Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-33 από 33.

• Εγώ πάντως έκανα το update αμέσως με το που βγήκε. Όλα τέλεια μέχρι στιγμής.. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

z104 - - RedMi Note 3 SE (Kate)

Μήνυμα

Παράθεση από spel: “Καλησπερα παιδια, είμαι σχετικά νέος στο φορουμ, καθώς το έχω χρησιμοποιήσει κάποιες συζητήσεις για να φτιάξω το δικό μου Xiaomi. Έχω ένα Redmi Note 3 Pro την έκδοση Kate, του έχω περάσει global rom και έχει κλειδωμένο bootloader. Το χρησιμοποιώ 3 μέρες και το κινητό είναι άψογο. Η ερώτηση μου είναι αν είναι ασφαλές να επιτρέψω την αναβάθμιση σε MIUI 8. Ευχαριστώ” Εγώ την πέρασα με τη μία. Κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα.. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Μέσα και εγώ για 2 θήκες (όχι flip) Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Windows 10 για Mi4

z104 - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Κανένα νέο έχουμε για Windows 10 Rom? Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πρόβλημα με ακουστικά

z104 - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Καλά ρε παιδιά.. Ένας με mi4 και ακουστικά δεν μπορεί να τα δοκιμάσει να μας πει και αυτός? Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πρόβλημα με ακουστικά

z104 - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Σε ευχαριστώ τουλάχιστον για τη προσπάθεια.. Κανένας άλλος ρε παιδιά με mi4? Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πρόβλημα με ακουστικά

z104 - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Έχω 2 mi4 και τα 2 με developer Rom. 5.8.27 και 5.9.κάτι... και τα 2 το κάνουν.. Μπορείς σε παρακαλώ να κάνεις το τεστ με τη βουλή, να δούμε εάν είναι σε όλα έτσι? Φυσικά έχω πειράξει ρυθμίσεις ακουστικών και equalizer.. Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πρόβλημα με ακουστικά

z104 - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Ρε παιδιά έχω ένα mi4 και όταν συνδέω ακουστικά (piston 2,Sony κ.α.)και κατά την διάρκεια αναπαραγωγής ομιλίας, ο ήχος που βγαίνει είναι απαράδεκτος! Μόνο σε εμένα το κάνει αυτό? Μπορεί να δοκιμάσει και κανένας άλλος? (για να δείτε εάν το κάνει, βάλτε ακουστικά και βάλτε στο YouTube να ακούσετε κανέναν βουλευτή στη βουλή..) ευχαριστώ Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• MIUI V5 για ΜΙ4

z104 - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Παιδιά ευχαριστώ. Τελικά το επανέφερα με Fastboot Rom.. Ειδικά 1000 ευχαριστώ τον MIUI_ART γιατί 1:00 το βράδυ με βοήθησε, παρά τη νύστα του! Και πάλι η κοινότητά σας είναι φοβερή! Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• MIUI V5 για ΜΙ4

z104 - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Ρε παιδιά προσπαθώ να την περάσω με CWM recovery και με ρωτάει σε πιο system να κανει το update. Πάτησα system1 αλλά ξεκίνησε με την MIUI 7 πάλι... Να πατήσω system2(active) ?? UPDATE: Τα έκανα μαντάρα... Εάν προσπαθήσω να βγω στο recovery κολλάει στο ΜΙ και έκανα update την MIUI 5 με την εφαρμογή updater και τώρα έχω συνέχεια FC... plz heeeelp!!!

• MIUI V5 για ΜΙ4

z104 - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

παιδιά χαίρεται. Προσπαθώ να βρω μια λύση στο πρόβλημα με τον χάλια ήχο των ακουστικών στο xiaomi mi4. Κάπου διάβασα ότι η MIUI V5 δεν το είχε το πρόβλημα. Έφαγα τον τόπο να την βρω αλλά δεν τα κατάφερα. Μήπως την έχει κανένας? Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Κάντε ένα confirmation και εδώ μπας και το λύσουν ποτέ.. Poor audio quality through headphones on MI4 V6 - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum

• Φίλε μου αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα με ένα Mi4 που έχω. Παίζει καμπάνα αλλά με τα ακουστικά ο ήχος είναι υπερβολικά κακός..