Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-46 από 46.
-
πως την περναμε σε redmi note 3 pro εγω εχω τωρα την 6.10.20 gtv ομως.δεν εχω καταλαβει και δεν θελω να το κολησω
-
που ειναι βρε παιδια η XTRV βετα 1 6.10.20??δεν την βρησκω πουθενα?στο κινητο μου εγω εχω την 6.10.20 GTV..και τη θελει για να την περασω μεχρι να βγει η 6.11.3
-
δηλαδη αυτην την εβδομαδα θα βγει καινουργια???γιατι δεν καταλαβα καλα τι εννοουσες με τα παραπανω που μου εγραψες
-
για το redmi note 3 pro γιατι δεν εχει βγει η 6.10.27 και αυτη την εβδομαδα???αλλα γιατι δεν βγηκε και την προηγουμενη???
-
παιδια περασε κανεις την τελευταια dev που βγηκε 6.9.8/9 την ελληνικη λεω??????γιατι εγω την περασα πανω απο την 6.8.18 και μπορω να πω πως το κινητο το διαλυσα τελειως.πρωτα δεν ανοιγε και οταν το ανοιξα δεν ειχε ιμει????μπορει καποιος να μου πει πως την περασε ???αυτη η ρομ ειναι του gkalen???γιατι εγιναν ολα αυτα και πως θα τα διορθωσω τωρα????
-
version
Μήνυμακαλημερα παιδια και συγνωμη αλλα δεν μπορω να βρω την τελευταια version 6.8.18 dev????μπαινω στο sait και εχει μονο μεχρι την 6.8.11.μπορει καποιος να με βοηθησει??????γιατι γινετε αυτο??