Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 198.
-
Καλή επιτυχία! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Άλλη μια ψήφος και σήμερα Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
+1 ακόμα Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
3η ψήφος... Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Άλλη μια ψήφος από εμένα σαν Jp7rgv. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
+1 Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΓια backup μέσω twrp? Ή CLOUD? Δεν είχε χρειαστεί ποτέ να πάρω backup μέχρι τώρα Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από LeonTsi: “Αυτη την στιγμή που γράφω με stable thunder 8.0.2.0 by gkalen με nohon 20ωρες από την φόρτιση, με 8% υπόλοιπο...” Πριν την nohon είχες λιγότερο sot(δεν έχω δει νομίζω ποτέ πάνω από 3 ώρες) ? Για μετάβαση από dev σε gkalen χρειάζεται κάτι άλλο εκτός από wipes? Σαν ρομ θεωρείται η καλύτερη από διαχείριση μπαταρίας δηλαδή? Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα παιδιά, Ήθελα να ρωτήσω όσοι πήρατε μπαταρία (pisen ή nohon), είδατε όντως διαφορά στην διάρκεια της μπαταρίας? Είμαι ακόμα με 5.12.17, θέλω να κάνω update αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια νέα ρομ με ίδια ή καλύτερη διαχείριση μπαταρίας. Μπορεί κάποιος να μου δώσει τα φώτα του? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τελικά το βρήκα. Διάβασα σε ξένα φόρουμ πως το ακουστικό μαζεύει σκόνες και θέλει άνοιγμα το κινητό και καθάρισμα. Οπότε σκέφτηκα να το βάλω μπροστά από ένα ηλεκτρικό σκουπακι χωρίς να λύσω τη συσκευή. Αυτό ήταν, μέσα σε δευτερόλεπτα σαν καινούργιο!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Original Xiaomi Bluetooth Headset Earphone Handsfree Headset LYEJ01LM Black Color Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk