Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 65.
-
ολο δωρα το forum!! XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI NOTE 3 3GB RAM MTK6795 2.0GHz Octa Core 5.5 Inch FHD Screen Android 5.0 4G LTE Smartphone online - coolicool
-
lollipop?
Μήνυμαδεν ξερει κανενας να απαντησει?
-
πολυ καλυτερη απο την προηγουμενη ειδικα σε θεματα μπαταριας. τα μονο προβληματα που εχω ειναι πως δεν μου αναβει η οθονη στις ειδοποιησεις του viber ενω το εχω ρυθμισει ετσι μεσα απο τις επιλογες του viber και πως το atmos εχει κανει ολους τους ηχους απιστευτα πιο δυνατους κ δεν ξερω πως να τους ρυθμισω σωστα οποτε κατεληξα να το εχω απενεργοποιημενο ps ευχαριστουμε για την δουλεια ολων
-
στο Redmi 2 2gb εχει χειροτερη διαχειριση μνημης, ρουφαει μπαταρια σαν τρελο, οταν ειναι κλειδωμενη η οθονη δεν ερχονται μνμ απο viber ή messenger. πριν ειχα την 6.1.21 που ηταν η καλυτερη που εχω βαλει ποτε ειδικα σε μπαταρια/ram
-
την δοκιμασα 3-4 μερες και μου φαινεται καπως χειροτερη απο την προηγουμενη σε θεματα μπαταριας και ram. ακομα πιστευω η 12.24 ειναι η καλυτερη που εχω βαλει στο κινητο και γυρισα σε αυτη. αν καποιος τα κοιταει στο redmi 2 td η 12.24 εχει antutu 23485 ενω η 12.31 23265. δεν βρηκα ιδιαιτερα προβληματα παντως σε αυτη, απλα η αισθηση να το πω που μου αφησε ειναι πως η προηγουμενη ειναι καλυτερη. καλη χρονια!
-
lollipop?
Μήνυματο δικο μας κινητο θα παρει ποτε lollipop ή θα μεινει για παντα στο Kit Kat?
-
Παράθεση από iAmLiakos: “Η ram όπως πιθανώς γνωρίζετε είναι η λεγόμενη "προσωρινή μνήμη" που βρίσκεται πιο κοντά(σε χρόνο απόκρισης) απο οτιδήποτε βρίσκεται στην rom που είναι η απλή μνήμη. Όταν μια εφαρμογή ανοίξει, αποθηκεύονται κάποια προσωρινά αρχεία που είναι ΑΝΑΓΚΑΙΑ για την εκτέλεση της εφαρμογής. Στη συνέχεια όταν ένας χρήστης την κλεισει, τότε ΚΑΠΟΙΑ απο αυτά τα αρχεία αποδεσμεύονται. Όταν κάνεις καθαρισμό πάλι ΚΑΠΟΙΑ απο τα αρχεία διαγράφονται και όχι όλα, οπότε αρκετά παραμένουν στη μ…
-
με ανοιχτό wifi, συνεχής χρήση fb/twitter/insta, γύρω στις 2 ώρες ομιλία εγώ είμαι ικανοποιημενος. κ όπως είπα είναι η καλύτερη όσον αφορά την ram. απόλυτα ικανοποιημενος από αυτή τη rom, μπράβο στα παιδιά (edit: με την παλια rom ειχα antutu 23339 ενω τωρα 23465)
-
Mikrokabouro στο en.miui.com
-
απο χτες που την εχω βαλει δεν μου εχει παρουσιασει κανενα απολυτως προβλημα και ειδικα η διαχειριση της ram ειναι τελεια. για μενα ειναι η καλυτερη rom που εχω δοκιμασει
-
εχω το Redmi 2 td με 2gb ram. εστω οτι κλεινω το κινητο. οταν το ανοιγω η καταναλωση της ram ειναι γυρω στο 35%. ανοιγω wifi, εφαρμογες (οχι παιχνιδια, ισως κανα candy crash να παιξω αραια κ που), απλη χρηση γενικα κ οταν τελειωνω καθαριζω την μνημη. μετα απο λιγες ωρες οταν καθαριζω την μνημη σταθεροποιειται γυρω στο 50+%. πανω στην μερα το ποσοστο αρχιζει κ μεγαλωνει κ μετα απο λιγο η ram αρχιζει κ φτανει στο 80% με 88% κ κολλαει εντονα το κινητο. στις 2-3 μερες χρησης μετα απο καθαρισμο φτανε…
-
S O S πηγα να βαλω την τελευταια developer rom. εχω κανει ολα τα backup κ επειδη την τελευταια φορα εκανα απο το titanium μια μια τις εφαρμογες δοκιμασα τωρα να βαλω το superSU μηπως κ αναγνωρισει το hypershell κ τα κανει ολα αυτοματα. με το που μπηκα στο supersu δεν θυμαμαι ακριβως τι επιλογες μου εμφανισε κ πατησα το cwr κατι τετοιο. εκανε reboot το κινητο κ κολλησε στο mi το αρχικο. δεν μπαινει με τιποτα recovery με power + volume+ ενω οταν παταω power + volume- κολλαει στην οθονη εναρξης του…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Όποιο βήμα - τρόπο και να επιλέξεις, θα καταλήξεις στο ίδιο αποτέλεσμα. Ο ποιό ισχυρός βέβαια είναι με το Mi-Flash + FastBoot + Eλληνική ROM, αλλά στην περίπτωσή σου δεν είναι απαραίτητος. ” αυτη που εχω τωρα οπως και η προηγουμενη που ειχα βαλει μου παρουσιαζουν ενα κοινο "προβλημα". εστω κλεινω το κινητο. το ανοιγω και η ram τρεχει στο 35-40%. μετα απο μια μερα αφου τρεξω καποιες εφαρμογες παει στο 85-90%. οταν τις κλεινω ολες σταθεροποιειται στο 70% χωρις καμια εφαρμογ…
-
δυο ερωτησεις: 1) εχω το redmi 2 td. εχει παρουσιασει σε καποιον καποιο προβλημα η rom? 2) εχω την 5.8.27. θελω να βαλω αυτη τη rom αλλα με full wipe. να το κανω μεσω recovery οπως λεει εδω Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 2ος Τρόπος (μέσω Recovery) ή καλυτερα με το MiFlash οπως λεει εδω? Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated) (φανταζομαι τα βηματα θα ειναι αντιστοιχα με το δικο μου κινητο) ευχαριστω!
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από aloutos: “Για να αναβαθμίσω στην 5.9.17 από 5.6.11 χρειάζεται "reset to factory settings" ή είναι στην ίδια κατηγορία rom;” Δεν θέλει Factory Settings αλλά Wipes Cache & Dalvik Cache να κάνεις..” απο recovery γινεται αυτο? το Dalvik Cache τι ειναι? γτ επιλογη μονο για Wipe Reset εχει κ δεν θελω να κανω Full Wipe
-
Παράθεση από John Baron: “Παράθεση από Mikrokabouro: “εβαλα την 5.8.20 στο Redmi 2 2gb (με wipe reset). μου φαινεται γινεται καλυτερη διαχειριση της μπαταριας αν κ εκανα πρωτη φορα καλιμπραρισμα. η cpu γεμιζει λιγοτερο απο πριν. με την 5.7.31 μου εφτανε 85% σχετικα γρηγορα ενω τωρα περιπου 55% αν ανοιξω τις ιδιες εφαρμογες. θερμαινεται λιγοτερο επισης. αυτα παρατηρησα σε 2 μερες χρησης. (δεν υπαρχει το "επιλογη για προγραμματιστες" στις ρυθμισεις. ειναι φυσιολογικο ή εκανα κατι?)” Απλά πήγαινε σ…