Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-67 από 67.

• Καλημερα. Δυο θεματακια πολυ γρηγορα. 1ον το app mail δεν γυρισε πισω μετα την εγκατασταση τησ kit kat. Μπορεισ καποιοσ να το ανεβασει εδω το apk η δεν γινεται? 2ον αν θελω να γυρισω στην 4.3 κανω την ιδια διαδικασια? κατεβαζω την δικια σασ 4.3 αυτην που ανεβηκε χθεσ και κανω αναβαθμιση απο κει που καναμε και ολεσ τις προηγουμενεσ? (αν εχει ξανασυζητηθει το 2ο ,επικολληστε μου τον συνδεσμο αν μπορειτε.)

• Το χω κανει κ συνεχιζει απτοητο. Οχι τισ επαφεσ τισ ειχα στο cloud απο το πρπηγ κινητο. Εν το μεταξυ αυτο το κανει σε μερικεσ μονο επαφεσ.

• Το οτι οταν μπαινω στα μηνυματα τισ μισεσ φορεσ μου δεν μου αναγνωριζει καποιεσ επαφεσ κ τα δειχνει μονο σαν αριθμουσ ειναι θεμα ρομ? Ακομα οταν ερχεται μνμ ΠΑΝΤΑ μου το δειχνει σαν αριθμο κ δεν βγαζει την επαφη που μου το στειλε? Κ αυτο θεμα ρομ η να ψαξω εκτενεστερα τισ ρυθμισεισ. ? Υ. Γ. Σπουδαια δουλεια οι ελληνικεσ ρομ μπραβο παιδια

• App mail?

paternalistis - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Κανα δυο update που εκανα μετα παντως δεν επανhλθε

• App mail?

Μήνυμα

ΚΑνενασ τιποτα? Απλωσ το εκανα απεγγατασταση σε προηγουμενη ρομ και τωρα με τα updates θελω να δω αν εχει φτιαξει. Μπορει να με βοηθησει καποιοσ?

• App mail?

Μήνυμα

Ξερει κανεις πωσ μπορω να ξανα περασω την εφαρμογη mail που ειχε εργοστασιακα το κινητο χωρισ να κανω εργοστασιακες ρυθμισεισ κτλ? Υπαρχει καπου να την κατεβασω?

• ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ

Μήνυμα

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΤΟ ΜΙ 3 ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΔΥΟΠ ΤΥΠΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΣ 8974ΑΒ ΚΑΙ 8274ΑΒ Η ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ? ΠΟΛΛΑ ΣΑΙΤ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΒΓΗΚΕ ΜΟΝΟ ΜΕ 8274 ΑΛΛΑ ΕΙΔΑ 2 SCREENSHOTS ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ 8974 , ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΧΟΥΝ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.