Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 89.
-
Για να διευκρινίσω, η συσκευή εκκινεί κανονικά στο σύστημα και λειτουργεί μια χαρά. Όμως δε μπορώ να εκκινήσω σε recovery. Φταίει το οτι η νέα rom δεν είναι συμβατή ακόμη με custom recovery ή συμβαίνει κάτι άλλο;
-
Καλησπέρα. Πέρασα με fastboot την έκδοση 13 stable σε Mi10T Pro (apollo) χωρίς data format και μέχρι στιγμής δείχνει να λειτουργεί χωρίς προβλήματα (αν και είναι πολύ πρόσφατη η αλλαγή για να το πω με βεβαιότητα). Το θέμα μου είναι οτι έκανα επανεκκίνηση σε recovery και αναβόσβηνε η οθόνη σα να προσπαθούσε να φορτώσει το TWRP αλλά δεν προχωρούσε πέρα από το αναβόσβημα. Πρέπει να εγκαταστήσω ξανά το TWRP recovery με fastboot ή δεν λειτουργεί το custom recovery με αυτή την έκδοση;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Τις περισσότερες φορές ένα απλό πέρασμα πάνω από την παλιά rom είναι αρκετό. Αν όμως μετά το flash διαπιστωθεί ότι έχετε κάποια περίεργα προβλήματα με κάποιες εφαρμογές, τότε το format data θα είναι το επόμενο βήμα. :D” Είδα στο .zip της fastboot οτι υπάρχουν 2 .bat αρχεία. Το ένα είναι για την αρχική εγκατάσταση, όπως η περίπτωσή μας, και κάνει data format. Άρα δε γλιτώνουμε το στήσιμο από την αρχή!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από steliosperamos: “Να περιμένουμε άλλη ή θα πρέπει να την κάνουμε εγκατάσταση μέσω fastboot ?” Αν θέλεις να βάλεις αυτή την έκδοση τότε αναγκαστικά θα περαστεί μέσω fastboot. Δεν ξέρω πότε θα βγει έκδοση που θα περνιέται μέσω recovery. Επομένως επιλέγεις τι θέλεις εσύ. Εγώ δεν θα την εγκαταστήσω τώρα για το μόνο λόγο οτι δεν έχω διάθεση και χρόνο να στήνω το τηλέφωνο από την αρχή.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από steliosperamos: “Στο Mi 10T (apollo) δεν κάνει αναβάθμιση από Twrp θα πρέπει να κάνω Factory Reset ?” Η έκδοση 13 που διανεμήθηκε είναι για εγκατάσταση μέσω fastboot και όχι twrp.
-
Εγκατάσταση XTRV στο apollo
ΜήνυμαΚαλημέρα. Βγήκε για τη συσκευή μου (apollo) η stable 13 (fastboot) και θα ήθελα να μου πείτε αν απαιτείται για την εγκατάστασή της data format. Επισημαίνω οτι φοράω τη stable 12 (twrp). Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ρυθμίσεις - Λογαριασμοί - Google - Κατάργηση Αλλά θα καταργηθεί ούτως ή άλλως αν κάνεις επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tan: “Μπορεί κάποιος να μου θυμήσει,αν κάποιος θέλει να πουλήσει το κινητό του τα βήματα που ακολουθεί για να καταργήσει το google account για να μπορεί ο άλλος να βάλει το email του μετά απο factory reset? Ευχαριστώ!” Αν θέλεις να πουλήσεις το κινητό σου δεν αρκεί να αφαιρέσεις το Google account. Πρέπει να επαναφέρεις το κινητό στις εργοστασιακές ρυθμίσεις ώστε να διαγραφούν όλα τα προσωπικά σου δεδομένα. Το μόνο που δεν ξέρω είναι αν χρειάζεται επιπλέον κάποια ενέργεια για να μην …
-
Παράθεση από efbill: “Καλημέρα. Για mi 10t pro κατεβάζω την xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMK30SUltra_MI10T_V12.5.5.0.RJDCNXM_v12-11.zip; Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ακριβώς. Είναι μια rom και για το mi10t και για το mi10t pro.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από aopvet: “Μου ήρθε η ειδοποίηση για την αναβάθμιση στο Mi 10T Pro μου αλλά μου βγάζει σφάλμα κατά την εκκίνηση της λήψης της rom οτι το MD5 SUM δεν ταιριάζει. ” Διέγραψε όλες τις παλιές ROM που έχεις κατεβάσει στην συσκευή σου και κάνε μία διαγραφή δεδομένων στην εφαρμογή αναβάθμισης. Εάν έχει κατέβει η ROM... τότε δοκίμασε να την κάνεις Flash την ROM που κατέβηκε και εάν υπάρχει πρόβλημα στο Zip απλά δεν θα σου κάνει την εγκατάσταση. Αν όντως έχει πρόβλημα το…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “miui12-logo.jpg ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (09/09/2021) Είναι έτοιμες οι νέες ROM για τις παρακάτω συσκευές 1) HMK30SUltra_MI10T_V12.5.5.0.RJDCNXM (apollo) 2) MI10Pro_V12.5.8.0.RJACNXM (cmi) >> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας << *** Xiaomi Miui Hellas Team ***” Μου ήρθε η ειδοποίηση για την αναβάθμιση στο Mi 10T Pro μου αλλά μου βγάζει σφάλμα κατά την εκκίνηση της λήψης της rom οτι το MD5 SUM δεν ταιριάζει.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Ωραία τα λέτε, αλλά ο @aopvet θέλει κάτι σαν changelog αν κατάλαβα καλά... Τι έχουν οι dev που δεν έχουν οι stable σε μια συσκευή και ανάποδα...” Ακριβώς αυτό θα ήθελα να μάθω. Σ' ευχαριστώ για τη διευκρίνιση.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Δύσκολα βάζεις...” Για τα δύσκολα σας θέλω...
-
Αλίμονο αν χάναμε όλα τα δεδομένα μας σε κάθε αναβάθμιση!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από aopvet: “Update Μόλις είδα οτι ανέβηκε διορθωμένη ρομ. Θα την περάσω και θα ενημερώσω. Ευχαριστώ. ” Ναι έγινε Re-Upload σε αυτές τις δύο προβληματικές ROM. Δοκίμασε και πες μας εάν όλα είναι οκ τώρα... ;)” Μόλις έκανα εγκατάσταση της διορθωμένης ρομ και το πρόβλημα διορθώθηκε. Ευχαριστώ πολύ όλους σας για την άμεση ανταπόκριση και το χρόνο που διαθέτετε για να μας προσφέρετε αυτή τη ρομ.
-
Gallery app crash
ΜήνυμαΜετά την αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση της XTRV 12.5.2 η εφαρμογή συλλογής φωτογραφιών (com.miui.gallery) κρασάρει και δεν ανοίγει ούτε επιλέγοντας την μέσω του launcher ούτε πατώντας το εικονίδιο της τελευταίας φωτογραφίας μέσω της εφαρμογής της κάμερας. Δοκίμασα εκκαθάριση της cache και της dalvic cache και επανεγκατάσταση της ρομ αλλά το πρόβλημα παραμένει. Παρακαλώ αν συμβαίνει και σε άλλους να ενημερωθούν οι developers για την επίλυση του προβλήματος. Update Μόλις είδα οτι ανέβηκε διορθω…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “miui12-logo.jpg ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (26/07/2021) Νέα MIUI 12 - Stable ROM (26-07-2021) για τις παρακάτω συσκευές... 1) HMK30SUltra_MI10T_V12.5.2.0.RJDCNXM (apollo) 2) MINote10_MICC9Pro_V12.5.4.0.RFDCNXM (tucana) >> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας << *** Xiaomi Miui Hellas Team ***” Μετά την εγκατάσταση της νέας έκδοσης 12.5.2 σε Mi 10T Pro δεν ανοίγει η εφαρμογή gallery ούτε από το launcher ούτε μέσα από την εφαρμογή της κάμερας. Παρακαλώ ενημερώστε με αν συμβαίνει και σε άλλου…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “miui12-logo.jpg ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (26/07/2021) Νέα MIUI 12 - Stable ROM (26-07-2021) για τις παρακάτω συσκευές... 1) HMK30SUltra_MI10T_V12.5.2.0.RJDCNXM (apollo) 2) MINote10_MICC9Pro_V12.5.4.0.RFDCNXM (tucana) >> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας << *** Xiaomi Miui Hellas Team ***” Μετά την εγκατάσταση της νέας έκδοσης 12.5.2 σε Mi 10T Pro δεν ανοίγει η εφαρμογή gallery ούτε από το launcher ούτε μέσα από την εφαρμογή της κάμερας. Παρακαλώ ενημερώστε με αν συμβαίνει και σε άλλου…
-
Μόλις εγκατέστησα την έκδοση 12.5.2 της XTRV και το συγκεκριμένο πρόβλημα διορθώθηκε! Ευχαριστούμε τους developers!