Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-30 από 30.
-
Ευχαριστώ πολύ! Όλα καλά ! είχα κάνει ήδη όλα τα βήματα για τον Bootloader... ...το πρόβλημα ήταν ότι όντας μπλεγμένος και μπερδεμένος σε όλα τα τόπικ που διαφοροποιούνται λίγο αν δεν είσαι στο σωστό, αλλα στα γενικά τα λένε στο περίπου ίδια,,, Δηλ. έψαχνα και έδινα αντι fastboot devices (σε fastboot mode) adb devices και αντίστοιχα τις άλλες εντολές που σε άλλο τοπικ τις γράφει αλλιώς για ADB mode αντι για fastboot mode... Τες πα είναι αυτό που έχει γραφτεί και αλλού ότι θέλει ηρεμία βήμα βημα …
-
Επειδή για κάποιο λόγο δεν καταφέρνω να περάσω το TWRP, υπάρχει κάτι που δεν έχω προσέξει; (μετά απο αυτόματη αναβάθμιση του κινητού γύρισα σε Κινέζικα MIUI8 απο δική μου μλκία)
-
Like και απο εμένα!
-
Επανέφερα το κινητό με την development την κινέζικη με τον οδηγό απο εδώ, Ξεκλείδωσα τον bootloader με οδηγίες βλέποντας αν είναι κλειδωμένος αρχικά απο εδώ, και μετά απο εδώ, περιγράφοντας και την δική μου πιο γρήγορη περίπτωση εδώ. Τώρα για τo πιο stable rom με ελληνικά, που δεν εχω sd card παω κατευθείαν απο την συσκευή και τον browser να κατεβάσω και σε πιο φάκελο για να τρέξω μετά fastboot; edited: βρήκα που την βάζω αλλά δεν έχω τα βήματα με ακρίβεια για την ελληνική.
-
Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK)
LambrosK - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΤο επόμενό μου επιτυχημένο βήμα ήταν το unlock. Αφού λοιπόν έκανα αίτηση για unlock στο site μέσω του MIUI account απο το κινητό μου (εγγραψα σχόλια "Developement") (λεπτομέρειες εδώ), αφού λοιπόν μου ήρθε ενημέρωση με SMS στο κινητό νούμερο που είχα δηλώσει , πήγα εδώ έκανα download το Mi Unlock, το αποσυμπίεσα, έτρεξα με δικαιώματα administrator το MiFlashUnlock.exe όταν μου ζητήθηκε έκλεισα το κινητό μου και το έβαλα σε fastboot mode πατώντας το Volume up και το power μέχρι να δω την εικόνα f…
-
Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK)
ΜήνυμαΟ οδηγός έγινε πράξη 100% και όλα λειτούργησαν τέλεια! πέρα απο την παραπάνω διευκρίνηση για το λινκ, 2 παρατηρησούλες ακόμα μιας και κάποιος που δεν έχει ξανα κάνει κάτι παρόμοιο μπορεί να μπερδευτεί: α. στο σημείο που λέει Παράθεση: “ ” μπορεί να γίνει: "γ) Τώρα στο κινητό σου κράτα πατημένο το Volume down κουμπί (προς τα κάτω δηλαδή) και σύνδεσε το καλώδιο (ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ!!! Κράτα το πατημένο συνέχεια και αφού το έχεις συνδέσει μέχρι να δεις την μπάρα που θα φορτώσει να γίνεται [u]κί…
-
Ευχαριστώ πολύ @NasDriver , Θα ξεκινήσω δοκιμάζοντας την 2η επιλογή που μιλάει συγκεκριμένα για το Mtk, έγραψα εκεί ήδη αφού διάβασα όλα τα σχόλια, η αίτηση για unlock ωστόσο εγκρίθηκε, μένει να ανοίξει φυσιολογικά το κινητό μετά το Flashάρισμα για να κάνω την διαδικασία. ο 1ος τρόπος πως γίνεται αν δεν είναι ενεργό το κινητό ? κάτι πήγα να δοκιμάσω έτσι στην αρχή αλλά δεν πολυασχολήθηκα...
-
ΜήνυμαΚαλημέρα ! πολύ καλός οδηγός , μία λεπτομέρεια-> εδώ είναι το επικαιροποιημένο λινκ για ΜΤΚ drivers VCOM MTK Drivers v1.0.14 for Any MediaTek Based Devices | Xiaomi Tips Υπάρχει δυνατότητα να έχει βγει νεα έκδοση tgz και να την ψάξουμε να την βρούμε απο κάπου; Το ρωτάω μιας και το κινητό είναι μιας βδομάδας και κατασκευή έχει Μάρτιο του 2016 και είχε Ελληνικά πριν το κολήσω με τις αφαιρέσεις κινεζιών.
-
Καλησπέρα αγαπητοί φίλοι! μετά την αγαλίαση που πήρα όταν είδα ότι υπάρχει Ελληνικό φόρουμ για την Xiaomi, αισθάνομαι καλύτερα αφού κατάλαβα ότι το κινητό που αγόρασα βεβιασμένα (πράγμα που δεν συνηθίζω) για τα γενέθλεια της γυναίκας μου (βλέπετε ήθελα να τα προλάβω, τελικά δεν θα γίνει δικό μου ώστε η σύζυγος να πάρει το μικρότερο μου 8πύρηνο της Huawei P8 lite, αλλά με τις μικρότερες απαιτήσεις της θα την καλύψει η υπερβολική επεξεργαστική ισχύς ναι μεν, αλλά για μένα η μη δυνατότητα χρήσης εξ…