Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 205.
-
Προφανώς εσύ δεν θα το καταλάβεις ποτέ (εισαι απο τους τυχερους) μιας και ο πάροχος σου από ότι λες εκεί που κινησαι εκπέμπει σήμα καμπάνα. Οι υπόλοιποι με παροχο π.χ. wind όπως εγώ που το σήμα τους είναι ασθενές έχουμε θεμα. Αυτό είναι εξακριβωμενο πλάι-πλάι με άλλα τηλέφωνα με τον ίδιο παροχο,το δικό μου να είναι με δύο γραμμές ή και να το χανει και τα υπόλοιπα γεμάτα (με 5) μιλάω πάντα για 3G. Δεν μιλησα για ελαττωματικό hardware αλλά ανεφερα μία "ιδιαιτερότητα " που έχει η συσκευή μας αφού τ…
-
Το εχω ξαναπει...άλλα πέρασε ντούκου. Είναι καθαρά θέμα hardware και τι εννοώ; Ή θέση της κεραίας του δικτύου είναι στο κάτω μέρος πίσω από τα buttons δυστυχως. Έτσι αναπόφευκτα μπουκονουμε το σήμα με τα χέρια μας πιάνοντας το. Κάντε ένα τεστ με το να γυρίσετε ανάποδα το τηλέφωνο και θα δείτε σήμα καμπάνα. Φάουλ μεγάλο από την xiaomi κατα την γνωμη μου.
-
Συγχαρητηρια!!! φίλε μου gkalen. Ή ρομ σου είναι άψογη!! Συνέχισε ακάθεκτος και εμείς ακολουθούμε. Υ.Γ Πολύ σταθερό και δυνατό σήμα σε δίκτυο και διαδίκτυο. Και το τηλ.πάντα δροσερό. Χαίρομαι ιδιαίτερα που έχω λειτουργικό μαγειρεμενο από Έλληνα developer.
-
Καλως ορισες!!!Γιωργο. Και σε ευχαριστώ για την βοήθεια και εδώ αλλά και σε διπλανό φόρουμ.
-
Παντως και εγώ βλέπω ότι δεν είναι το δυνατό του σημείο του μοντέλου μας.Είτε αυτο λέγεται δίκτυο τηλεφωνίας ή δίκτυο ασύρματο. Μου έχει σπάσει τα.... Της κόρης μου το Redmi 3 με δύο γραμμές στο δίκτυο του ξενοδοχείου και το δικό μου να μην το βρίσκει καν.Και αν.. λέω αν το βρει βγαίνοντας βέβαια στο μπαλκόνι, λιγοψυχαει. Και μην μου πείτε για ρομ,γιατί έχω τεσταρει κάμποσες.
-
Baseband 20
ΜήνυμαΠιστευω πώς θα τα καταφέρουν,είναι καθαρά θέμα λογισμικού,εαν κρίνω απο το ταμπλετ μου που του αλλαξα Ρομ και τώρα κάνει και κλήσεις. Υπομονή λοιπόν.
-
Μιας και ακούω πολύ ράδιο FM ,παρατήρησα ότι απο την εποχη του mi2s του Redmi 3 (κορης μου) αλλά και το δικο μου δεν έχουν καταφέρει τα αλάνια της xiaomi η ποιοτητα εγγραφης να είναι αν όχι ίδια με αυτήν που εκπέμπει το ραδιο τουλάχιστον αξιοπρεπή.Πάντα γραφεται αλλοιωμενη,λες και εχεις βάλει εφέ chorus.Το θεωρώ απαράδεκτο μετα απο τοσα χρονια.Καλύτερα να μην είχε καθόλου την εγγραφή. Και κάτι άλλο άσχετο Δεν υπάρχει τρόπος ρε παιδιά να μην μου βγάζει συνέχεια αυτό με την ταμπέλα να γίνω VIP.Είν…