Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 26.
-
Παράθεση από lallasgr: “Πρέπει να μπεις στο κινητό να συνδεθεις στην εφαρμογή Mi Account με το ίδιο account που συνδεεσε στο unlock tool. Επίσης σιγουρεψου ότι στα developer options έχει ενεργοποιημενα τα USB debugging και OEM unlock Sent from my Redmi Note 3 Pro ” Φοράω αυτή τη ρομ, μπορείς μήπως να με κατατοπίσεις βήμα βήμα πως θα το φλασάρω χωρίς προβλήματα, γιατί έχω ...χαθεί
-
Παράθεση από iAmLiakos: “@Babis Galanidis Εφόσον απλά έχεις πάρει την έγκριση πρέπει πρώτα να ξεκλειδώσεις τον bootloader. Για να το κάνεις αυτό υπάρχει ΕΔΩ οδηγός. Το κακό/tricky μέρος είναι οτι το κινητό σου ΔΕ φοράει official έκδοση οπότε και μάλλον θα χρειαστεί να κάνεις εγκατάσταση της fastboot γιατί αλλιώς δε θα σου περνάει το update απλά. Αφου το κάνεις λοιπόν αυτό και θα είσαι με ξεκλείδωτο bootloader τότε συνεχίζεις με ΑΥΤΟΝ τον οδηγό προσεκτικά βήμα-βήμα. Τώρα εαν δε σου περάσει η deve…
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Babis Galanidis: “Έχεις ιδέα γιατί δε μου το ξεκλείδωσαν ακόμα, ενώ έχει περάσει σχεδόν μήνας απο την αίτηση μου ?!?! Κάποια συμβουλή ? ” Αν τυχόν έχεις wind πιθανόν να μην πάρεις το ποτέ το sms της έγκρισης... Ωστόσο, σε ΚΑΘΕ περίπτωση, κατέβασε το unlock tool και κάνε προσπάθεια να το ξεκλειδώσεις... Το πιο πιθανό είναι, μετά από ένα μήνα να έχεις πάρει ήδη την έγκριση και να μην το ξέρεις. Γιατί περίμενες τόσο πολύ?Αν ξεκλειδώσει, προχωράς στο επόμενο στάδιο…
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από Babis Galanidis: “Σε redmi 3 κάνουμε απλή εγκατάσταση ή θέλει άλλη διαδικασία??? ” έχεις κάνει αίτηση να πάρεις κωδικό ξεκλειδώματος bootloader;; ” Τπτ δεν έχω κάνει, παρόλο που έχω stable θέλει ξεκλείδωμα;;
-
Σε redmi 3 κάνουμε απλή εγκατάσταση ή θέλει άλλη διαδικασία??? Φοράω αυτή τη rom....
-
Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από Babis Galanidis: “Παράθεση από pechr: “Παράθεση από Babis Galanidis: “Μπορεί να βοηθήσει κάποιος ????? ” μήπως είναι αποθηκευμένες και σε κανένα mi cloud;; ” Σε κάθε φωτό μου εμφανίζει ένα συννεφάκι με κάθετη γραμμή (προφανώς επειδή δεν έχει συγχρονιστεί με το mi cloud) , αλλά δεν έχω δηλωμένο λογαριασμό mi cloud ούτως ή άλλως! ” Τι μέγεθος είναι τα αρχεία? ” 2,5 gb
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από Babis Galanidis: “Μπορεί να βοηθήσει κάποιος ????? ” μήπως είναι αποθηκευμένες και σε κανένα mi cloud;; ” Σε κάθε φωτό μου εμφανίζει ένα συννεφάκι με κάθετη γραμμή (προφανώς επειδή δεν έχει συγχρονιστεί με το mi cloud) , αλλά δεν έχω δηλωμένο λογαριασμό mi cloud ούτως ή άλλως!
-
Παράθεση από Bodai: “@Babis Galanidis όταν σβηνεις φρόντισε να ειναι το Wifi ανοιχτό γιατι δεν ενημερώνεται το Mi Cloud, οπότε στην 1η συνδεση σου τα επαναφερει ” Το δοκίμασα, δεν αλλάζει κάτι..... Υπ όψιν δεν έχω δηλωμένο λογαριασμό στο mi cloud.
-
Όπως και στην προηγούμενη έκδοση, έτσι και τώρα διαγράφω φωτογραφίες απο τη θέση ,,Άλμπουμ,, κι αυτές επαναφέρονται μόνες τους πάλι. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος ?????