Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-7 από 7.

• Πρόβλημα με usb OTG

MGA - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Καλησπέρα και πάλι. Ενημερώνω ότι το πρόβλημα του κινητού ήταν hardware, τουλάχιστον έτσι μου μεταφέρθηκε. Άκουσα ότι το έχουν παρουσιάσει μια δυο συσκευές. Τώρα τι να πω ρε γμτ. Έπεσα στην περίπτωση

• Πρόβλημα με usb OTG

MGA - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Θα κάνω το αίτημα ξεκλειδώματος. Το ξέρω ότι την κάνω εγώ. Δεν το έκανα αμέσως σκεφτόμενος την ακραία λύση μήπως η το στείλω πίσω η το τηλέφωνό και να μην έχω επέμβει και μου πουν και καλά ότι υπάρχει ζήτημα με αυτό. Τώρα το λογικό να μην το αναγνωρίζει το mipcsuite γιατί όμως;

• Πρόβλημα με usb OTG

MGA - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Τώρα πριν από λίγο που πέρασα από κατάστημα επισκευής- αλυσίδα, μόλις του το έδειξα μου είπε κατευθείαν rom, software. Αλλά μου είπε για να κάνεις downgrade ξέχασε το. Δεν ξέρω γιατί. Το τηλέφωνό μου είναι κλειδωμένο, από ότι είδα στα developer settings. Πάντως ότι και να έκανα με mipcsuite δεν αναγνώριζε το τηλέφωνό. Δεν ξέρω αν είναι απαραίτητο να συνδεθεί με το pcsuite για αλλαγή rom αλλά και την προηγούμενη rom πως τη βρίσκεις αφού το link σου λέει latest global stable rom, άρα την τελευταία…

• Πρόβλημα με usb OTG

MGA - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Ευχαριστώ παιδιά. Δοκίμασα τη συσκευή usb και δουλεύει κανονικά σε άλλες συσκευές. Αλλά σε κάθε περίπτωση λειτουργούσε κανονικά και στο Mi5s Plus μου. Τώρα τελευταία είδα(παρουσίασε) το πρόβλημα. Να πω την αλήθεια ετοιμαζόμουν να το στείλω για επισκευή αλλά τώρα σκέφτομαι να δοκιμάσω το fastboot, έτσι για να δω μήπως και...Τι να πω, απογοητέύτηκα γιατί το κινητό ήταν πραγματικά πολύ καλό. Είναι δηλαδή αλλά αυτό με πάει πίσω γιατί το otg μου είναι πολύ χρήσιμο και η εγγύηση είναι λίγο ζήτημα. Τώρ…

• Πρόβλημα με usb OTG

MGA - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Fastboot ε; Φαντάζομαι είναι κάτι απλό. Θα το ψάξω να δω πως γίνεται. Η προηγούμενη μου έκδοση ήταν 8.2.4.0 stable, αν θυμάμαι καλά. Ευχαριστώ για την απάντηση.

• Πρόβλημα με usb OTG

MGA - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Καλησπέρα, μετά από καιρό και χρήση του Mi5s Plus που είχα καταευχαριστηθεί πραγματικά είχα ειδοποίηση για αναβάθμιση από την εφαρμογή της συσκευής. Μέχρι εκείνη την ημέρα χρησιμοποιούσα κανονικά ένα usb flash disk που είχα και το κινητό το έβλεπε αυτόματα και η εξερεύνηση στον explorer. η αλήθεια είναι ότι μετά την αναβάθμιση πέρασε καιρός και δεν το χρησιμοποίησα αμέσως το usb otg αλλά πριν από λίγες ημέρες όταν χρειάστηκα να χρησιμοποιήσω ένα ασύρματο πληκτρολόγιο i8+ τότε είδα ότι δεν λειτου…

• Ευχαριστώ. Σημαντικό ρόλο για να επιλέξω Xiaomi έπαιξε η ύπαρξη της κοινότητάς.