Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 43.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαBodai σ'ευχαριστω. Μια χαρα πηγε, τωρα αναμονη και βλεπουμε.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΤο ίδιο ακριβώς είναι.
-
ΜήνυμαΚαλημέρα. Προσπαθώ και εγώ να το ξεκλειδώσω αλλα μου ζητάει ένα εξαψήφιο κωδικο. Που τον βρίσκω? image.png Μου εστειλαν και ενα mail πανω στις αλλοκοτες προσπαθειες μου: 亲爱的小米用户: 您好,您的小米帐号225547850于2016-09-03 21:32:15登录小米云服务。如果此登录行为非您本人操作,请立即登录account.xiaomi.com 修改密码 如果您对此通知有任何疑问,请访问小米帮助中心-小米商城 联系我们的客服进行咨询 此邮件由系统自动发出,请勿直接回复。 Τι να εννοουν αραγε?
-
Xiaomi Red Rice Redmi Note 3 Fingerprint identification Dual SIM 4G LTE Phone MTK6795 Octa Core 5.5inch 1920*1080 Screen 2GB RAM 16GB 13MP 4000mAh Fingerprint identification Android Smartphone
-
Σε εμενα εχει προβλημα με το playstore. Μου γραφει ο διακομιστης δε βρεθηκε. Εχω κανει τα wipe και τα σχετικα μεσω recovery αλλα τιποτα. Μαλιστα μετα απο wipe μου βγαζει συνεχεια "το πληκτρολογιο google απετυχε". Υπαρχει καποιος τροπος να τα διαγραψω ολα και να γινει ενα καλο φρεσκαρισμα στο Ρυζακι μου το γερικο ή τα επαιξε και δε γινεται τιποτα πλεον?
-
Με την τελευταία rom δε μπορώ να μπω στο play store. Μου βγάζει συνέχεια η σύνδεση με τον διακομιστή δεν είναι δυνατή. Έχω κάνει clear cache.
-
Παράθεση από dnomikos: “ Παράθεση από giannisgoku: “Την περασα και εγω στο 'αρχαιο' hongmi 1. Πολυ καλη, ειδικα στις φωτογραφιες που σερνοταν τωρα παει σφαιρα. Ενα bug που εχω ειναι στις επαφες, στην δεξια μπαρα που υπαρχει για τα ονοματα δεν ανταποκρινεται. Ενα αλλο , στο κεντρο ασφαλειας, στον ελεγχο δε τελειωνει ποτε. Αυτα απο εμενα. ” Κάνε καθαρισμό δεδομένων στις αντίστοιχες εφαρμογές (Επαφές, Κέντρο Ασφάλειας) ” Εχω κανει αλλα δεν αλλαξε τιποτα, ουτε στις επαφες ουτε στην ασφαλεια.
-
Την περασα και εγω στο 'αρχαιο' hongmi 1. Πολυ καλη, ειδικα στις φωτογραφιες που σερνοταν τωρα παει σφαιρα. Ενα bug που εχω ειναι στις επαφες, στην δεξια μπαρα που υπαρχει για τα ονοματα δεν ανταποκρινεται. Ενα αλλο , στο κεντρο ασφαλειας, στον ελεγχο δε τελειωνει ποτε. Αυτα απο εμενα.
-
Εμένα δε συγχρονίζει το gmail από την προηγούμενη rom. Έχω το hongmi 1, υπάρχει περίπτωση να διορθωθεί καί τό θέμα της φωτογραφικής? Εννοώ να μη χρειάζεται να κάνουμε το update μετά το πέρασμα της rom. Κατά τ'αλλα μια χαρά και σας ευχαριστώ πολύ για τή καλή δουλειά που κάνετε και έχετε παρατείνει τη ζωή του κινητού μου(2 χρόνια στα χέρια μου και είναι "φρέσκο" χάρη σε σας).
-
"Δοκιμάσαμε πριν από λίγο την ROM και είναι εντάξει. Προληπτικά κάναμε Recompile στην ROM. Ξανακατέβασέ την και δοκίμασε." Administratora μας όλα ok και απο μένα! Σας ευχαριστουμε για τη μεγάλη προσπάθεια που κάνετε ολοι εσείς για να ευχαριστιόμαστε εμείς τα xiaomakia μας!
-
Καλησπέρα. Προσπαθώ να μπω στις ρυθμίσεις-προσθετες ρυθμίσεις και με πετάει έξω. Έχει τύχει σε άλλον αυτό? Hongmi red rice. Moded.
-
Παράθεση: “ Αυτό θέλουμε ή το update.zip” Παράθεση: “@ giannisgoku Νομίζω θέλει να γίνει με το TWRP που ανέβασα αφού τρέξει και το update.zip.” Τελικά κατάφερα και κατέβασα το update.zip το ετρεξα μέσα από την αναβάθμιση και όλα οκ. Δε χρειαζεται κατι αλλο. Ευχαριστώ.
-
Παράθεση από cy67: “Παράθεση από cy67: “Παράθεση από giannisgoku: “Παράθεση από cy67: “Το έκανε και σε μένα. Και έκανα flash πάλι μόνο τον Kernel και διορθώθηκεREDMI 1w - TWRP Recovery (Kit Kat) - switch SD card inside Kernel MIUI V6 - Redmi 1 - Xiaomi MIUI Official Forum - Mobile” Επειδή δε μπορώ να το κατεβασω από εκεί μπορείς να το ανεβασεις εδώ!” Ευχαρίστως αλλά πως το ανεβάζουμε εδώ;” Εδώ φίλε xiaomi-miui.gr/community/wsif/…%CE%B6%CE%B1%CE%BA%CE%B9/” Αυτό θέλουμε ή το update.zip
-
Παράθεση από cy67: “Το έκανε και σε μένα. Και έκανα flash πάλι μόνο τον Kernel και διορθώθηκεREDMI 1w - TWRP Recovery (Kit Kat) - switch SD card inside Kernel MIUI V6 - Redmi 1 - Xiaomi MIUI Official Forum - Mobile” Επειδή δε μπορώ να το κατεβασω από εκεί μπορείς να το ανεβασεις εδώ!
-
Έχουμε θέμα πάλι με την moded. Όταν πάω να βγάλω φωτογραφία μου ζητάει να τοποθετήσω μία κάρτα sd ενώ έχω μέσα. Δε βλέπει την κάρτα.
-
Παράθεση από GeoXiaomi: “Παράθεση από sothatz: “μέχρι στιγμής 2 φορές πάγωσε η οθόνη & δεν ανταποκρίνονταν, οπότε και τις 2 έβγαλα την μπαταρία. Έχει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα;” Μου το έχει κάνει εμένα αρκετές φόρες μαζί και με επανεκκινήσεις στα καλά καθούμενα” Και σε μένα έχει φάει κάτι κολλήματα , κάτι σαν επανεκκίνηση, βγάζει τό σήμα όπως όταν ανοίγει άλλα δε ζητάει pin όπως στην επανεκκίνησή.
-
Χάθηκε η εφαρμογή ota update απο τη συσκευή μου. Απο που θα τη κατεβασω οεο?
-
Κατααρχην να ευχαριστήσω τα παιδιά για τη θαυμάσια δουλειά που κάνουν. Χάρη σε εσάς έχουμε κατα ευχαριστηθεί τα κινητάκια μας!!! Συνεχίστε δυναμικά!!! Λοιπόν , έχω εγκαταστήσει το link2SD και ενω κανω μεταφορά εφαρμογών στην sd αυτή παραμένει κενή. aqjsKA.png Τι κανω λάθος ρε παιδιά?
-
Παράθεση από efkolo: “Αν συνεχίζεται η βελτιστοποίηση εφαρμογών δεν θα πάω. Θα περιμένω την 12 ή την 13 ή όποτε διορθωθεί. Η 3.10 το μόνο που έχει είναι που δεν βρίσκει θέματα.” Οχι , δε συνεχίζεται . Μια φορα το κανει μετα το update και τελος. Μεχρι στιγμης ολα τρεχουν νερακι, ουτε μια ελαχιστοποιηση. Και το mail πολυ καλο. Ευχαριστουμε παιδια! Συνεχιστε ετσι!