Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 83.

• Μπορεί να μου πει κάποιος πως περνάω από stable 8.1.1.0 Ελληνική σε 7.1.19; Γίνεται με το twrp ή χρειάζεται κάτι άλλο; Ο bootloader θα ξανακλειδώσει; Το κινητό είναι το kenzo. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αυτή η 7.1.19 που λες @studiosakis είναι mm; Γιατί να γυρίσω σε lollipop, δεν το ρισκάρω. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Λες να έπαθε κάτι η sd μετά την αλλαγή ρομ συμπτωματικά; Αυτό με το πήγαινε- έλα με τις φωτογραφίες είναι λίγο ζορικο, γιατί όλα τα αρχεία είναι κοντά 40 gb... Θέμα από τη ρομ το αποκλείεις; Κάποιο bug από στραβή εγκατάσταση εννοώ. Μήπως να ξαναπεράσω τη ρομ. Βασικά περίμενα να βγει καινούργια stable για να δω πως θα πάει, αλλά αργεί η δουλειά... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ναι, πουθενά αλλού! Τι εννοείς αλλοιωμένο αρχείο; Στην προηγούμενη ρομ δεν είχα κανένα πρόβλημα. Οι φωτογραφίες είναι όλες σε εξωτερικη sd και δεν άλλαξα τίποτα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Να ρωτήσω κι εγώ κάτι ρε παιδιά. Έχω βάλει την ελληνική stable 8.1.1.0 και σε όλα το κινητό πηγαίνει σφαίρα. Τρώει όμως απίστευτο σκάλωμα στις φωτογραφίες. Ξεφυλλίζοντας, σταματά να αποκρίνεται και επανέρχεται μετά από 3-4 δευτερόλεπτα! Ούτε στο πρώτο smartphone πριν μία δεκαετία αυτό! Γιατί; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εγώ που μίλησα και με μερικούς φίλους, μου είπαν ότι παρέλαβαν τέσσερα πακετάκια Αθήνα, χωρίς παρατράγουδα... Είναι ρίσκο, αλλά, νομίζω, για τον όγκο συναλλαγών που υπάρχει, μικρό. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ρε παιδιά δεν ξέρει κανείς να μου πει γιατί όταν κάνω επανεκκίνηση μου βγάζει αυτό το κατεβατό σαν σφάλμα; Το κάνει από τότε που έβαλα ελληνική MM 8.1.1.0.53486fed9eb670c35e61847fda22657c.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αυτό τι είναι πάλι;bfb3d6f35114141b54360d117fc0a64a.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μια ερώτηση παιδιά. Έβαλα MM και δεν μπορώ να βάλω διαφορετικό ήχο κλήσης για κάποιες επαφές. Δοκιμάζω και από το μενού των επαφών και από zedge. Με lollipop δεν είχα τέτοιο πρόβλημα... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εγώ προτείνω την παρακάτω διαδικασία. Την έχω κάνει με επιτυχία στο kenzo μου. Ακολουθείς τα βήματα με τη σειρά, με προσοχή και θα πάνε όλα καλά. Βέβαια, δεν έχεις λογαριασμό mi, αλλά θα κάνεις μόλις ανοίξεις το κινητό σε china developer. Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Και γιατί να μην βάλει μία fastboot rom με mi flash και να ξεκινήσει τη διαδικασία από την αρχή; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μπράβο για τον οδηγό!!!! Μόλις αναβαθμίστηκα και όλα πήγαν τέλεια. Ευχαριστώ!

• Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία και ευτυχία! Σκέφτομαι με την αλλαγή του χρόνου να αλλάξω και ρομ, να πάω σε ΜΜ. Ξέρει κανείς να μου πει, αν στην ελληνική, έχει ελληνικά στις επαφές δεξιά για γρήγορη αναζήτηση; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

ndlns - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από Nikos5150: “Παράθεση από ndlns: “Σε φόρτιση 5 ώρες το βράδυ, από 12% πήγε στο 88%. ” Χρησιμοποιούσες παράλληλα την συσκευή ενώ φόρτιζε; (Δεν εννοώ για χτες,εννοώ αν γενικά έχεις τη συνήθεια να το δουλεύεις συνδεδεμένο σε φορτιστη.) 2Α είναι ο φορτιστής σου;Κανονικά θα ήθελε λιγότερο από δύο ώρες για πλήρη φόρτιση. Το καλώδιο ίσως και να μην παίζει ρόλο στην περιπτωσή σου-αφού δεν υπερθερμένεται-αλλά καλό θα είναι να δοκιμάσεις και με ένα διαφορετικό για να καταλάβεις αν φταίει αυτό.…

• Να κάνω μία ερώτηση; Σε φόρτιση 5 ώρες το βράδυ, από 12% πήγε στο 88%. Ο φορτιστής είναι από xiaomi redmi note, το καλώδιο το αγόρασα τώρα, no name 4€. Το κινητό ήταν κρύο, υπερθέρμανση δεν παίζει σίγουρα... Υπάρχει, κατά τη γνώμη σας, κανένα θέμα; Στάλθηκε από το HM NOTE 1LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Nikos5150: “ Δεν ξέρω αν θα γίνει κάτι. Αν χρησιμοποιείς τον εργοστασιακό φορτιστή,ελαχιστοποιείς τον κίνδυνο να καεί η πλακέτα,να φουσκώσει η μπαταρία ή ακόμα και να γίνει λαμπάδα το κινητό. Παίζει ρόλο αν θα είναι καλός ο φορτιστής και όχι της πλάκας, αν το καλώδιο κάνει για τη φόρτιση (κάποιοι φόρτιζαν με καλώδιο για samsung και τους πήρε φωτιά την ώρα του ύπνου), παίζει ρόλο ακόμα και αν κάποιος κάνει το λάθος και χρησιμοποιεί το κινητό την ώρα που φορτίζει. Υπάρχουν πολλά περισ…

• RE:

Μήνυμα

[/quote]το καλυτερο ειναι να φορτιζεις με τον φορτιστη που υπηρχε στη συσκευασια...εχουν αναφερθει ατυχη περιστατικα με αλλους φορτιστες[/quote] Δηλαδή, αν ο φορτιστής έχει ίδια χαρακτηριστικά, ρεύμα εισόδου, εξόδου και ampere, πως θα γίνει κάτι; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αν και δεν πήρα καμιά απάντηση στο υπαρξιακό μου ερώτημα, το πήρα απόφαση και προχώρησα... Άλλωστε έχουμε καινούριο εργαλείο τώρα! Έβαλα twrp recovery me fastboot και μετά την τελευταία ελληνική stable που βρήκα και το κινητό μεταμορφώθηκε! Καμία σχέση με πριν! Ίδιο με το 3 pro! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από MIUI_ART: “Κατέβασε την ROM για την συσκευή σου (RedMi Note 4G DS - Gucci) και στο zip της ROM θα βρεις το Twrp Recovery (twrp.img) στο φάκελο /recovery της ROM. Θα βάλεις την ROM μέσα στην συσκευή σου χύμα. Θα ανοίξεις την συσκευή σου σε Fastboot Mode κρατώντας πατημένα το Power + Volume Down Θα κάνεις flash το twrp recovery με την μέθοδο FastBoot κάνοντας χρήση της εντολής fastboot flash recovery twrp.img Μετά κάνεις Reboot σε Recovery κρατώντας πατημένο το Power Button + Volume U…

• RE: RE:

ndlns - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από kostas10: “Παράθεση από Scorpion311: “Καλημέρα σας! έχω κάνει παραγγελία από το geekBuying στις 8/11 ενός mi5s. Ακόμη δεν έχουν στείλει καν το πακέτο, ήρθε ένα mail που έλεγε ότι έστειλαν την θήκη μόνη της και η συσκευή θα σταλεί σε δεύτερο χρόνο επειδή είναι σε άλλη αποθήκη. Δεν απαντάνε ούτε σε mail ούτε στο live chat.Να αρχίσω να ανησυχώ ή όλο αυτό γίνεται λόγο black friday?” Ουτε μπλακ φραινται ούτε 11.11ουτε τιποτα... απλα ειναι τραγικοι να ξερεις φιλε! εχω παραγγείλει απο 4-11…