Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 204.
-
Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις. Μία ερώτηση ακόμα, στον οδηγό για την εγκατάσταση της XTRV σε ένα σημείο αναφέρει ότι από το TWRP θέλουμε το recovery.img . Αλλά το TWRP που κατέβασα είναι από μόνο του .img αρχείο. Το παίρνω όπως είναι αυτό και το περνάω στον φάκελο ABD ; Ρωτάμε για να μην κλαίμε το poco μας
-
Pocophone F1 Gcam
ΜήνυμαΈχω πατήσει παντού μέσα στο μαύρο πλαίσιο. Έχω κατεβάσει την τελευταία έκδοση gcam του san1ty. Και πριν είχα μια BSG και σε καμία από τις 2 μου έβγαζε κάτι. Νόμιζα ότι κάνει μόνο του load όταν κάνεις double click
-
Pocophone F1 Gcam
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Δείτε εδώ πως θα δημιουργήσετε τον φάκελο και πως γίνεται εισαγωγή - εξαγωγή configcelsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/settings09/ ” Για κάποιο λόγο δεν μου το βγάζει αυτό το μενού να επιλέξω config είναι η αλήθεια. Έχω κατεβάσει διάφορες gcam. Υπάρχει περίπτωση να φταίει το ότι δεν είναι root το κινητό;
-
Pocophone F1 Gcam
ΜήνυμαΘα με ενδιέφεραν γνώμες επί του θέματος.. Για ρυθμίσεις κτλπ.. Εγώ πχ εγώ κατεβάσει από εδώ το port του sannn111ty, και πέρασα το config του... Για να το βάλεις απλά χρησιμοποιείς έναν file explorer (εγώ έχω το xplore, με έχει βολέψει) κ φτιάχνεις ένα path μέσα στο internal GCam/Configs (θα βάλω φώτο όταν καθίσω σε PC) βάζεις το xml μέσα, και μετά ανοίγεις την εφαρμογή και κάνεις διπλό touch στο κενό δίπλα από το κουμπί που βγάζει φώτο (μέσα στο μαύρο πλαίσιο). Restart την εφαρμογή το κάνει load…
-
- Την επωνυμία της επιχείρησης : Banggood - Διεύθυνσή της (URL) : banggood.com - Tι ακριβώς αγοράσατε : Xiaomi Pocophone F1 - Την ημερομηνία αγοράς : 10/4/2019 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 13 - Σας προτιμήσανε στο τελωνείο : Όχι, με τρόπο αποστολής Priority direct mail (PDM) - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : Δεν χρειάστηκε ακομα - Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) : Θετικά, κανένα πρόβλημα με τ…
-
Εφόσον λες ότι δουλεύει το finger , για πάρε ένα φακό και φώτισε στην οθόνη να δεις αν φαίνεται τίποτα. Μήπως είναι όντως ανοιχτό το κινητό και έχει πάθει ζημιά το backlight της οθόνης. Ποτέ δεν ξέρεις. Edit: Επίσης δοκίμασε το ίδιο όταν έχεις συνδεδεμένο το κινητό στον υπολογιστή, όπου κ εκεί αναφέρεις πως ανάβει το led μήπως φαίνεται η ένδειξη της φόρτισης.
-
Παράθεση από geoanto555: “ Όλοι οι πελάτες που ζήτησαν αντικατάσταση συσκευής επειδή δεν ήταν Global την πήραν. Φυσικά οι συσκευές που επιστράφηκαν ήταν "σαν" καινουριες , με την ζελατίνα τους και τα παρελκόμενα τους. Αν εσύ την είχες ήδη χρησιμοποιήσει θεωρώ λογικό να μην γινόταν αντικατάσταση. Με λίγα λόγια έπεσες στην περίπτωση , αλλά και δεν το χειρίστηκες σωστά. ” Έχεις δίκιο είναι εντός 7 ημερών (όχι 3) από την παραλαβή (το διόρθωσα), κοίταξα πότε έγινε η παραλαβή και πότε έγινε η κλήση τό…
-
- Την επωνυμία της επιχείρησης : mygad - Την Διεύθυνσή της (URL) : mygad.gr/ - Tι ακριβώς αγοράσατε : Xiaomi Redmi Note 5 pro - Την ημερομηνία αγοράς : 25-9-2018 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : Άμεση παραλαβή 3 ημέρες - Σας προτιμήσανε στο τελωνείο : Όχι (Ελληνικό κατάστημα) - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : 5 - Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) : Αρνητικά. Ας ξεκινήσουμε. Θέλοντας να στηρίξω κάπο…
-
Καλησπέρα και παλί, καταρχήν σας ευχαριστώ για το χρόνο που αφιερώσατε για να με βοηθήσετε . Λοιπόν αφού δόκιμασα και με edl (και 2η φορά μήπως και σωθεί η κατασταση) δεν έβγαλα άκρη. Τελικά το έστειλα πίσω, απο το geekbuying μου είπαν ότι δν καλύπτουν τα έξοδα αποστόλης (το πήγαινε) , καλύπτουν μόνο αυτά που χρειάζεται για να μου το στέιλουν πίσω. Το κόστος ήταν μίκρο (9€) σαν συστημένο γράμμα με απλό ταχυδρόμειο και track number. Τώρα είμαι στην αναμονή (και το άγχος μήπως δεν φτάσει πότε εκεί…
-
Γεια κ πάλι...Πέρασα που λέτε με edl την fastboot 6,5,12 αλλά τλκ το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει χωρίς ακομα βέβαια να περάσω την ελληνική ρομ.. Θα δοκιμάσω να την περάσω αλλά δεν ελπιζω σε πολλά γιατί πιστεύω κ να ήταν θέμα software θα είχε στρώσει .. Οπότε μάλλον για επιστροφή το κόβω..Έχει στείλει ποτε κανενας σας κινήτο πίσω? τι παίζει με τα έξοδα κτλπ θα ήθελα να μάθω..
-
Έκανα βήμα βήμα ότι έλεγε ο οδήγος. Έγινε το flash με την 2016.08.30 κ πάτησα Clean all όπως μου είπες ο bodai . Όλα καλά ανοιξε το κίνητο, αλλά μου εμφανίζει ένα μήνυμα τώρα ότι δν βρίσκει το IMEI. Αν πατήσω *#06# "Unable to get IMEI" . Γίνεται επαναφορά τώρα? Θα έχει προβλημα αν μείνει έτσι το κινήτο? Αυτην την στιγμή έχω περάσει την fastboot 6.5.12 . Να δοκιμάσω να περάσω την ελληνική μήπως και στρώσει μετά?
-
Κάτι πρέπει να κάνω λάθος , μου βγάζει αυτό το μνμ .. Επίσης κατέβασα την εκδοση από το MiFlash MiFlashSetup-v2016.08.30.0.zip που δίνει στο τοπικ αλλά είναι εντελώς διαφορετική απο αυτήν που φαίνεται στην εικόνα κ δν μπορώ να βρω το flash all που ζητάει.. έτσι δοκιμασα με την παλια 2015.10.28 κ μου εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα. 75872954d970464b814702fa014b8c9f.png
-
@demakhs είχα κάνει κ τα βήματα όπως λέει απο κάτω αλλά δεν άλλαξε αυτό. Συνεχίζω τότε παρακάτω με τα υπόλοιπα βήματα. Ευχαριστω