Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 46.
-
καλησπερα παιδια .εχω μια ερωτηση?γιατι δεν αναβει το λαμπακι οταν η μπαταρια φτασει κατω απο 10%?υπαρχει καμια λυση?σε redmi note 3 pro με 7.4.27
-
καλησπερα παιδια .εχω μια ερωτηση?γιατι δεν αναβει το λαμπακι οταν η μπαταρια φτασει κατω απο 10%?υπαρχει καμια λυση?σε redmi note 3 pro με 7.4.27
-
Σε redmi note 3 pro δεν μου δουλευουν οι 160 χαρακτηρες στα μυνηματα?εχει καποιος παρομοιο προβλημα?τι να κανω?ειμαι με xtrv 7.4.27
-
καλησπερα παιδια εχω το redmi note 3 pro και εχω ακομα την 7.3.16.τι πρεπει να κανω για να περασω την καινουργια 7.4.27 χωρις προβληματα?????
-
αλλαξε κατι στην κεντρικη σελιδα?γιατι ψαχνω να βγρω καποια ρομ και δεν μπορω?δηλαδη δεν μου δειχνει την τελευταια dev ρομ.εινα ετοιμη η 7.3.16 για το redmi note 3 pro?
-
τελικα σε redmi note 3 pro μετα απο δοκιμη της test 7.2.24 παραμενει η περιοχη ελλαδα.μετα απο μια επανεκινηση που εκανα περιμενε ελλαδα
-
δηλαδη μονο αυτη πρεπει να περασουμε ετσι?αυτη που λεει test??
-
τελικα δεν θα εχουμε ρομ για redmi note 3 pro αυτη την εβδομαδα ρε παιδια?????
-
καλημερα κιολας.δηλαδη για redmi mote 3 pro δεν θα βγει rom αυτο το σ.κ λογω προβληματων???
-
γιατι δεν εχουμε καινουργια ρομ αυτη την εβδομαδα παιδια?εγινε κατι?
-
καλησπερα κιολας ολα καλα σε redmi note 3 pro αλλα παραμενει η αυξανομενη ενταση και ο καιρος δεν βρισκει περιοχες οπως παλια
-
παντως παρατηρησα δυο θεματα που καποια τα ειπαν παραπανω με την καινουργια rom se redmi note 3 pro.αυξανομενη ενταση στην κλησεις οταν σε καλουν και ο καιρος εγινε χαλια,ενω εβρισκε οποια πολη η περιοχη βρισκοσουν με wifi τωρα δεν πιανει ουτε με gps.γιατι?????
-
σε redmi note 3 pro υπαρχει η εφαρμογη για τα γαντια???αν ναι που ειναι?θα βγει καινουργια dev σημερα?
-
καλησπερα παιδια .με την καινουργια rom σε redmi note 3 pro παρατηρησα οτι μιλαω στο τηλεφωνο και παω να κλεισω το τηλεφωνο μετα δεν αναβει η οθονη για να το κλεισω και παταω το κουμπι απενεργοποιησεις για να παρει μπρος...εχει καποιο θεμα ο αισθητηρας?θεελι καποια ρυθμιση?
-
παιδια λιγη βοηθεια πηγα απο την 6.12.15 σε 6.12.8 σε redmi note 3 pro και μολις το ανοιξα μου βγαζει η δια δικασια android.process.acore εχει σταματησει.τι να κανω???
-
καλησπερα παιδια.εχω ενα προβλημα και δεν μπορω να μετακινησω τα εικονειδια ?παταω και τα εχω κρατημενο και δεν κανει τιποτα.ξερει κανεις κατι για αυτο?
-
που ειναι ρε παιδια η 6.12.1 για redmi note 3 pro?δεν την βρισκω πουθενα?κανα link για κατεβασμα?
-
παιδια εβαλα την 6.11.17 σε redmi note 3 pro και δεν μπορω να γραψω πανω απο 70 χαρακτηρες στο μυνημα.γιατι ?ειχε καποιος αλλος τετοιο προβλημα?λυσεις???