Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-22 από 22.
-
Σε ευχαριστώ @tora33 ! Παράθεση από tora33: “αυτά τα έκανες ? επιλέγεις settings(ρυθμίσεις)/ security(ασφάλεια & απόρρητο)/ και ενεργοποιείς το unknown source (άγνωστες πηγές) μετά πηγαίνεις πίσω , με το δεξί πλήκτρο αφής της συσκευής κάτω χαμηλά βλέπεις το { } Developer options(Επιλ.για προγραμματιστές),το επιλέγεις, και ενεργοποιείς το usb debugging (εντοπισμός σφαλμάτων usb)” Αυτά τα έχω μόνιμα ενεργοποιημένα. Ο λόγος που θέλω να κάνω update και clean install την καινούργια έκδοση είναι επειδ…
-
Χαιρετώ και εγώ με την σειρά μου την κοινότητα της Miui! Δεν ανοίγω άλλο θέμα να μην γεμίζουμε το φόρουμ. Κάτοχος Mi3w περίπου ένα μήνα. Το κινητό το αγόρασα από vickmall και ζήτησα να μην έρθει με Multilanguage. Πέρασα το update της ελληνικής 4.10.17 αλλά δεν έκανα πριν την εγκατάσταση τα wipes και τα έκανα μετά. Δεν έχω κάποιο θέμα με το κινητό απλά θέλω να κάνω clean install και να περάσω την τελευταία έκδοση και παρόλο που διαβάζω 2 εβδομάδες τώρα έχω χάσει την μπάλα. Τι διαφορά έχει η stabl…