Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-114 από 114.
-
απο εχθες εχω να αναφερω 0 προβλημα παιχνιδακια οπως mortal κτλ....ετρεχαν μια χαρα και η μπαταρια σε φυσιολογικα επιπεδα
-
ευχαριστω πολυ για την απατνηση dnomikos.
-
παιδια το MD5Sum ανά ROM τα λινκ δεν ειναι ενεργα ακομα?
-
παιδια αυτο το recovery 2.8.7.1,κανει και για το redmi note 2?
-
τηλεφωναρα με τα ολα του,ακριβως οπως το λες φιλε
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Αυτή είναι και η ομορφιά της MIUI. Δεν είναι ποτέ στατική αλλά μία ROM που βρίσκεται πάντα σε κίνηση... ” ευχαριστω κυριε Διαχειριστα. στα ομορφα πραγματα δεν λεμε ποτε οχι
-
γιατι να βγει και αλλη ρομ την παρασκευη? εχει καποιο προβλημα αυτη?
-
xaxaaxxaaxa,ΩΡΑΙΟς Ο caeser
-
Παράθεση από Octaviastikos: “Παράθεση από proskopos: “παιδια ειμαι σε stable hermes 7.0.6.0 να παω σε DEV ρομ,εχει καποια διαφορα? ” πας recovery κανείς factory reset και μετά install rom ” eευχαριστω,την διαδικασια την ξερω,απλα ρωτησα εαν εχει διαφορες τοσο ωστε να βαλω μια dev rom αλλα τελικα την εβαλα δεν αντεξα,μεχρι στιγμης ολα καλα ευχαριστω και παλι για την απαντηση.
-
ναι απεθευθειας απο τον updater του κινητου
-
παιδια ειμαι σε stable hermes 7.0.6.0 να παω σε DEV ρομ,εχει καποια διαφορα?
-
ευχαριστω caeser εκανε δουλεια οντως με 5 χιλ+
-
μπραβο στα παιδια για τον εξαιρετικο οδηγο που μας προσεφεραν. εκανα ενα fresh install χωρις κανενα προβλημα. στο τελος του οδδηγου βλεπω οτι στο untutu εχει σκορ 50χιλ....και κατι με το Note 2 prime εδωσε αυτο το σκορ? γιατι με το note 2 που εχω και stable 7.0.6.0 rom μεχρι 44χιλ φτανω?
-
μπραβο στα παιδια,μολις πριν λιγο εγκατεστησα την εκδοση 5.10.29 για note2. δειχνει πολυ πιο γρηγορη και σταθερη. μηπως ηερουμε ποτε θα ειναι ετοιμη η stable V7.0.7.0