Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-30 από 30.
-
Παράθεση από takisfrag: “Τα καλά tempered glass δυστυχώς έτσι είναι υπάρχουν όμως και ολόκληρα απλά έχουν σίγουρα πιο εμφάνιση αλλά είναι της πλάκας ! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” απλά μου έχει έρθει από παρασκευή και λόγο χρονου δεν έχω προλάβει να του περάσω και την global rom και δεν το βγάζω αν δεν του βάλω τζαμάκι απλά βλέπω κάτι ότι νάνε τζαμάκια ακόμη και από nilkin που υποτίθεται είναι από τις καλές τα μονα που φαίνεται να καλύπτουν κανονικά είναι κάποια που …
-
έχετε να προτείνεται κάποιο συγκεκριμένο tempered glass για xiaomi mi5s plus ? γιατί όσα έχω di και σε video και εικόνες δεν καλύπτουν όλη την οθόνη σωστά δηλαδή αφήνουν κάποια κενά δεξιά και αριστερά
-
Παράθεση από demakhs: “Τον bootloarer τον ξεκλειδωνεις για να βάλεις custom rom, ελληνική ή Ευρωπαϊκή, κ για να χεις custοm recovery ώστε να μπορεσεις από κει να κρατήσεις backup, να κάνεις wipes κλπ κλπ.. ” Η global που μου έστειλες δεν είναι custome ε ?
-
Παράθεση από demakhs: “κατέβασε τότε την global stable από εδώ: miui_MI5SPlusGlobal_V8.0.4.0.MBGMIDI_58853c4577_6.0.zip και προσπάθησε να την περάσεις με το Εγγλέζικο ή το Κινέζικο mi pcsuite, εδώ: Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader) ” ωραία σε ευχάριστο παρα πολύ επίσης μια τελευταία απορία τι διαφορα θα έχει εάν ξεκλειδώσω το boatloader i όχι ? επειδή δεν έχω ξανά κάνει τέτοια διαδικασία
-
Παράθεση από demakhs: “Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi5s Plus (Natrium) (Για πρώτη φορά) - Μη δοκιμασμένος - [Μόνο για έμπειρους χρήστες] ” έχω δει πως υπάρχει ελληνική έκδοση αλλα auto το μη δοκιμασμένος με τρομάζει οποτε θα προτιμούσα την απλή global έκδοση δηλαδή αν έχει ελληνικά το κινητό i όχι δεν με απασχολεί και πολύ με niaiz να τρέχει σωστά το κινητό χωρίς bugs και χωρίς να έχω θέματα γενικά επίσης i όλη διαδικασία αλλαγής rom πως γίνετε
-
πως αλλάζω όμως rom και πια είναι i επίσημη global rom για να λειτουργεί σωστά το κινητό για xiaomi mi5s plus ?
-
Εχθές παρέλαβα το Xiaomi mi5s plus και θέλω να μάθω αν έχω την κανονική rom i όχι επίσης γιατί από τα 6g ram έχω διαθέσιμα μετα βίας τα 4 ?
-
Περιμένω να μου έρθει το xiaomi redmi note 4 και το xiaomi mi5s plus θέλω να μάθω πια rom είναι i καλύτερη σχετικά με το θέμα ταχύτητας δεν με απασχολεί αν θα έχει ελληνικά μέσα με νιαζει i rom να μην πιάνει χορό στην ram και να μην προκαλεί προβλήματα στο κινητό
-
καλο θα ήταν να δούμε έστω στην premium έκδοση μια οδός καλή κάμερα και μια 4k i 2k οθόνη ώστε να μην μας την λένε με τα samsung