Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 83.
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
ndlns - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΕγώ έβαλα το τελευταίο miflash 30 και την κινέζικη developer που δίνει ο οδηγός και δούλεψε μία χαρά σε windows 10. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ndlns - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΡε παιδιά, εγώ ακολούθησα τον οδηγό κατά γράμμα και πήγαν όλα καλά! Γιατί να κατεβάσεις άλλη ρομ; Κατέβασε αυτή που σου δίνει και είναι δοκιμασμένη! Αρχικά είχα global stable, τώρα φοράω ελληνική stable. Επίσης τι android 6; 5 φοράει το κινητό για να κάνεις τη διαδικασία... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ndlns - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΑγχώθηκα, αλλά όλα πήγαν καλά!!!! Τώρα φορτώνει την China developer!!! Πάμε μετά για ξεκλείδωμα bootloader... και ελληνική ρομ...
-
Σ' ευχαριστώ. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα ασχοληθεί με το κινητό, γιατί δεν είχα ανακαλύψει το φόρουμ. Τώρα το βρήκα, με αφορμή το νέο μου κινητό, το redmi note 3 pro. Ευκαιρία να φτιάξουμε και το παλιό λοιπόν... Αν μπορεί κάποιος να με κατευθύνει για το πως βάζω νέα ρομ, θα το εκτιμούσα πολύ. Διάβασα για τον οδηγό που βάζεις τη ρομ στο τηλέφωνο, τη μετονομάζεις σε update.zip και τρέχεις την αναβάμιση του κινητού. Ισχύει αυτό, όποια ρομ και να βάλω;
-
Έχω την παραπάνω συσκευή single sim+sd card slot αγορασμένη από Wind. Έχει ελληνικό μενού και δεν έχω αντιμετωπίσει ως τώρα πρόβλημα με τη λειτουργία της. Ήθελα να με ενημερώσετε αν υπάρχει λόγος να αναβαθμίσω την συσκευή μου σε κάποια από τις rom που βρήκα εδώ, καθώς και ποια πρέπει να εγκαταστήσω. Τι διαφορές έχει η V8 GTV 6-11-3 από την Stable- V8.0.1.0; Είναι κάποια από τις δύο καλύτερη. Τώρα το κινητό φοράει Android 4.4.2, miui-15.0.0. Και κάτι τελευταίο. Γίνεται σε κάποια rom να μεταφέρεις…
-
Ελληνικός οδηγός επαναφοράς της επικοινωνίας των Xiaomi κινητών σε Windows 10 σε fastboot mode (Fix Kedacom USB Device Connection error)
ndlns - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΚατάλαβα. Ποια ρομ πρέπει να βάλω τώρα; Υπάρχει κάποιο λινκ τώρα που ξέρετε το κινητό;
-
Ελληνικός οδηγός επαναφοράς της επικοινωνίας των Xiaomi κινητών σε Windows 10 σε fastboot mode (Fix Kedacom USB Device Connection error)
ΜήνυμαΟκ. Αλλά αφού είναι ξεκλείδωτο γιατί το ξανακλειδώνουμε;
-
ΜήνυμαΕίναι το redmi Note 3 pro (3 ram, 32 rom). Δεν το ξεκλείδωσα εγώ. Έτσι ήρθε από geekbying... Φοράει global stable 8. Δεν αλλάζω απευθείας recovery; Στο μεταξύ έκανα αίτημα ξεκλειδώματος στην xiaomi και έχει ήδη εγκριθεί... Πως γίνεται όταν το τηλέφωνο είναι ήδη ξεκλειδωμένο;
-
ΜήνυμαΕντάξει παιδιά τα κατάφερα και τα σύνδεσα!!! Διαπίστωσα μάλιστα ότι ο bootloader είναι ξεκλείδωτος! Τι πρέπει να κάνω τώρα για να βάλω ελληνική ρομ; Είμαι off topic; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23237/
-
ΜήνυμαΔηλαδή, ενώ έχω συνδέσει το κινητό, κάνω διαγραφή και μετά κάνω επανεκκίνηση στο κινητό και το ξανασυνδέω στον υπολογιστή; Ή κάνω επανεκκίνηση τον υπολογιστή; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΕντάξει, το κατεβάζω και το εγκαθιστώ. Μετά;