θα μπορουσα να βάλω την 6 στο κινητο μου; Δεν το έχω κανει καμια αναβάθμιση ποτε και φοράει την multilanguage.” Kατεβασε την μουλτι την 6 απο το κινητο σου. πηγαινε στον upadater πατα το αριστερο κουμπι , την πρωτη επιλογη μετα. Βρες που αποθηκευσες την rom και πατα εγκατασταση.Αυτα
-
Παράθεση από karamela: “Ερώτηση. Το notification warning of battery usage (επειδή είναι στο performance), πως φεύγει; Στην v5 την είχα αφαιρέσει αλλά δε θυμάμαι. Επίσης πως προσθέτουμε widgets?έχω την αγγλική 4.8.29” . Εχει την απαντηση στην τελευταια ερωτηση σου σε προηγουμενη σελιδα. Επισης τα wigdet ακομα δεν ειναι λειτουργηκα.
-
oooo ευχαριστω. αν το ανακαλυψες μονος σου εισαι αρχοντας.
-
αν δεν λαθεψεις δεν μαθενεις. Τα widgets τα εβγαλαν τελειως? η λειτουργεια που γινοταν πατωντασ παρατεταμενα καπου στην οθονη δεν κανει τιποτα πια. η ιδεα μου ειναι?
-
α εκανα facroty resεt τωρα. καλα το παω βλεπω...
-
Με ετρωγαν να περασω την 6 αλλα επαθα και εγω αυτο με τισ 6 μπαταριες κ προσπαθω να το λυσω
-
Απο το fastboot πωσ βγαινω?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Ευτυχώς για εσάς, είμαι άνεργος εδώ και 2 χρόνια, οπότε έχω αρκετό χρόνο στην διάθεση μου. Δυστυχώς όμως για την οικογένειά μου έχουμε φτάσει σε οριακά σημεία, και ελπίζουμε σε ένα θαύμα.” Δεν ειναι ευτυχως για μας αυτο. Γιατι δεν βαζεις διαφημισεις εδω μεσα? η λινκ για donation? αφου ριχνεις κοπο ωρεσ και υδρωτα ασ βγαζεις και κατι απο αυτο.
-
Ξερω οτι κανετε τιτανια προσπαθεια, μακαρι να μπορουσε ο καθενας μας να βοηθησει και απο λιγο. Ευχαριστουμε παντως που συνεχιζετε την καλη δουλεια.
-
Oποτε την πηρα εγω την απαντηση μου. Θα μεινω οπωσ ειμαι τωρα και σε κανα δυο εβδομαδες βαζω την 6.
-
Καλημερα παιδια, εγω που δεν την εχω περασει ακομα, και διαβασα τωρα για πολλα που θελουν διορθωση ακομα , να περιμενω καμια εβδομαδα λετε? Επισης λογικα παλι θα χασω τα παντα ε? εφαρμογες , διαταξη , ρυθμισεις, θεματα κτλ? Με titanium backup που προσπαθησα την προηγουμενη φορα να τα επαναφερω ολα δεν εκανα δουλεια. Κανας πιο ευκολος τροπος?
-
Προβλημα με wifi
ΜήνυμαΠαραξενο μου κανει παντως απο την μια μερα στην αλλη να εγινε αυτο, γιαυτο αναρωτιομουν αν πειραξα εγω καταλαθος τιποτα στις ρυθμισεις.
-
Προβλημα με wifi
ΜήνυμαTωρα αυτο πηγαινα να κανω αλλα ειναι ανενεργη ακομα η 3.9. Αν δεν δουλεψει κ αυτο την πατησαμε.
-
Προβλημα με wifi
ΜήνυμαXiaomi mi 3 , με την 3.8 ρομ των παιδιων εδω.
-
Ναι αλλα θα χασω παλι τα δεδομενα, τιν διαταξη ,τα widget κτλ.
-
Yπαρχει καμια απαντηση λυση για αυτο Προβλημα με wifi η να ξανατυραννηθω να κανω εργοστασιακες απο την αρχη ξανα φλασαρισμα ρομ κτλ?
-
Προβλημα με wifi
ΜήνυμαΕμ κ αυτο το δοκιμασα, γιατι ημουνα jb και ειπα μηπωσ φταιει αυτο,πηγα κιτ κατ αλλα τιποτα. Μηπωσ ειναι τιποτα πιο απλο στισ ρυθμισεισ? Κατσε να τα δει ο admistrator o αγαπημενοσ να μασ δωσει τα φωτα του Tωρα που εψαχνα παλι τισ ρυθμισεις κτλ. δεν βρηκα τιποτα που να διορθωσει το προβλημα. Ειναι σαν να υπαρχει φραγη στο οριο τησ ταχυτατασ. Ετσι αυτο παει μεχρι 2Κ/s και ποτε παραπανω.
-
Προβλημα με wifi
ΜήνυμαΑφου δεν εχω ιντερνετ σε λεω ,πωσ θα συνδεθω? γενικα ναι ολα δουλευουν καλα. Κ κανονικα συνδεετε στο wifi και κατεβαζει δεδομενα αλλα αντ 100 Κ/s πχ παει με 2 Κ/s. Με επανεκκινηση καμια φορα νιωθει κ ειμαι κανονικα για λιγο αλλα δεν ειναι δουλεια αυτη. μαλλον θα παω factory reset αν δεν υπαρχει λυση κ ξανα περασμα απο την αρχη. 2η φορα σε μια εβδομαδα :((((((