Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 151.
-
Ε εγω δεν εχω developer.για αυτο ρωτησα..οποτε εχοθουμε δρομο ακομα!
-
Παιδια ποτε περιπου θα εχουμε stable miui 9?
-
Γεια σας.ηθελα να ρωτισω αν ειναι θεμα ρομ που δεν μου δουλευουν οι led ειδοπ. Εχω κανει το τεστ στoν κερνελ και λειτουργουν ομως οταν εχω μηνυμα στο messenger η κληση κτλ δεν μου αναβουν.εχω το markw με xtrv stable 8.5 .ευχαριστω.
-
Εγιναν ολα μια χαρα και γρηγορα αφου ηταν η δευτερη φορα που βαζω ρομ.το zip της ρομ μεσα στο κινητο το σβηνω ετσι? δεν υπαρχει λογος τωρα να το εχω.
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΣας ευχαριστω!εκανα ετοιμα για ξεκλειδωμα και θα δουμε!μετα θα παω με.τιν γενικο.οδηγο οπως το ειχα κανει σε αλλο κινητο πριν κατι μηνες κ πηγε καλα!
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
Μήνυμαπαιδια εχω το Markw και θελω να βαλω ελληνικη stable τωρα εχω global stable.για να το κανω πρεπει να βαλω μια developer για να ξεκλειδωσω το κινητο σωστα? αν βαλω την τελευταια που ειναι miui 9 θα υπαρχει προβλημα οταν θα βαλω την 8 greek stable?
-
παιδια εχω το Markw και θελω να βαλω ελληνικη stable τωρα εχω global stable.για να το κανω πρεπει να βαλω μια developer για να ξεκλειδωσω το κινητο σωστα? αν βαλω την τελευταια που ειναι miui 9 θα υπαρχει προβλημα οταν θα βαλω την 8 greek stable?
-
Καλημερα εχω το markw και εχω την global 8.5.3.0 για να βαλω την stable xtrv ποια βηματα πρεπει να ακολουθησω?
-
ΜήνυμαΠαιδια σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια! @George Kaggelaris Δευτερη φορα που με βοηθας πολυ ειδικα αυτη την φορα ολα στραβα μου πηγεναν.!να στε καλα παιδια!
-
Μήνυμακαι ενα τελευταιο ας ελπιζουμε.εδω?
-
ΜήνυμαΩραια και εδω? τικαρο κατι?
-
ΜήνυμαΝαι!τι πρεπει να πατησω?
-
ΜήνυμαΕιναι μεσα η Rom.παταω install?
-
ΜήνυμαΤο εκανα δουλευει ειμαι σε recovery!τι κανω τωρα? γιατι ο οδηγος δεν γραφει κατι μετα? Istall? wipe?
-
ΜήνυμαΜισω λεπτο!ειμαι σε fastboot.και μου βγεικε στο cmd Αυτο που εστιλα τι θελετε να κανω?
-
ΜήνυμαΑΛΛΟ προβλημα τωρα!
-
ΜήνυμαΔεν ξερω.υπαρχει κ εικονα απο τον φακελο.δεν βλεπω κατι!Αυτα που λετε δεν τα βρησκω καν!
-
Μήνυμαναι δυστιχως δεν ξερω που ειναι το προβλημα οποιος μπορει ας με βοηθησει! ευχαριστω!
-
ΜήνυμαΑυτο το ειχα κανει κ πριν φιλε μου.το twrp δεν δουλευει αμα δεις πιο πανω. @takisfrag