Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 51.
-
παει το κινητο μαυρη μαυριλα πλακωσε μονο ενα λαμπακι αναβοσβηνει και αυτο χρωματος κοκκινου
-
τα ιδια..εκτος απο fastboot σε recovery mode δεν μπορουμε να κανουμε flash μια ρομ?πχ θυμαμαι σε παλαιωτερο μοντελο xiaomi ειχα βαλει μια ρομ πανευκολα χωρις πολλα πολλα εδω γιατι κολλαμε δεν μπορω να καταλαβω.απλα ειχα φορτωσει τη ρομ ζιπαρισμενη στο κινητο και σε ενα 10 λεπτο ετοιμο το κινητο εδω γιατι θελει το miflash κτλ τκλ???
-
με clean all το κανω και παλι ετσι στο παλιο το mi flash λεει σφαλμα στο καινουργιο αυτο..
-
το συμπαν μας κοροιδευει η γινεται κατι αλλο???
-
Στο τελευταιο δεν μου βγαζει εντολη να τρεξει σαν αδμιν δεν ξερω γιατι στο παλιο που το κανω ετσι το τρεχω αλλος τροπος να φλασαρεις την ρομ εκτος απο fastboot δεν υπαρχει?
-
εγω με ξεκλειδωτο κινητο ακολουθωντας ολη την διαδικασια γιατι κολλαω εδω μπορει να μου πεις και εδω κανεις σας???
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από amatsav: “Βέβαια ωραία εταιρεία και η XIAOMI ” Δεν έχει καμία σχέση αυτό με την εταιρία.... Τα Κινεζομάγαζα φταίνε .. ” τα κινεζομαγαζα φταινε αλλα και η χιαομι φανταζομαι τους αφηνει να κανουν οτι θελουν χωρις να τς νοιαζει τι ζημια μπορει να της κανουν.Ας μην χρυσώνουμε το χαπι και οι μεν και οι δεν και γενικα οι κινεζοι ειναι οτι να ναι...Δεν νοηται να ερχεται κινητο ασφραγιστο οποιος και ας το πουλαει..Πειτε μου τι δουλεια εχει η banggood και το καθε σι…
-
μολις μου εστειλαν μηνυμα απο το banggood και μου ειπαν να κατεβασω μια αλλη ρομ και να δοκιμασω..Μην το στειλεις πισω θα παρει το καλυτερο 2 μηνες να το εχεις πισω και αφου μας δωσαν το οκ πρωχορα και να σου μεινει στα χερια τους το στελνεις πακετο με τις ευχες σου και ολας..αφου εκαναν την βλακεια θα πληρωσουν..
-
Eddie95 το κινητό το δικό σου ήταν ξεκλείδωτο η μπήκες στη διαδικασία να το ξεκλειδωσεις? Για δώσε και τον οδηγό να κάνουμε δουλειά!!
-
Εκτός από τη κάμερα και το Google δεν σου αναγνωριζε και τη Sim? Φαντάζομαι και εσύ είχες το xiaomi note 3 pro special edition αγορασμένο από το banggood?
-
απαντησαν αρνητικα γιατι θα σου δωσουν τα λεφτα πισω η δεν ξαναστελνουν το ιδιο κινητο?Και με τα εξοδα αποστολης τι γινεται?
-
απο το να χαλασει και να μην υπαρχει κινητο ναι να το αναβαλω.Απλά επειδη το banggood θα ακουσει πολλα δεν μπορω να καταλαβω ποιος ακριβως φταιει για αυτο το εν λογω σιτε η ειναι γενικο το κακο μιας και το διαβαζω καθως το ψαχνω σε παγκοσμιο επιπεδο να συμβαινει αυτο.Και επειδη δεν μπορω και καλα να καταλαβω τι ειναι kate και τι ειναι kenzo απλα καταλαβαινω οτι το κινητο ειναι kate και αυτη εβαλαν kenzo και γιαυτο υπολειτουργει,ποιος ο λογος να το κανει καποιος αυτο και επισης δεν μπορω να καταλ…
-
έστω ότι είναι το Kenzo και δεν είναι το Kate μην με παρεξηγηθώ αλλά το πιο κοντινό που ξέρω σε Κate είναι η θεία μου η και τη.. Τι γίνεται στην προκειμένη περίπτωση αλλάζει η διαδικασία κατεβάζουμε άλλη ρομ?Το εκανα και εγινε success αλλα κατα την επανεκκινηση δεν εγινε φορτωμα της ρομ απλα ανοιξε το κινητο σαν να μν εγινε τπτ.