Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 204.
-
Παιδιά θέλω τα φώτα σας... Ακολουθώ τον οδήγό κ φτάνω στο βήμα 9 μετά το adb reboot edl και μου αναγνώριζει την συσκευη σαν αν "Relink HS-USB QDLOADER 9008" και όχι σαν Qualcomm όπως στην εικόνα του οδηγού. Παίζει ρόλο αυτό ή απλά να συνέχισω την διαδικασία?
-
Καλησπέρα και πάλι, μέτα απο επικοινωνία με email με το geekbuying μου έδωσαν 3 επιλογές. 1. Μου είπανε μήπως είναι πρόβλημα software και μου εδώσαν αυτό το ΛΙΝΚ για να κάνω install το latest firmware. 2. Αν δεν δουλεψει με το update μου είπανε να πάω να ρωτήσω σε ένα καταστήμα πόσο θα κοστίσει η επισκευή του και να τους στείλω την απόδειξη ώστε να μου συμπληρώσουν αυτοί ένα πόσο 10-25$ 3. Να στείλω το κινήτο πίσω ώστε να το δώσουν αυτοί για service. Αυτό που σκέφτομαι να κάνω τελικα, είναι να π…
-
Το θέμα είναι ότι το έκανε αυτό από την αρχή. Είχε μια ROM 8.0.1.0.0 κάτι τέτοιο (αν ψάξω θα το βρω ακριβώς τι είχε γιατί είχε τα ίδια με την δικιά μου συσκευή). Ακόμα και όταν έβαλα την fastboot πάλι το έκανε αυτό, και μετά που πέρασα την ελληνική συνέχισε. Να είναι θέμα hardware;; Τι προτείνεις να κάνω δλδ;; Να ξανά περάσω με miflash fastboot κ μετά ξανά ελληνική απόντες αρχή;
-
Καλήσπερα, έχω το εξής πρόβλημα. Όταν πρωτοάνοιξα το κινητό όλα ήταν μια χαρά κ δεν είχε θέμα (δεν το είχα πολύ δουλεψει είναι η αλήθεια, απλά το ανοιξα κ το άφησα στην άκρη), μετά απο λίγο άρχισε να ανοιγει μόνο του κάποιες εφαρμογες που βρίσκοταν στο δεξι μέρος της οθόνης. Είχα μια υποψία ότι κάνει μόνο του touch στην οθόνη και σκέφτηκα να ανοίξω την επιλόγη "Show touches" από τα developer. Και τελίκα όντως κάνει μόνο του touch/click στην όθονη σε τυχαίες στιγμες, στη δεξία μεριά κ στον κάθετο…
-
Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά @lallasgr @MIUI_ART (μπορεί κ να ξέχασα κάποιους ) που έφτιαξαν τους οδηγούς για το πως να περάσουμε ελληνική rom , bootloader check κτλπ κτλπ Και κυρίως στον @geoanto555 για το χρόνο που αφιέρωσε να μου απαντήσει σε όλα αυτά που ρωτούσα κ με έβαλε σε μία σειρά με τους οδηγούς. Καταφερά να περάσω την ελληνική rom (MIUI 8.1 GTV 6.9.29 DEV) στο RN3P , το οποίο είχε έρθει με unofficial rom και unlocked bootloader .
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΟοοκ.. Σ ευχαριστώ
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυμα@'armadoran' @makis1024 θα είναι με το account του αδερφού το unlock, δν υπάρχει θέμα να χαθει το mi account μετά.. Πάντως αν το ξεκλειδώσω έτσι δν υπάρχει πρόβλημα, σωστα? Θα μπορώ να συνδέσω κανονικά το δικο μου mi account?
-
ΜήνυμαΜε κωδικό απο άλλο mi account μπορώ να ξεκλειδώσω το κινητό μου ή πρέπει μόνο με τον δικό μου λογαριασμό?
-
Εγινε, σ'ευχαριστώ. Απλά ενα τελευταίο για την ώρα, θα ήθελα να μου πεις ποιον οδηγό ακολουθώ αφού περασω τη rom που μου έδωσες πριν ΚΑΙ αφού γίνει το Unlock, για να μπορεσω να βάλω μέσα την ελληνική developer Marshmallow ?
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Alexis1991: “θα περαστουν οι εφαρμογές/screen/ktlp που είχα πριν μόλις συνδέσω το Mi account ή απλά θα συνδεσω το Mi account κ θα .. ” Θα΄γίνει αλλά δεν ξέρω αν "κάτσουν" σωστά///Δεν θα στο πρότεινα , καλύτερα στήσε το κινητό από την αρχή.. ” Το μόνο εύκολο να στηθεί απο την αρχή. άρα θα πρέπει να σβήσω το backup στα apps που έχει το micloud πριν το συνδεσω ? Κυρίως με ενδιαφέρει να μη χαθουν οι φώτο που εχουν γίνει sync. (δεν ξέρω τι παίζει γι'αυτό ρωτάω τ…
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από demakhs: “ο οδηγός κανει για την περίπτωση μας?? ” Για να περάσει Ελληνική κάνει... Δεν υπάρχει λόγος βέβαια να πάει σε 5 για αρχή...(εκτός αν θα το κάνει για να υπάρχει backup)Οι 6άρες έστρωσαν αρκετά.... ” Όχι για backup δεν ενδιαφερομαι. Θα προτιμούσα να πάω στην 6 κατευθείαν, δεν θελω να κρατήσω κάτι από κινήτο. Απλά να περάσω την ελληνική developer rom θέλω. Αυτό που θέλω επίσης να μάθω είναι τι γίνεται με το cloud back up απο το Mi4 μου. θα περαστουν …
-
Μπορώ δλδ απλά να βαλω αυτην την ρομ που μου εδωσε ο @geoanto555 κ να περασω μετα τα gapps κ να είναι κομπλε μέχρι να ερθει το approve? Δεν με νοιάζει και τόσο στο να στήσω το κινήτο , έτσι κ άλλιως δν θα βάλω κ τις πολλές εφαρμογες μέσα μέχρι να γίνει το unlock.. Μόλις περάσω την ρομ που μου έδωσες geoanto555 κ κάνω κ το unlock μέτα θα ακολουθήσω αυτο τον οδηγό για να περάσω την τελευταία ελληνική developer Marshmallow rom ?