windows 7 64bit!το διαβασε τωρα που flashara το τwrp 3.2 με το 3.0 το ευροπαικο τιποτα!τωρα θα περασω παλι την ρομ το θεμα ειναι γιατι μου ελεγε στην καμερα οτι δεν εχω καρτα sd?
ρε παιδια ειχα κανει format data για να περασω σε markw 9.2.4.0 και ενω εδειχναν ολα καλα ανοιγω καμερα κ μου λεει για να βγαλεις φωτο πρεπει να περασεις sd card και ειδα οτι κατι δεν παει καλα κ εκανα παλι format data και ενω μου το διαβαζει το pc δεν μου δινει τον εσωτερικο του χωρο να ριξω μεσα την ρομ!εχω περασει twrp απο εντολες κ δεν μου το διαβαζει μετα απο reboot!τι πρεπει να κανω για να περασω την ρομ?
τελος καλο!ολα καλα!περασα ξανα twrp bootara twrp περασα την ρομ αφου μου διαβασε το κινητο και την φλασαρα!ευχαριστω παντος!το twrp της xiaomi.eu δεν εκανα ποτε reboot το recovery!ακαταλληλο!
ειχα την ευρωπαικη!και εκανα reboot to recovery και δεν με πηγε ποτε στο recory!μονο fastboot Μπενει να περασω fastboot rom? σε μια θεια μου θα το δωσω ετσι κ αλλιως το markw.τωρα πηρα το mi6 και περιμενω γ ξεκλειδωμα!και απο οσο ξερω θελει κ αυτο format data!
παιδια οι τυποι δεν εχουν ιχνος ντροπης!μου ηρθε το ιδιο e-mail!και εχω τα ιδια αποτελεσματα με τον κυριο απο πανω!επισης μου ειπαν να δοκιμασω με αλλο account!θα βαλω αργοτερα ενος φιλου μου!αλλα αυτα δεν υπαρχουν!
την εχω ανεβασει!πριν μερες δεν την εχω τωρα!CURRENT ACCOUNT CANNOT BE USED TO UNLOCK THIS DEVICE on mi unlock tool!εχω κανει και τον οδηγο που εχεις στην υπογραφη σου!και Ειδα και στο official forum οτι παιζει αυτο!προσπαθησα και με πιο παλιο unlock tool και χειροκίνητα!