Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 204.

• Παράθεση από geoanto555: “Απλά δεν έχει playstore... Υπομονη ομως ” Ωχ .. Δε θα μπορέσω να περάσω εφαρμογες δλδ? χμμ Θα κάνω πρώτα το αίτημα για unlock τοτε κ μέτα θα περάσω αυτην την ρομ για να μην μείνω χωρίς apps . Θα ξαναστείλω όταν μου έρθει το approve τότε .. Ευχαριστώ για το χρόνο σου !!

• Παράθεση από geoanto555: “Κατέβασε αυτήν... bigota.d.miui.com/6.5.12/kenzo_images_6.5.12_20160419.0000.19_5.1_cn_953b19e080.tgz ” Σ'ευχαριστώ . Και κάτι ακόμα, αυτην είναι κανονική ρομ? Θέλω να πω ότι θα μπορώ να λειτουργήσω κανονικά το κινητο μέχρι να μου έρθει ο κωδικος απο την xiaomi για να γίνει με official τρόπο το unlock του bootloader?

• @geoanto555 ερώτηση, στο 2ο βήμα ποια ρομ από τις 6 που έχει πρέπει να κατεβάσω?

• Ναι, τα εγραψα όλα μαζί κ δν εβγαζε κ πολύ νόημα. Τα έκανα λίγο καλύτερα τώρα . Άρα αφού είναι unofficial κ ξεκλείδωτο ποιον οδηγό πρέπει να ακολούθησω? Φαντάζομαι αυτόν εδώ απλά δν ξέρω αν παίζει ρόλο που είναι ξεκλείδωτο ή όχι

• Καλησπέρα, μόλις σήμερα παρέλαβα το redmi note 3 pro μου .. Πριν ήμουνα με το Mi4 κ ήταν όλα εύκολα να γίνουν. Λοιπόν, το κινήτο ήρθε με unlocked bootloader, ακολούθήσα αυτό τον οδηγό Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος (screen shot απο κάτω) . Διαβασα και αγχωθήκα κ δν ξέρω τι πρέπει να κάνω γιατί φοβάμαι μήπως το brickaro και το κλάιω μετά. Λοιπόν, καταρχή ποιον απο τους 2 οδηγούς πρέπει να ακολουθήσω για να μπορέσω να το κλειδώσω κ να ανοιξω τον bootloader ξανά με τ…

• [Review] iStick TC60W από την Eleaf

Alexis1991 - - Hands on - Review

Μήνυμα

Ωραίος, πολύ καλή παρουσίαση με τα όλα του! Έχω μια απορία, είμαι κ γω fan του αθλήματος κ πρόσφατα είχα μια κακή εμπειρία με το gearbest, αυτό που παρήγγειλα (για λογαριασμό φίλου) ήρθε "κινεζος" κανονικός. Είχαμε παραγγείλει το ijust 2 κ όταν ήρθε το συγκρίναμε με το δικό μου ijust2 κ ήταν εμφανές οι διαφορές που είχε με το αυθεντικό. Όπως επίσης ο κωδικός (scratch and check Που έχει στο κουτί) αν κ δεν είχε γίνει scratch είχε ήδη χρησιμοποιηθεί στο official site 3 βδομάδες πριν το παραλάβουμε…

• Hands On Review - Xiaoyi Action Camera

Alexis1991 - - Hands on - Review

Μήνυμα

@John Baron καταρχήν μπράβο για το review σου και για το χρόνο που αφιέρωσες για όλο αυτό και τις πληροφορίες που δίνεις. πολύ κατατοπιστικός Ήθελα να σε ρωτήσω σχετίκο με το "hack" που λες. Έχω βρει το scriptaki κτλ πειραματίστηκα λίγο με το μενου κ κάποια settings, αυτό που θέλω είναι αν υπάρχουν κάποια στάνταρ ρυθμίσεις που να βελτιώνουν τις φωτογραφίες ή κάποια setting σε iso/sharpness/saturation που χρησιμοποιείς εσύ. ή απλά παίζοντας με τα settings θα πρέπει να τα βρω μόνος μου τι βολεύει?

• Xiaomi mi4 overheating

Alexis1991 - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Απλά με παραξενεψε επειδή μετά τα 2-3 τελευταία update άρχισε να ανεβάζει έτσι.. Πριν δν είχα τέτοιο θέμα.. Θα το παρακολουθησω πως θα πάει με την 6.8.18 για την ώρα. Ευχαριστώ για το χρόνο σου

• Xiaomi mi4 overheating

Μήνυμα

Άλλη μια φώτο, έστρωσε κάπως είναι η αλήθεια τώρα που έβαλα την 6.8.18 αλλά ενιωσα ότι θέρμανθηκε πάλι λίγο κυρίως στο πάνω μέρος.. . Με χρήση 3g Firefox λίγο fb και yt.

• Xiaomi mi4 overheating

Μήνυμα

Θα ανεβάσω μια όταν ξαναγίνει να σου δείξω.

• Xiaomi mi4 overheating

Μήνυμα

Καλησπέρα, μετά τα 2-3 τελευταία update είχα θέμα με την θερμοκρασία. Άρχισε να ανεβάζει θερμοκρασία κ με απλή πλοήγηση (3g) κ χρήση Facebook κλπ. Ειδικά αν το έχω στο ρεύμα ψήνεται. Αυτή τη στιγμή έχω GTV 6.8.4 Και ένα screenshot με χρήση Firefox, fb (κανένα βιντεακι) με 3g όλα αυτά. Θερμενεται πάρα πολύ στο πάνω μέρος. Να ανησυχώ;

• Πέρασε απο τα χέρια μου σήμερα τελικά η συγκεκριμένη κάμερα. Την κοιτάω καιρό γενικά και τώρα που την έπιασα στα χέρια μου με ενθουσίασε ακόμα περισσότερο και με έφερε ένα βήμα πιο κοντά στην αγορά της . Θα ήθελα τα φώτα σας λοιπόν, τι πρέπει να προσέξω πριν κάνω την αγορά? Εκτός απο την CN και EU-US version πρέπει να προσέξω κάτι άλλο?

• Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από Alexis1991: “Χαίρεται, να κάνω μια ερώτηση.. Διαβάζω ότι υπάρχει μια CN version και μια EU-US version της κάμερας.. Εκτός απο τις διάφορες εξωτερικές αλλάγες που διαβάζω (μπαταρια, καπακι κτλπ) διάβασα επίσης ότι η CN version μπορεί να συνδεθεί μονο με το Chinese app κ όχι με το international-multi language, ισχύει κάτι τετοιό? Δηλάδη αν πάρεις CN version την πάτησες? ” Και η κινέζικη μεταφρασμένη στα ελληνικά είναι, οπότε δεν έχεις θέμα... ” Έγινε, σ'ευχαρι…

• Χαίρεται, να κάνω μια ερώτηση.. Διαβάζω ότι υπάρχει μια CN version και μια EU-US version της κάμερας.. Εκτός απο τις διάφορες εξωτερικές αλλάγες που διαβάζω (μπαταρια, καπακι κτλπ) διάβασα επίσης ότι η CN version μπορεί να συνδεθεί μονο με το Chinese app κ όχι με το international-multi language, ισχύει κάτι τετοιό? Δηλάδη αν πάρεις CN version την πάτησες?

• Καλή επιτυχία! Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Lite Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone

• Καλή επιτύχια!! XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI NOTE 3 PRO PRIME 3GB Qualcomm Snapdragon 650 1.8GHz Hexa Core 5.5 Inch FHD Screen Android 5.1 4G LTE Smartphone

• Εγώ έχω μείνει στη 5.12.3 , με Mi4 .. Τα προβλήματα που έχω μέχρι στιγμής : 1) δεν κάνει reboot αλλά φαίνεται να πεταεί την SIM και μου ξαναζήταει pin 2) μερικές φορές χάνει το touch και δεν δουλευει. Τι θέλω να πω, πχ με έπαιρναν τηλέφωνο και δεν μπορούσα να απαντήσω στην κλήση γιατί δεν μπορουσα να πατήσω στο πράσινο ή στο κοκκινο.. Δεν προχώρησα σε update γιατί είδα κ άλλοι είχαν πρόβλημα με τις επόμενες που βγήκαν...

• Η χαρά της χαζογκομενας και του καγκουροχιπστερα!! Εκεί που λέγαμε τα έχουμε δει όλα, αφού πέρασε και η μόδα με το dubsmash.. Ετοιμαστείτε για νέο κύμα!!