Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-205 από 205.
-
Mi2s τουβλο
Μήνυμαρε γαμωτο ειναι κριμα να το στειλεις στην κινα για ενα απλο φλασαρισμα, δυο λεπτων δουλεια και να μεινεις χωρις κινητο για κανα μηνα. Ισως καποιος απο την περιοχη σου που να το χει κανει και να ειναι και απο το φορου μας; Παντως εγω μενω Λιβαδεια...
-
Mi2s τουβλο
ΜήνυμαΦιλε χρονια πολλα και καλη χρονια. σε καταλαβαινω απολυτα γιατι το επαθα και γω πριν λιγες μερες και τελικα τα καταφερα. εμενα το δικο μου ειχε νεκρωσει εντελως.βεβαια ο φταιχτης ημουν εγω μιας εχω αρρωστια με πειραματα roms κτλ) το παν ειναι να καταφερεις να φλασαρεις μια fastboot rom. πρωτα θα προσπαθησεις να απενεργοποιησεις το μπλοκαρισμα του οδηγου(learn.robotstore.gr/disabling-…rcement-on-windows-8.html) βεβαια δεν ξερω τι λειτουργικο φορας αλλα αμα γκουγκλαρεις λιγο θα το βρεις. αφου το κ…
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
Μήνυμακαλησπερα και απο μενα. ειμαι κατοχος και εγω αυτου του "εργαλειου". τι να πω ρε παιδια..ερωτας μεγαλος με το εργαλειο. ρε να μη μασαει πουθενα!!! εχω παθει πλακα!! καλα μιλαμε οτι ολοι εχουν "ψαρωσει". στις αρχες μολις το βλεπαν ειρωνεια στο φουλ,και καλα παρε τον κινεζο απο εδω μην σκασει η μπαταρια κτλ.και μετα τους "πεφταν τα αφτια" δε βαριεσαι το εχει αυτο ο ελληνας...χωρις να ξερει κρινει. τελος παντων προσωπικα μονο καλα λογια εχω να πω και ευχομαι να ρθει και κατα ευρωπη μερια σαν την op…