Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 198.
-
Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)
jp7rgv - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ παιδιά πάει αυτό το βήμα! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)
jp7rgv - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμα@Bodai ευχαριστώ φίλε μου, Εάν αποσυνδεσω το κινητό μπορώ να βγω από download Mode με κάποιο τρόπο? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
jp7rgv - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΤώρα είδα την απάντηση δεν μου έβγαλε ενημέρωση το Tapatalk. Το έκανα μόλις τώρα. Μου ζητάει επανεκκίνηση το pc, μπορώ να αποσυνδεσω το κινητό από download Mode? Αν ναι πως? Ευχαριστώ και ειλικρινά συγνώμη για την ταλαιπωρία Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
jp7rgv - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΕάν στο device manager το εμφανίζει λίγο διαφορετικά όπως παρακάτω υπάρχει πρόβλημα? 58428d4684f26d0e167f91e1b14083e1.jpg Επίσης μπορώ να αποσυνδεσω το κινητό τώρα που είναι σε download Mode με σκοπό να το συνδέσω πάλι όταν κατεβάσω τη ρομ ? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
jp7rgv - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚατεβάζοντας το adb universal drivers δεν είχε επιλογή run as administrator μόνο εγκατάσταση. Έκανα κάτι λάθος? Τώρα έχει γίνει εγκατάσταση πρόγραμμα clockworkmod και μέσα εκεί start ADB Server όπου κάνοντας δεξί κλικ δεν έχει πάλι επιλογή run as administrator παρα μόνο start και από κάτω αντιμετώπιση προβλημάτων συμβατότητας, κτλ. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Λογικά όλα οκ σωστά? Επίσης εάν σε κάποιο μέλος δεν λειτουργεί στην αρχή όπως σε εμένα δείτε εάν έχει γίνει σωστή αποσυμπίεση. Σε εμένα δημιούργησε ένα path c:\adb όπου μέσα βρίσκονταν ένας ακόμα φάκελος adb με τα αρχεία μέσα. Τα έκανα αποκοπή επικόλληση στον πρώτο φάκελο και όλα οκ μετά Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ρε παιδιά την βοήθεια σας παρακαλώ. Ξεκίνησα να κάνω τον έλεγχο και στην αρχή μου έγραφε στο cmd για λάθος σύνταξη. Έπειτα το path ήταν C:\adb>adb και μετά μέσα τα αρχεία. Αφού λοιπόν έβαλα τα αρχεία στον 1ο adb φάκελο έκανα πάλι την διαδικασία και μου έβγαλε το εξής:37859b917f415f2d4e83d1ec99454670.jpg Κάπου εκεί σταμάτησα γιατί το μήνυμα διαφέρει από αυτό του οδηγού. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
jp7rgv - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΔεν έχω τσεκάρει ακόμα το δικό μου, απλά ρωτάω σε περίπτωση που συμβεί σε κάποιον μήπως έχει κανείς ήδη λύση. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
jp7rgv - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΕάν ο bootloader είναι ξεκλειδωμενος με unofficial τρόπο, τότε τι κάνουμε? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk