Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-51 από 51.
-
Διαπίστωσα με κάτι που είδα στο φόρουμ ότι είναι ξεκλείδωτο η συσκευή οπότε η αίτηση για ξεκλείδωμα είναι άκυρη?? Το θέμα αφού όπως λέτε είναι η ρομ πως θα γίνει να την αλλάξουμε και να περάσουμε μια άλλη εφόσον από το updater δεν γίνεται?? Εμπρός καλοί μου xiaomites πήραμε κινητό και δεν έχουμε κινητό με ένα νόκια εποχής είμαστε και έχουμε το xiaomi να ξεκουραζεται.. Δώστε τα φώτα σας να τελειώσει το μαρτύριο
-
Κατι ακομη που ηθελα να αναφερω ειναι η σχετικη ανοχη που δεινουμε ολοι σε τετοια θεματα.Λες και αγοραζουμε κατι παρανομο στην μαυρη αγορα και δεν εχουμε το δικαιωμα να μιλησουμε εφοσον δεν δουλευει.Αγορασα αυτο το κινητο και μολις το ανοιξα δεν δουλευε αν γινοταν κατι αντιστοιχο απο μαγαζι θα πηγαινα και θα τους το εδινα πισω και ειτε θα μου εδιναν καινουργιο ειτε τα λεφτα μου πισω.Τωρα τι γινεται να το στειλεις πισω θα κανει 2 μηνες να παρεις καινουργιο στην καλυτερη και ποιος φταει γιααυτο ο …
-
Από ότι κατάλαβα σαν Kenzo το αναφέρει κάτι ακόμη που παρατήρησα είναι ότι στο σιτε ανέφερε την μπαταρία σαν 4050 αντιφασκει με την εικόνα από το aida64 βέβαια. Γενικά το ότι βρήκα μια συσκευή χωρίς ναυλον χωρίς κάποιο αυτοκόλλητο τι μπορεί να σημαίνει. Και κάτι ακόμη και σημαντικό τι κάνουμε ρε παιδιά έχω πελαγωσει τη Sim γιατί δεν την αναγνωρίζει η κάμερα τι γίνεται και δεν δουλεύει?? Πως μπορεί να λυθεί όλο αυτό?
-
Καταρχάς ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις. Έχει ευρωπαϊκό ανταπτορα στον οποίο και αυτό μου έκανε μεγάλη εντύπωση το USB δεν κουμπώνει καλά στη θύρα του φορτιστή και η xiaomi μας είχε συνηθίσει σε ποιοτικές κατασκευές. Τελος πάντως το θέμα είναι ότι προερχομαι από xiaomi note 3 pro το οποίο κάηκε κατά τον Ιούνιο και περίμενα 4μηνες να πάρω λεφτά πίσω για να παραγγείλω και να μου έρθει αυτό που πήρα. Εκτός από την κάμερα δεν αναγνωρίζει και τη σιμ αυτό είναι το ποιο σοβαρό από όλα.
-
Καλησπέρα στο φόρουμ!! Έχουμε θεματαρα εδώ. Σήμερα παρέλαβα το special edition. Bang good η αγορά πηγαίνω ταχυδρομείο σκίζω το σακουλι και βλέπω τη συσκευασία χωρίς ναυλον χωρίς κάποια ταινία κάτι να λέει πως είμαι καινούργιο σκίσει μου το ναυλον. Η συσκευή κάνει μπαμ ότι είναι καινούργια και αχρησιμοποιητη φαίνεται πάντως. Απλά με προβλημάτισε η συσκευασία. Το ανοίγω το κινητό να μη τα πολύ λόγω. Βάζω σιμ δεν την αναγνωρίζει κάμερα δεν λειτουργεί οπότε τι κάνουμε?? Έψαξα σε φόρουμ κτλ πάρα πολύ…
-
Ευχαριστω για την απαντηση και τα δυο που μου ειπες τα δοκιμασα δυστηχως τπτ απο τα δυο δεν πετυχε.Το ακομη πιο κακο ειναι πως φανταζομενος πως θα καηκε η πλακέτα φορτισης την αλλαξα και αυτη με την λογικη αυτη και σημερα διαπιστωσα πως ουτε αυτο εφταιγε.Γιαυτο ειπα και να γραψω μηπως και τυχων ειχε καποιος κατι παρομοιο η εχει γνωσεις ηλεκτρονικες.
-
Καλησπέρα σε ολο το φορουμ.Ειμαι κατοχος του Xiaomi note 3 pro εδω και 4 μηνες,μια καλη πρωια και με 3% μπαταρια ειπα να φορτισω το κινητο στο αυτοκινητο με ενα ξεχασμενο φθηνο φορτιστη αυτοκινητου.Ξαφνικα μυρισε καμμενο και το κινητο μου απο τοτε δεν ξαναανοιξε.Θα χαιρομουν να ακουσω τι κανουμε απο εδω και περα.