Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 60.
-
Ούτε τώρα ρε γαμώτο! Έκανα ένα σημαντικό λάθος πριν που πήγα να περάσω το recovery με το Flashify. Έκανα boot το Flash-TWRP αντί το recovery (μπέρδεψα τα αρχεία) και λογικά μου τα ΔΙΑΛΥΣΕ όλα και γι αυτό δεν ανοίγει! Τι ηλίθιος που είμαι! Πιστεύω ότι το pc δεν αναγνωρίζει τη συσκευή και γι αυτό δεν περνάει το recovery. Να το κλαίω;
-
Πώς την περάσατε ρε παιδιά; Πήγα να την περάσω έκανα reboot to recovery και τώρα το κινητό δεν ανοίγει! Δονίζεται εμφανίζεται το σήμα της MI και ξανά το ίδιο. Δεν μπαίνει ούτε σε recovery! Σε fastboot μπαίνει αλλά με τον οδηγό δεν μπαίνει το TWRP 25254a7443e8467b9e3a1694e1119045.png
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : Μόλις βγήκε και το νέο πακέτο GTV-5.10.16 ROM για τα RedMi 1S / Mi-4i / Mi-4C και ανανεωμένη η ROM για το RedMi Note 2 (η 5.10.15 ανακλήθηκε από την Xiaomi) Οι σύνδεσμοι των ROM όπως πάντα μπορούν να βρεθούν στην πρώτη σελίδα αυτού του νήματος αλλά και στα Downloads. -------- ΠΡΟΣΟΧΗ : Όσον αφορά την νέα ROM για το RedMi Note 2, η Xiaomi αποφάσισε τελευταία στιγμή να κλειδώσει την ROM με Private Keys, όπως ακριβώς συνέβει με Mi-4i / Mi Note Pro. Άρα αναγκαστι…
-
Η εγκατάσταση στη συσκευή μου έγινε μια χαρά μέσω Recovery. Ευχαριστούμε παιδιά.
-
Παράθεση από Vag Vag Excellent: “Παράθεση από Sherlock_7: “Αν οι επαφές μου είναι στη SIM με wipe σβήνονται; Κάτι τέτοιο διάβασα να λένε τα παιδιά παραπάνω.” Nαι σβηνονται,γι αυτο καλο ειναι να τις εχει συγχρωνισμενες με το gmail σου για να μην εχεις θεματα γενικα..” Παράθεση από Vag Vag Excellent: “Παράθεση από johnnyman: “χανονται οι επαφες που ειναι αποθηκευμενες στο κινητο οχι μεσα στην sim!!” E ναι..η sim δεν εχει καμια σχεση με τα wipes...για τη συσκευη λεω.” Τελικά σβήνονται από τη SIM ή …
-
Mi Remote στο Mi Note...
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Για όσους έχουν πρόβλημα με το Mi-Remote, μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ ... ...versteckter Inhalt... ” Κάνει για όλες τι συσκευές;
-
Αν θέλω να κάνω καθαρή εγκατάσταση μιας ROM και έχω κάνει back up στον ΜΙ λογαριασμό μου Ό,ΤΙ είχα πριν στη συσκευή μου θα παραμείνει; (μιλάω για αρχεία, ρυθμίσεις συστήματος & εφαρομογών); Ευχαριστώ.
-
REDMI NOTE 2
ΜήνυμαΤι "όχι"; Δεν μου απαντησες σε αυτο που ρωτησα. Εκτος κι αν δεν χανεται τιποτα.
-
REDMI NOTE 2
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Θα πρέπει όμως να σου πω, πως ΠΑΝΤΑ βοηθάει ένα Wipe Cache και Dalvik Cache πριν από το Flash.” Τι πραγματα χανονται απο το κινητο αν κανουμε Wipe Cache και Dalvik Cache ;
-
Το OTE TV Go δεν παίζει στις συσκευές μας επειδή είναι rooted ή επειδή έχει πρόβλημα η ROM;