Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 83.

• Ρε παιδιά, κανείς δεν έχει άποψη; λίγο δεν είναι οι τρεις ώρες οθόνη με 45% μπαταρία σε 13 ώρες από τελευταία φόρτιση; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δηλαδή σε ένα μήνα ακόμα θα είμαι οκ! Άμεση εξυπηρέτηση! Τουλάχιστον θα έρθει, μην περιμένω τσάμπα... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Και εγώ έχω θέμα με την μπαταρία. Κρατούσε τρεις μέρες, ενώ τώρα ούτε δύο (εννοείται ίδια χρήση). Είναι θέμα ρομ; Έχω αλλάξει δύο τρεις, δεν είδα αλλαγή; Είναι θέμα γήρανσης της μπαταρίας, από πέρυσι το Νοέμβριο; Δείτε χρόνους : 5a4ea9ab9d0323490553e2b657f6e572.jpgc4de32266fd7e49493f5943e0186b6a9.jpg86009e9ee5d52c1313560941dd6f20f0.jpg9cc19afb91313d69ed22c6bdfac9b0af.jpgfb89ccf72f0555e70f12a27c2c3345ee.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εγώ από 23/11/2017 περιμένω ηχειάκι για το κινητό μου, γιατί δεν ακούγεται όταν μου μιλάνε. Μέγεθος δύο εκατοστά! Μάλλον θα αλλάξω πρώτα κινητό! Η παραγγελία από e-bay. Γιατί τόσο πολύ; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

ndlns - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “bluetooth ή ενσύρματα ακουστικά.. :mrgreen:” Αυτό το σκέφτηκα. Για θεραπεία ρωτάω αν υπάρχει... Στάλθηκε από το HM NOTE 1LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα, αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει... Έριξε η μικρή μου ελληνικό καφέ πάνω στο κινητό και είχα πρόβλημα με το ακουστικό, δεν άκουγα καλά τον συνομιλητή μου (ακουγόταν ελάχιστα). Το άφησα μια μέρα να στεγνώσει, αλλά δεν επανήλθε η αρχική ένταση. Σκέφτηκα να το καθαρίσω στην οπή του ακουστικού, εξωτερικά, με βρεγμένη μπατονετα. Προφανώς ξαναπήρε νερό και πλέον δεν ακούγεται τίποτα! Μπορώ να κάνω κάτι; Μπορεί να αλλάξει το ακουστικό ή πάει χαμένο το κινητό; Στάλθηκε από το HM NOTE 1LTE μου χρ…

• RE:

ndlns - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από pechr: “Παράθεση από ndlns: “στις συλλογές φωτογραφιών δεν εμφανίζει τίποτα. Είναι αποθηκευμένες στην SD. Εμφανίζει μόνο τις φωτογραφίες της κάμερας ” θα τις φορτώσει σιγά σιγά. Δοκίμασε να ανοίξεις φωτογραφίες απο τον file manager και θα δεις να εμφανίζονται τα αλμπουμ στην συλλογή” Έχεις δίκιο. Την επόμενη μέρα τις είχε φορτώσει... Δεν ήξερα ότι θέλει τόσο χρόνο, ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έκανα αναβάθμιση και έχω το εξής πρόβλημα : στις συλλογές φωτογραφιών δεν εμφανίζει τίποτα. Είναι αποθηκευμένες στην SD. Εμφανίζει μόνο τις φωτογραφίες της κάμερας. Στην προηγούμενη ρομ 8.2.0.1 δεν είχα τέτοιο πρόβλημα... Και με το Tapatalk έχω θέμα με τις φωτογραφίες, ενώ πριν ήταν οκ. Παίζει να κάνω κάτι; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά έφυγα διακοπές χωρίς φορτιστή! Μπορείτε να μου πείτε χαρακτηριστικά για να πάρω έναν πριν παραδώσει πνεύμα το εργαλείο; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δοκίμασες στα δικαιώματα εφαρμογών; Επίσης μπορεί να δουλέψει αν κλειδώσεις την εφαρμογή στη μνήμη, να μην σταματάει. Δεν είμαι και ο πιο έμπειρος, αλλά δοκίμασε τα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα. Σκέφτομαι να βάλω την τελευταία stable Rom στο κινητό μου. Τώρα έχω μια dev αρκετά παλιά. Εκτός από factory reset, τι άλλο πρέπει να κάνω για να επανέλθει το κινητό όπως το πήρα; Δηλαδή να τα διαγράψω όλα στην εσωτερική μνήμη. Θα χαθεί το ξεκλείδωμα του bootloader; Έχω twrp 3.1 και ρομ76d0b390beba4e40e5952cfc06833062.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ξέρει κανείς γιατί υπάρχει τόσο σημαντική διαφορά σε κατανάλωση μπαταρίας ανάμεσα σε stable και dev; Μιλάμε για μία μέρα παραπάνω με την ίδια χρήση. Το κακό είναι ότι προτιμώ dev λόγω επιδόσεων... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Οκ παιδιά, σας ευχαριστώ! Έλεγα μήπως ήταν καλύτερα για το κινητό. Πάντα κάνω factory reset σε αλλαγή rom. Για να είμαι σίγουρος... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αν κάνω στην εγκατάσταση wipe system για να πάω από stable σε dev τι θα χαθεί; Βοηθάει στον καθαρισμό της συσκευής; Κλειδώνει ο bootloader; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ρε παιδιά, γιατί δεν μπορώ να βάλω ήχο κλήσης σε επαφές στο kenzo μου; Έχω κατεβάσει ήχους από το zedze, πάω στην επαφή, την ορίζω ως ήχο κλήσης, αλλά τίποτα. Αυτό που άλλαξε μόνο ήταν ο γενικός ήχος κλήσης. Ούτε ξυπνητήρι αλλάζει. Είμαι σε ελληνική stable, το ίδιο πρόβλημα είχα και σε dev. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

ndlns - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από AlexisDS: “Παράθεση από Dante: “Αν ειναι αυτο που δειχνεις στη φωτο,τοτε λαθος του φιλου σου ειναι και οχι καμμενα pixel.Η το πιεσε εκει η κατι αλλο.Καμμενα pixel στην οθονη,δε γινονται ετσι και σιγουρα δε καιγονται ολα μαζι σε ενα σημειο. ” Η διάγνωση των καμμένων pixel ήταν δικιά μου. Δεν γνωρίζω τι ακριβώς έχει. υπάρχουν και άλλα θέματα στο forum με αναφορά σε κιτρινίλα στην οθόνη και σκιές σε συγκεκριμένα σημεία που προκλήθηκαν από αστοχία υλικού. Απ' οτι μου είπε ο φίλος μου δε…

• RE:

ndlns - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από gkalen: “@ndlns Στο update της Παρασκευής θα έχετε Ελληνικά στο Αλφάβητο των επαφών , έχουμε ήδη αναφέρει ότι λύθηκε το θέμα ..” Ευχαριστώ Γιώργο, δεν το είχα δει ότι λύθηκε. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Να πω κι εγώ την εμπειρία μου. Από 8.0.1.0 stable, πέρασα την dev 7.1.19. Με τη χρήση που κάνω εγώ, δεν έχω παρατηρήσει κανένα κόλλημα. Με τη stable είχα bugs. Όλα τώρα δουλεύουν σωστά. Ή μπαταρία κρατάει σαφώς περισσότερο, μέχρι και τρεις μέρες, με ήπια χρήση ίντερνετ! Το μόνο που με χαλάει προσωπικά είναι ότι δεν έχει ελληνικά στη μπάρα αναζήτησης των επαφών. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Οκ. Είναι ΜΜ η stable, έχω ξεκλειδώσει, οπότε προχωράω. Ευχαριστώ Γιώργο! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σ ' ευχαριστώ. Το έψαξα και το βρήκα. Πως πάω σε dev; Φλασάρω με twrp ή γίνεται αλλιώς; Θα κλειδώσει ο bootloader; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk